Home » Gebruikte Bestelbussen

Gebruikte Bestelbussen

Wilt u uw gebruikte bestelbus verkopen aan een opkoper? Diverse merken en soorten gebruikte bestelauto’s kunt u verkopen aan Koopmijnbus.nl. Schade aan de gebruikte bestelbus doet er niet toe, ook dan ontvangt u een mooie prijs. Meld uw bestelauto gratis aan bij opkoper Koopmijnbus.nl met gebruik van het aanmeldformulier, ontvang een offerte, laat hem ophalen en ontvang bij afhandeling een mooi bedrag. Zonder gedoe!

Waarom uw bestelwagen verkopen aan opkoper Koopmijnbus.nl?

  • Gratis en vrijblijvend uw bestelwagen verkopen aan een opkoper
  • Persoonlijk contact en afwikkeling door dezelfde persoon
  • U ontvangt direct ter plaatse uw geld. Per bank of contant
  • Ophaalservice in heel Nederland
  • Zonder gezeur achteraf met de koper van de bestelauto
  • U ontvangt een officieel RDW vrijwaringsbewijs

Marktconforme prijzen voor uw bestelbussen

Heeft u gebruikte bestelbussen voor de deur staan welke u wilt verkopen? Bij ons bent u aan het juiste adres. Wij zijn een erkend autobedrijf met jarenlange ervaring en expertise met het opkopen van bedrijfswagens van particulieren en bedrijven. Het kan soms lastig zijn om uw bestelbussen voor een juiste prijs te verkopen. Door onze uitgebreide kennis over marktconforme prijzen voor uw gebruikte bestelbussen zijn wij in staat om altijd tot de best mogelijke transactie te komen. Wij kopen uw bestelbussen graag op, ons motto: “betrouwbaar, helder en simpel”.

Bedrijfsbussen en bedrijfswagens
Mercedes bestelwagen op het terrein voor verkoop

De prijzen voor uw gebruikte bestelbussen zijn afgesproken wat gebeurd hierna?

Wilt u uw gebruikte bestelbussen voor de best mogelijke prijzen verkopen? Wij helpen u hier graag bij. U kunt online een offerte invullen waarna wij spoedig contact met u opnemen om ons bod aan u door te geven. Nadat er een overeenkomst is bereikt ontvangt u direct contant geld of een spoedbetaling via uw bank. Hierna stellen wij een inkoopverklaring voor u op. Uw gebruikte bestelbussen worden direct RDW gevrijwaard. Hierna kunt u voor uw gebruikte bestelbussen per direct uw verzekering opheffen. Hierdoor stopt ook automatisch de houderschapsbelasting en wordt het teveel betaalde bedrag door de belastingdienst teruggestort. Het verkopen van uw bestelbussen verloopt bij ons snel en simpel.

Wat zeggen onze klanten over ons?

Neem vrijblijvend contact op over marktconforme prijzen voor uw gebruikte bestelbussen

Wilt u een goede marktconforme prijs voor uw gebruikte bestelbussen ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en helpen u graag om tot een goede transactie te komen. Neem gerust contact met ons op door te bellen of een WhatsApp bericht te sturen naar  06-14921743. Liever mailen? We ontvangen uw mail graag op info@koopmijnbus.nl

Gratis kenteken check