Home » Bestelwagen verkopen aan een opkoper

Uw bestelwagen verkopen aan een opkoper?

Wilt u een bestelwagen verkopen, bijvoorbeeld omdat uw bestelauto schade heeft opgelopen, niet door de APK-keuring is gekomen of omdat u uw wagenpark gaat vernieuwen? Deze kunt u in slechts 3 simpele en veilige stappen bij een opkoper aanbieden, en dat geheel gratis! Meld uw bestelauto aan met gebruik van het aanmeldformulier, ontvang een offerte, laat hem ophalen en ontvang bij afhandeling een mooi bedrag én een officieel RDW-vrijwaringsbewijs. U kunt uw bestelauto zonder gedoe verkopen bij Koopmijnbus.

Bestelwagen verkopen in 3 eenvoudige stappen

STAP 1: OFFERTE AANVRAGEN

Vul uw kenteken in en beantwoord een paar vragen over uw bestelwagen. Geef aan hoeveel u ervoor wilt hebben. Maak het compleet door uw contactgegevens.

STAP 2: VRIJBLIJVEND BOD

Binnen een paar werkdagen na de aanmelding ontvangt u ons vrijblijvend bod. Denk hierover na en laat ons binnen 5 dagen weten wat u ervan vindt.

STAP 3: ZONDER GEDOE VERKOCHT

Akkoord met ons bod? Wij zorgen dat het geld direct op uw rekening staat.

Hoe kan ik mijn bestelwagen verkopen?

Bij de verkoop van de bestelwagen, denkt u er waarschijnlijk eerst aan om de bestelauto te verkopen of in te ruilen bij een garage of autodealer. Echter is het in de meeste gevallen niet de voordeligste optie om uw auto in te ruilen. U doet er namelijk beter aan om hem te verkopen aan een opkoper van bestelwagens. Maar hoe werkt dit? Wanneer u besluit om de bedrijfsauto in te ruilen, ontvangt u een inruilprijs.

Deze inruilprijs bestaat uit het bedrag dat de handelaar voor de bestelbus over heeft, maar vervolgens wordt de marge van uw nieuwe auto helaas bij de inruilprijs opgeteld. Wanneer u de auto inruilt, kunt u die marge alleen aan korting ontvangen. Zodoende komt u onderaan de streep een stuk beter uit, wanneer u besluit om uw bestelauto te verkopen aan een opkoper van bestelwagens.

Mercedes bestelwagen op het terrein voor verkoop

Hoeveel ontvang ik voor de verkoop van mijn auto?

Omdat er veel vraag is naar bestelwagens en een professionele opkoper over contacten over de hele wereld beschikt die de onderdelen goed kunnen gebruiken, kunt u te allen tijde op een goede prijs rekenen. Het fijne is dat het bij het verkopen er niet toe doet in welke staat de bestelwagen verkeert. U ontvangt namelijk een bod dat geheel marktconform en naar waarde is. Wist u dat het verkopen van uw bestelauto ook helemaal gratis is? Doe onze kentekencheck en ontvang een vrijblijvend bod!

Hoe verloopt een bestelwagen verkopen?

Omdat we u graag zo veel mogelijk ontzorgen tijdens het verkopen van uw bestelwagen, hebben we het verkoopproces zo gemakkelijk mogelijk gemaakt. Dankzij onze werkwijze bespaart u zo veel mogelijk tijd en moeite. Wij richten ons op de bemiddeling, waardoor u hier geen omkijken meer naar heeft na het verkopen.

  • Stap 1: u meldt uw bestelauto gratis aan door uw kenteken in te vullen en een aantal vragen te beantwoorden. Het is ook mogelijk om ons een WhatsApp bericht met een aantal foto’s te sturen
  • Stap 2: na de aanmelding van de bestelauto doen we zo snel mogelijk een vrijblijvend bod. U heeft 5 dagen de tijd om rustig over dit bod na te denken
  • Stap 3: gaat u akkoord met ons voorstel op uw bestelwagen en wilt u hem aan ons verkopen? Geweldig. Wij dragen er zorg voor dat het afgesproken bedrag direct bij aflevering van de bestelbus op uw rekening komt, inclusief een officiële RDW-vrijwaring

Wat zeggen onze klanten over ons?

Waarom verkopen aan een opkoper van bestelwagens?

Bij de verkoop van de bestelwagen, denkt u er waarschijnlijk al gauw aan om de bestelauto te verkopen of in te ruilen bij een autodealer. Echter is het in de meeste gevallen niet de voordeligste optie om uw auto in te ruilen. U doet er beter aan om hem te verkopen aan een opkoper van bestelwagens. Maar hoe werkt dit? Wanneer u besluit om de bedrijfsauto in te ruilen, ontvangt u een inruilprijs.

Deze prijs bestaat uit het bedrag dat de handelaar voor de bestelbus over heeft, maar vervolgens wordt de marge van uw nieuwe auto, bij de inruilprijs op geteld. Wanneer u de auto niet inruilt, kunt u die marge aan korting krijgen. Zodoende komt u onderaan de streep een stuk beter uit, wanneer u besluit om uw bestelauto te verkopen aan een opkoper van bestelwagens.

