Bestelwagen verkopen

Bestelwagen verkopen

UW BESTELWAGEN VERKOPEN OP EEN SNELLE EN BETROUWBARE MANIER.

Wilt u graag uw bestelwagen verkopen en hier nog een mooi bedrag voor krijgen? Koopmijnbus.nl is geinteresseerd in het kopen van bestelwagens en andere soorten bedrijfswagens. Of de bestelwagen eventueel schade of een ander mankement heeft maakt niet uit. Wij taxeren in alle gevallen. Samen kunnen we ervoor zorgen dat uw bestelwagen binnen 24 uur verkocht en opgehaald is of bij ons ingeleverd wordt.

WAAROM KOOPMIJNBUS.NL DE JUISTE KEUS IS WAT BETREFT DE VERKOOP VAN UW BESTELWAGEN.

Door ons als inkooppartner te kiezen, kiest u voor zekerheid en degelijkheid. Wij zorgen altijd voor een nette afwikkeling van het gehele proces, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Stelt u zich eens voor, u verkoopt uw bestelwagen voor een mooi bedrag en de bus wordt ook nog is kosteloos bij u thuis opgehaald. Koopmijnbus.nl biedt u deze mogelijkheid mocht u van plan zijn om uw bestelwagen te verkopen.

Benieuwd naar hoe wij te werk gaan?
  • Meld uw bestelwagen aan of neem contact met ons op voor de aanlevering van informatie over uw bestelwagen. Denk hierbij aan het bouwjaar, het merk en de conditie.
  • U zult een realistisch voorstel ontvangen op uw bestelwagen.
  • Indien u akkoord gaat met het voorstel zullen wij binnen 24 uur een afspraak maken om uw bestelwagen op te halen of inlevering.
  • U zult tijdens de afhandeling direct uw geld ontvangen en een RDW vrijwaringsbewijs.

WIJ NEMEN UW ZORGEN GRAAG OVER.

Nadat u uw bestelwagen eenvoudig heeft aangemeld bij Koopmijnbus.nl hoeft zich nergens meer zorgen over te maken betreft uw bestelwagen. Geen gedoe meer en geen gezeur. Dus ook geen mensen die ellenlange proefritten willen maken in uw auto of eindeloze betaalde advertenties plaatsen op marktplaatsen.

U kunt bij ons terecht voor alle soorten bedrijfsauto’s maar bijvoorbeeld ook voor andere voertuigen. Denk hierbij aan campers of bijvoorbeeld caravans. Maar ook rolstoelbussen of 4x4 auto’s.

Bent u geinteresseerd in de werkwijze van Koopmijnbus.nl? Meld direct uw bestelwagen aan of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en een vrijblijvend bod te ontvangen.

GRATIS UW BEDRIJFSWAGEN VERKOPEN?


NL