Bestelwagen verkopen

Wilt u uw bestelwagen verkopen aan een opkoper? Koopmijnbus.nl is geïnteresseerd in het kopen van bestelwagens en andere soorten bedrijfswagens van diverse merken. Of de bestelwagen eventueel schade of een ander mankement heeft doet er niet toe, ook dan ontvangt u een mooi bedrag voor uw bestelwagen. We kopen uw bestelwagen in slechts 3 simpele stappen op, gratis én veilig. Meld uw bestelauto gratis aan bij opkoper Koopmijnbus.nl met gebruik van het aanmeldformulier, ontvang een offerte, laat hem ophalen en ontvang bij afhandeling een mooi bedrag. Zonder gedoe!

Waarom uw bestelwagen verkopen aan opkoper Koopmijnbus.nl?

 • Gratis en vrijblijvend uw bedrijfswagen verkopen aan een opkoper
 • Persoonlijk contact en afwikkeling door dezelfde persoon
 • U ontvangt direct ter plaatse uw geld. Per bank of contant
 • Ophaalservice in heel Nederland
 • Zonder gezeur achteraf met de koper van de bedrijfsauto
 • U ontvangt een officieel RDW vrijwaringsbewijs

Bestelwagen verkopen aan Koopmijnbus.nl

U kunt uw bestelwagen rechtstreeks verkopen aan een ander bedrijf, of hem verkopen aan een garage. Maar heeft u er al eens aan gedacht om uw bestelauto te verkopen aan een opkoper van bestelwagens? Door ons als inkooppartner te kiezen, kiest u voor zekerheid en degelijkheid. Wij zorgen altijd voor een nette afwikkeling van het gehele proces, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Van Ford tot Peugeot en Fiat

Heeft u een Ford, Renault, Fiat, Iveco of Opel bedrijfswagen? Ook dan kunt u bij ons als opkoper van bestelwagens terecht voor de verkoop van uw bestelwagen, want het doet er bij ons niet toe van welk merk uw bestelauto is. Constant zijn we op zoek naar bestelwagens van allerlei merken, in verschillende soorten en maten. Zo kunt u uw bestelwagen aan ons verkopen, maar ook allerlei andere bedrijfsauto’s zoals dubbele cabines, bestelbussen, koelwagens, kippers, bakwagens, 4X4 terreinwagens, personenbussen en BE-combinaties.

We kopen bestelwagens van Ford, Volkswagen, Mercedes Benz, Opel, Iveco, Renault, Peugeot en Fiat op. Maar ook wanneer u een bestelauto van een ander merk heeft of de wagen over schade beschikt kunt u deze aan ons verkopen. Doordat er veel vraag is naar bedrijfswagens en we over een uitgebreid netwerk beschikken, zijn we altijd in staat een passende oplossing te bieden.

Verkoop je bedrijfswagen in 3 eenvoudige stappen

STAP 1: OFFERTE AANVRAGEN

Vul uw kenteken in en beantwoord een paar vragen over uw bedrijfswagen. Geef aan hoeveel u ervoor wilt hebben. Maak het compleet door uw contactgegevens.

STAP 2: VRIJBLIJVEND BOD

Binnen een paar werkdagen na de aanmelding ontvangt u ons vrijblijvend bod. Denk hierover na en laat ons binnen 5 dagen weten wat u ervan vindt.

STAP 3: ZONDER GEDOE VERKOCHT

Akkoord met ons bod? Wij zorgen dat het geld direct op uw rekening staat.

Wat zeggen onze klanten over ons?

Koopmijnbus.nl | Bedrijfswagen verkopen? IconKoopmijnbus.nl | Bedrijfswagen verkopen?

Scheggertdijk 82, Almen

5,0 22 reviews

 • Avatar Henk Zieremans ★★★★★ 2 weken geleden
  Erg snel geregeld, ik wist niet wat mij te wachten stond, maar alles ok.
 • Avatar Caspar Kunst ★★★★★ 3 maanden geleden
  Wij hebben een auto verkocht aan Daan Aalberts.
  tegenwoordig ben je toch altijd een beetje angstig aangezien je veel slechte verhalen hoort over (auto)bedrijven, maar gelukkig heeft Daan bewezen dat er ook nog eerlijke en goede bedrijven
  … More zijn.
  Afspraken werden nagekomen, hij was keurig op tijd en alles werd keurig ter plaatse betaald en overgeschreven zoals beloofd.
  Niets dan lof over dit bedrijf en in mijn optiek kan je prima zaken doen met deze partij.
  ga zo door Daan!!!
 • Avatar Ard van 't Zelfde ★★★★★ een maand geleden
  Prettig zaken doen, snel, op tijd en netjes afgehandeld en prima communicatie.

Verkoop bestelwagen in 3 stappen:

Omdat we u graag zo veel mogelijk ontzorgen tijdens het verkopen van uw bedrijfswagen, hebben we het verkoopproces zo gemakkelijk mogelijk gemaakt. Dankzij onze werkwijze bespaart u zo veel mogelijk tijd en moeite. Wij richten ons op de bemiddeling, waardoor u hier geen omkijken meer naar heeft.

 1. U meldt uw bedrijfsauto gratis aan door uw kenteken in te vullen en een aantal vragen te beantwoorden. Het is ook mogelijk om ons een WhatsApp bericht met een aantal foto’s te sturen.
 2. Na de aanmelding van de bedrijfswagen doen we zo snel mogelijk een vrijblijvend bod. U heeft 5 dagen de tijd om rustig over dit bod na te denken
 3. Gaat u akkoord met ons voorstel op uw bestelwagen en wilt u hem aan ons verkopen? Geweldig. Wij dragen er zorg voor dat het afgesproken bedrag direct bij aflevering van de bedrijfswagen op uw rekening komt, inclusief een RDW vrijwaring.

Verkoop uw bestelwagen aan Koopmijnbus.nl

Wilt u uw bedrijfsauto of meerdere bestelwagens voor een marktconforme prijs verkopen aan een officiële Nederlandse opkoper van bestelwagens? Meld uw voertuig dan gratis aan met gebruik van het aanmeldformulier, of voorzie ons via WhatsApp van de benodigde informatie waaronder foto’s van de bedrijfswagen. Hierbij kunt u onder andere denken aan informatie zoals het kenteken en het bouwjaar.

Vervolgens doen we zo snel mogelijk een goed en vrijblijvend bod. Nadat u 5 dagen rustig over dit bod heeft kunnen nadenken, horen we graag of u akkoord gaat met dit bod en de bedrijfswagen voor die prijs wilt verkopen. Wanneer u akkoord gaat wordt het geld bij aflevering op uw rekening gestort. Ook ontvangt u ter plekke een officieel RDW vrijwaringsbewijs.