Bedrijfsauto verkopen

Bestelauto verkopen voor een goede prijs

Omdat er veel vraag is naar bestelwagens en wij over contacten beschikken over de hele wereld, zijn we te allen tijde bereid om een goede prijs te bieden. Het fijne is, dat het er niet toe doet in welke staat de bestelwagen die u wilt verkopen, verkeert. U ontvangt ten alle tijde een goed bod, dat geheel marktconform is. Wist u dat het verkopen van uw bestelauto helemaal gratis is? Doe de kentekencheck en ontvang een vrijblijvend bod!

Verkoop bestelwagen in 3 stappen:

Omdat we u graag zo veel mogelijk ontzorgen tijdens het verkopen van uw bestelwagen, hebben we het verkoopproces zo gemakkelijk mogelijk gemaakt. Dankzij onze werkwijze bespaart u zo veel mogelijk tijd en moeite. Wij richten ons op de bemiddeling, waardoor u hier geen omkijken meer naar heeft.

  1. U meldt uw bestelauto gratis aan door uw kenteken in te vullen en een aantal vragen te beantwoorden. Het is ook mogelijk om ons een WhatsApp bericht met een aantal foto’s te sturen.
  2. Na de aanmelding van de bestelauto doen we zo snel mogelijk een vrijblijvend bod. U heeft 5 dagen de tijd om rustig over dit bod na te denken
  3. Gaat u akkoord met ons voorstel op uw bestelwagen en wilt u hem aan ons verkopen? Geweldig. Wij dragen er zorg voor dat het afgesproken bedrag direct bij aflevering van de bestelbus op uw rekening komt, inclusief een RDW vrijwaring.

Inclusief ophaalservice

Wat fijn is aan de verkoop aan een opkoper van bestelwagens, is het feit dat de meeste opkopers niet over een eigen ophaalservice beschikken. Dat geldt voor ons wel. Zodra u akkoord gaat met het bod, maken we een afspraak voor het ophalen van de bestelwagen. Vervolgens komen we zelf naar u toe om de bestelwagen op te halen. Het is dus niet nodig om de auto naar ons toe te brengen. Wel zo gemakkelijk!

Verkoop uw bestelwagen aan Koopmijnbus.nl

Wilt u uw bestelwagen of bestelauto verkopen aan opkoper Koopmijnbus.nl, of meerdere bestelwagens voor een marktconforme prijs verkopen aan een officiële Nederlandse opkoper van bestelbus? Meld uw voertuig dan gratis aan met gebruik van het aanmeldformulier, of voorzie ons via WhatsApp van de benodigde informatie waaronder foto’s van de bestelwagen. Hierbij kunt u onder andere denken aan informatie zoals het kenteken en het bouwjaar.

Vervolgens doen we zo snel mogelijk een goed en vrijblijvend bod. Nadat u 5 dagen rustig over dit bod heeft kunnen nadenken, horen we graag of u akkoord gaat met dit bod en de bestelbus voor die prijs wilt verkopen. Wanneer u akkoord gaat wordt het geld bij aflevering op uw rekening gestort. Ook ontvangt u ter plekke een officieel RDW vrijwaringsbewijs. Neem gerust contact met ons op door te bellen of een WhatsApp bericht te sturen naar  06-14921743. Liever mailen? We ontvangen uw mail graag op info@koopmijnbus.nl

Op welke manieren kan in mijn bestelwagen verkopen?

Het verkopen van een bestelwagen kan op verschillende manieren. Zo kunt u hem verkopen aan een bekende, inruilen bij een autodealer, verkopen via een verkoopplatform of verkopen aan een opkoper van bestelwagens. Benieuwd naar de mogelijkheden van verkoop aan een opkoper? Bel naar 06-14921743 en vul de gratis kentekencheck in bij Koopmijnbus.

Voor welk bedrag kan ik mijn bestelauto verkopen?

Voor welk bedrag u uw bestelauto kunt verkopen, is geheel afhankelijk van een aantal factoren. Denk hierbij aan het merk, bouwjaar, staat en nog meer. Omdat het lastig is om een eenduidig antwoord te geven op die vraag, raden we aan om de gratis kentekencheck te doen bij Koopmijnbus.

Hoe verloopt de verkoop van een bestelwagen aan een opkoper?

De verkoop van een bestelwagen verloopt voor u als verkoper heel gemakkelijk. Eerst vult u de gratis kentekencheck in bij Koopmijnbus. Vervolgens komen we zo snel mogelijk bij u terug met een bod en geven we u 5 dagen bedenktijd. Zodra u akkoord gaat met het bod maken we een afspraak voor het ophalen van de auto. We voorzien u ter plekke van een officieel RDW vrijwaringsbewijs en het afgesproken bedrag. Bel voor meer informatie naar 06-14921743

Waarom verkopen aan een opkoper van bestelwagens?

Verkopen aan een opkoper van bestelwagens loont. Waarom? Als u de bestelwagen inruilt bij een handelaar, bestaat het bedrag dat u ontvangt uit het bedrag dat de handelaar voor uw bus over heeft. Vervolgens wordt de marge van uw nieuwe auto bij de inruilprijs opgeteld. Als u ervoor kiest om hem niet in te ruilen maar hem te verkopen aan een opkoper van bestelwagens, krijgt u die marge aan korting. Zodoende bent u onderaan de streep een stuk voordeliger uit. Benieuwd naar wat uw auto oplevert? Doe de gratis kentekencheck bij Koopmijnbus of bel naar 06-14921743 voor meer informatie.

Gratis kenteken check