Home » Gebruikte Bestelbussen

Gebruikte Bestelbussen

Wilt u uw gebruikte bestelbus verkopen aan een opkoper? Diverse merken en soorten gebruikte bestelauto’s kunt u verkopen aan Koopmijnbus.nl. Schade aan de gebruikte bestelbus doet er niet toe, ook dan ontvangt u een mooie prijs. Meld uw bestelauto gratis aan bij opkoper Koopmijnbus.nl met gebruik van het aanmeldformulier, ontvang een offerte, laat hem ophalen en ontvang bij afhandeling een mooi bedrag. Zonder gedoe!

Waarom uw bestelwagen verkopen aan opkoper Koopmijnbus.nl?

 • Gratis en vrijblijvend uw bestelwagen verkopen aan een opkoper
 • Persoonlijk contact en afwikkeling door dezelfde persoon
 • U ontvangt direct ter plaatse uw geld. Per bank of contant
 • Ophaalservice in heel Nederland
 • Zonder gezeur achteraf met de koper van de bestelauto
 • U ontvangt een officieel RDW vrijwaringsbewijs

Marktconforme prijzen voor uw bestelbussen

Heeft u gebruikte bestelbussen voor de deur staan welke u wilt verkopen? Bij ons bent u aan het juiste adres. Wij zijn een erkend autobedrijf met jarenlange ervaring en expertise met het opkopen van bedrijfswagens van particulieren en bedrijven. Het kan soms lastig zijn om uw bestelbussen voor een juiste prijs te verkopen. Door onze uitgebreide kennis over marktconforme prijzen voor uw gebruikte bestelbussen zijn wij in staat om altijd tot de best mogelijke transactie te komen. Wij kopen uw bestelbussen graag op, ons motto: “betrouwbaar, helder en simpel”.

Bedrijfsbus verkopen
Bedrijfswagen kopen

De prijzen voor uw gebruikte bestelbussen zijn afgesproken wat gebeurd hierna?

Wilt u uw gebruikte bestelbussen voor de best mogelijke prijzen verkopen? Wij helpen u hier graag bij. U kunt online een offerte invullen waarna wij spoedig contact met u opnemen om ons bod aan u door te geven. Nadat er een overeenkomst is bereikt ontvangt u direct contant geld of een spoedbetaling via uw bank. Hierna stellen wij een inkoopverklaring voor u op. Uw gebruikte bestelbussen worden direct RDW gevrijwaard. Hierna kunt u voor uw gebruikte bestelbussen per direct uw verzekering opheffen. Hierdoor stopt ook automatisch de houderschapsbelasting en wordt het teveel betaalde bedrag door de belastingdienst teruggestort. Het verkopen van uw bestelbussen verloopt bij ons snel en simpel.

Wat zeggen onze klanten over ons?

Koopmijnbus.nl | Bedrijfswagen verkopen? IconKoopmijnbus.nl | Bedrijfswagen verkopen?

Scheggertdijk 82, Almen

4,9 96 reviews

 • Avatar Edith Verzee ★★★★★ 2 maanden geleden
  We wilden onze Renault Trafic verkopen en na wat rondkijken op Google kwam ik Koopmijnbus tegen. Ik heb alle gegevens makkelijk en snel op de website ingevuld maar moest stoppen omdat ik geen foto's bij de hand had. Binnen een uur … More belde Daan om te vragen of hij kon helpen want hij zag dat ik de aanvraag niet afgerond had en hij dacht dat ik misschien tegen een probleem met de website was aangelopen. We hadden een leuk gesprek en wij hebben meteen wat foto's naar hem opgestuurd. De deal was snel gesloten en we kregen een koopcontract in de mail. Een aantal dagen daarna hebben we zelf de bus naar Daan gebracht, hij haalt het ook op als je wilt maar wij wilden er meteen een dagje weg van maken. Daar aangekomen was er koffie enz en na een proefritje was alles in kannen en kruiken. Daan maakte meteen het afgesproken bedrag over. Top handelaar, die net dat beetje extra voor zijn klanten over heeft. Zeker een aanrader!! Dank je Daan, veel succes verder!
 • Avatar Frank Smit ★★★★★ 5 maanden geleden
  Mijn bus aangemeld en kort daarop een telefoontje.Daan stond mij vriendelijk te woord en aan de hand van de foto’s die ik geüpload had (ik woon ver weg) hebben we de bus besproken en een prijs afgesproken.Tussen ons gesprek en het inlevermoment … More zijn er nog 2 sensortjes stuk gegaan en hier hebben we uiteindelijk op locatie een mooie compromis over kunnen sluiten.Kortom, heel fijn bedrijf als je van je bus af wil zonder marktplaats en zonder uitgebuit of afgezet te worden.10/10 would recommend
 • Avatar Sietske Pallandt ★★★★★ 2 weken geleden
  Daan nam snel contact met mij op toen ik aangaf onze bus te willen verkopen. Hij liep alles stap voor stap met mij door en stelde een schappelijke prijs voor. Hij kwam de bus halen, nam alles rustig met me door en regelde alle zaken snel … More en duidelijk. Hij gaf me verder nog advies over een eventuele nieuwe koop en dacht met me mee in mogelijkheden hiervoor. Kortom, een fijne ervaring!

Neem vrijblijvend contact op over marktconforme prijzen voor uw gebruikte bestelbussen

Wilt u een goede marktconforme prijs voor uw gebruikte bestelbussen ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en helpen u graag om tot een goede transactie te komen. Neem gerust contact met ons op door te bellen of een WhatsApp bericht te sturen naar  06-14921743. Liever mailen? We ontvangen uw mail graag op info@koopmijnbus.nl

Gratis kenteken check