Home » Ford transit verkopen

Ford transit verkopen

Wilt u uw Ford transit verkopen? Misschien bent u op zoek naar een nieuwer model bedrijfsbus, is hij klaar voor de sloop of heeft u hem om een andere reden niet meer nodig. Of is hij niet meer door de APK gekomen, maar zou u niet weten hoe u hem kunt verkopen? Wat u misschien nog niet weet, is dat het verkopen van deze bedrijfswagen gemakkelijker is dan u denkt.

U kunt uw bestelbus voor een eerlijke prijs aan ons verkopen, zonder gedoe. We halen hem zelfs bij u op, waardoor u ook daar geen omkijken naar heeft. Doe meteen de gemakkelijke en gratis kenteken check, vervolgens komen we binnen 24 uur bij u terug met een goed voorstel.

Waarom uw Ford Transit verkopen aan opkoper Koopmijnbus.nl?

  • Gratis en vrijblijvend uw Ford Transit verkopen aan een opkoper
  • Persoonlijk contact en afwikkeling door dezelfde persoon
  • U ontvangt direct ter plaatse uw geld. Per bank of contant
  • Ophaalservice in heel Nederland
  • Zonder gezeur achteraf met de koper van de bestelauto
  • U ontvangt een officieel RDW vrijwaringsbewijs

Ford Transit verkopen aan een opkoper

Het verkopen van een Ford Transit kan op verschillende manieren. U kunt hem verkopen aan een bekende, of aanbieden op een van de auto verkoop websites. Wellicht heeft u ook overwogen om hem te verkopen aan een dealer, maar bent u door eventuele schade bang dat hij weinig meer oplevert. Het is ook waar, dat het verkopen van een bedrijfswagen een tijdrovend proces kan zijn. Het lijkt verleidelijk om hem in te ruilen, maar in de meeste gevallen is dit niet de meest aantrekkelijke optie. Het is in de meeste gevallen namelijk beter om de auto te verkopen aan een opkoper, in plaats van hem in te ruilen.

Ruilt u de Ford Transit niet in? In dat geval ontvangt u een korting op de aanschaf van een eventuele nieuwe wagen. Wanneer u besluit om dit niet te doen, krijgt u extra korting omdat u hem niet inruilt. Bovendien hebben wij een mooi bedrag over voor uw Ford Transit, waardoor u onderaan de streep een stuk voordeliger uit bent.

Bedrijfsbussen en bedrijfswagens
Mercedes bestelwagen op het terrein voor verkoop

Gemakkelijke verkoop

Wanneer u besluit om uw Ford Transit te verkopen, wilt u dit natuurlijk op een zo makkelijk mogelijke manier doen. Met zo min mogelijk gedoe. Dat begrijpen wij van Koopmijnbus als de beste. Daarom hebben wij het verkopen van uw Ford Transit zo gemakkelijk mogelijk gemaakt. Gemakkelijker kan bijna niet. U verkoopt uw Ford Transit aan de hand van slechts 3 stappen. Deze stappen zijn als volgt:

  1. U meldt uw auto aan door uw kenteken in te vullen. Let er op dat u het formulier zo volledig mogelijk invult. Het is ook mogelijk om een aantal foto’s te sturen via WhatsApp
  2. We reageren zo snel mogelijk op uw bod. Hebben we eenmaal een goed bod gedaan? Dan geven we u 5 dagen de tijd om over het bod na te denken
  3. Wanner u akkoord gaat zorgen we ervoor dat de bus zo snel mogelijk opgehaald wordt met gebruik van onze eigen ophaalservice. Bovendien voorzien we u ter plekke van een RDW vrijwaringsbewijs en het afgesproken bedrag. Cash of op uw rekening, het is maar net wat u fijner vindt.

Verkoop uw bestelwagen in 3 eenvoudige stappen

STAP 1: OFFERTE AANVRAGEN

Vul uw kenteken in en beantwoord een paar vragen over uw bestelwagen. Geef aan hoeveel u ervoor wilt hebben. Maak het compleet door uw contactgegevens.

STAP 2: VRIJBLIJVEND BOD

Binnen een paar werkdagen na de aanmelding ontvangt u ons vrijblijvend bod. Denk hierover na en laat ons binnen 5 dagen weten wat u ervan vindt.

STAP 3: ZONDER GEDOE VERKOCHT

Akkoord met ons bod? Wij zorgen dat het geld direct op uw rekening staat.

Wat zeggen onze klanten over ons?

Meld uw Ford Transit aan

Meld uw Ford Transit of andere Ford bedrijfswagens aan voor verkoop door het aanmeldformulier in te vullen. Vervolgens komen we zo snel mogelijk bij u terug met een geheel vrijblijvend en uiteraard scherp bod. We horen graag binnen 5 dagen van u of u akkoord gaat met dit bod. Akkoord? Geweldig, dan gaan we over tot de daadwerkelijke verkoop. We halen de bus bij u op en voorzien u ter plekke van het afgesproken bedrag en een officieel RDW vrijwaringsbewijs. Gemakkelijker kan bijna niet.

Hoe kan ik mijn bus verkopen?

U kunt uw bus op verschillende manieren verkopen. U kunt hem verkopen aan een bekende, aan een particulier, inruilen bij een dealer bij de aanschaf van een nieuwe bus, of verkopen via een van de bekende autoverkoopsites. Het is echter ook mogelijk om uw bus te verkopen aan een opkoper zoals Koopmijnbus. Doe de kentekencheck en ontvang een gratis en geheel vrijblijvend bod, of bel naar 06-14921743

Kan ik een bedrijfsbus met schade verkopen?

Wanneer uw bedrijfsbus schade heeft, vraagt u zich misschien af of u hem nog wel kunt verkopen, of of hij nog wel wat oplevert. Wij kopen bedrijfsbussen van alle merken op, hierbij doet het er niet toe in welke staat de bus verkeert. Er is binnen ons ruime netwerk door heel Europa namelijk veel vraag naar bedrijfswagens. Doe de kentekencheck bij Koopmijnbus, dan komen we zo snel mogelijk bij u terug met een geheel vrijblijvend bod. Of bel naar 06-14921743

Kan ik ook een lease bedrijfsbus verkopen?

Heeft u een lease bedrijfsbus die u wilt verkopen aan Koopmijnbus? Ook wanneer u een auto met een leasecontract heeft, is het toegestaan om een auto met een leasecontract te kopen. U kunt hem aan ons verkopen wanneer het leasecontract beëindigd is en de termijnen afgelopen zijn. Dan bent u immers de eigenaar van de auto! Doe de kentekencheck en kom er achter welk bedrag we over hebben voor uw lease bus, of bel naar 06-14921743

Wat levert mijn bus op als ik hem verkoop aan een bus opkoper?

We bieden altijd een marktconform en eerlijk bedrag voor uw bus, ongeacht eventuele schade en andere mankementen. Dat is mogelijk doordat er binnen ons uitgebreide netwerk veel vraag is naar allerlei soorten bedrijfsbussen. U ontvangt het afgesproken bedrag tijdens aflevering cash of op uw rekening. Doe de geheel gratis en vrijblijvende kentekencheck op de website van Koopmijnbus en ontvang een goed bod, of bel naar 06-14921743.

Gratis kenteken check