Home » Bedrijfswagen of bedrijfsauto verkopen

Bedrijfswagen of bedrijfsauto verkopen

Wilt u uw bedrijfswagen of bedrijfsauto verkopen? Aan ons van Koopmijnbus verkoopt u uw auto snel, veilig en voor een goede prijs. Ook wanneer de bedrijfswagen beschadigd is. Of u nou een zakelijke klant bent, of een particulier. Wij zijn een officiële, erkende en onafhankelijke Nederlandse opkoper van bedrijfswagens die uw auto gratis en veilig opkoopt in slechts 3 stappen. Wist u dat u meestal binnen 24 uur een aankoopvoorstel ontvangt en uw auto snel kunt verkopen?

Meld uw auto aan en verkoop hem in 3 eenvoudige stappen. Vervolgens halen we hem bij u op, ontvangt u een officieel RDW vrijwaringsbewijs en is de verkoop van de bedrijfsauto rond. Zonder gedoe.

Waarom steeds meer mensen voor Koopmijnbus kiezen

 • Nederlandse opkoper van bedrijfswagens
 • Persoonlijk contact en afwikkeling door dezelfde persoon
 • U ontvangt na het verkopen direct ter plaatse uw geld. Per bank of contant
 • Ophaalservice in heel Nederland
 • Zonder gezeur achteraf met de koper van de wagen
 • U ontvangt een officieel RDW vrijwaringsbewijs

Opkoper van bedrijfswagens

Wilt u uw bedrijfswagen verkopen voor een goede prijs, maar het liefst ook zo spoedig mogelijk zonder gezeur achteraf? We begrijpen dat u liever zo veel mogelijk geld en tijd bespaart tijdens het verkopen van een of meerdere wagens. Wij zijn een Nederlandse opkoper van bedrijfswagens die altijd een goede prijs biedt én vlug handelt. Wanneer u de opkoop van uw bedrijfswagen(s) aan ons overlaat, regelen wij alles van A tot Z voor u. Het enige wat u hoeft te doen is het inkoopformulier invullen. Aan de hand van het nauwkeurig door u ingevulde inkoopformulier doen wij direct een taxatie van uw bedrijfswagen. Zodoende verloopt het verkopen van uw voertuig voorspoedig en soepel.

Bedrijfsauto inruilen of verkopen aan een opkoper?

Wanneer u uw bedrijfsauto niet meer nodig heeft, denkt u waarschijnlijk al snel aan het inruilen van de bedrijfsauto’s. Wist u dat het niet voordeliger is om uw bedrijfsauto in te ruilen, maar u uw bedrijfsauto beter kunt verkopen aan een Nederlandse opkoper van bedrijfswagens? Het inruilen van uw bedrijfsauto is niet verstandig. Als u hem niet inruilt kunt u een extra korting krijgen op de aanschaf van de nieuwe auto die u wilt aanschaffen. Om die reden kiezen steeds meer mensen ervoor om de bedrijfswagen te verkopen aan een opkoper.

Wanneer u besluit de bedrijfsauto in te ruilen, ontvangt u deze korting niet. Dankzij de extra korting die u krijgt door de bedrijfsauto niet in te ruilen en dankzij het bedrag dat u van ons ontvangt wanneer u besluit hem te verkopen, komt u onderaan de streep een stuk beter uit. Heeft u een vraag over het verkopen van bedrijfsauto? Neem gerust contact met ons op.

Alle merken

Het doet er niet toe wat voor auto u aan ons wilt verkopen. We zijn namelijk constant op zoek naar alle merken en soorten bedrijfswagens. Bijvoorbeeld naar bedrijfswagens, dubbele cabines, bakwagens, 4×4 terreinwagens, pick-ups, koelwagens, kippers, BE-combinaties en personenbussen. Als opkoper van bedrijfswagens kunt u onder andere bedrijfswagens van de volgende merken aan ons verkopen: Ford, Volkswagen, Mercedes Benz, Opel, Iveco, Renault, Peugeot en Fiat. Uiteraard kunt u ook auto’s van andere merken aan ons verkopen. Neem voor het verkopen van een voertuig van een ander merk gerust contact met ons op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Het doet er tijdens het verkopen van de wagen hierbij niet toe of de bedrijfswagen beschadigd is of niet. Er is een hoge vraag naar bedrijfswagens én we beschikken over een uitgebreid netwerk. Daardoor kunnen we de opkoop van uw bedrijfswagen te allen tijde verzorgen. U kunt uw bedrijfswagen vlug en tegen een goede prijs verkopen aan Koopmijnbus.

Bedrijfsauto inruilen of verkopen aan een opkoper?

Wanneer u uw bedrijfsauto niet meer nodig heeft, denkt u waarschijnlijk al snel aan het inruilen van de bedrijfsauto’s. Wist u dat het niet voordeliger is om uw bedrijfsauto in te ruilen, maar u uw bedrijfsauto beter kunt verkopen aan een Nederlandse opkoper van bestelwagens? Het inruilen van uw bedrijfsauto is niet verstandig. Als u hem niet inruilt kunt u een extra korting krijgen op de aanschaf van de nieuwe auto die u wilt aanschaffen. Om die reden kiezen steeds meer mensen ervoor om de bedrijfswagen te verkopen aan een opkoper.

Verkoop je bedrijfswagen in 3 eenvoudige stappen

STAP 1: OFFERTE AANVRAGEN

Vul uw kenteken in en beantwoord een paar vragen over uw bedrijfswagen. Geef aan hoeveel u ervoor wilt hebben. Maak het compleet door uw contactgegevens.

STAP 2: VRIJBLIJVEND BOD

Binnen een paar werkdagen na de aanmelding ontvangt u ons vrijblijvend bod. Denk hierover na en laat ons binnen 5 dagen weten wat u ervan vindt.

STAP 3: ZONDER GEDOE VERKOCHT

Akkoord met ons bod? Wij zorgen dat het geld direct op uw rekening staat.

Wat zeggen onze klanten over ons?

Koopmijnbus.nl | Bedrijfswagen verkopen? IconKoopmijnbus.nl | Bedrijfswagen verkopen?

Scheggertdijk 82, Almen

5,0 52 reviews

 • Avatar M.T.A. van Osch ★★★★★ een week geleden
  Eind vorige week mijn bus aangeboden via de site. Meteen volgende dag telefonisch contact gehad met Daan en een prijs en ophaal afspraak gemaakt. Deze week mooi volgens de afgesproken tijd opgehaald. Je krijgt meteen je geld en een vrijwaring … More in de mail. Perfect geregeld. Kan het iedereen aanbevelen.
 • Avatar Tanya Winter ★★★★★ een maand geleden
  Op maandagmiddag onze VW-bus aangeboden en dinsdagmorgen een telefoontje! Dinsdagmiddag was de deal rond! Bus wordt keurig op tijd opgehaald en na een paar minuten: de bankbetaling én het vrijwaringsbewijs gewoon thuis a.d. keukentafel … More 🙂 Harstikke goede en rappe service. Dat jullie nog meer bussen mogen (op) kopen: Koopmijnbus.nl ! Bedankt voor de keurige afhandeling!
 • Avatar Ronny De Cock ★★★★★ een maand geleden
  verkoop van mij bedrijfswagenerg prettig een man van zijn woord.Deed een bod op mijn bus kwam hem netjes ophalen in Limburg.Niets werd afgekraakt en na een korte testriten een visuele check was alles zo gepiept snelle betaling en een correcte … More afhandeling ECHT EEN AANRADERBedankt Daan was prettig zaken doen met jou

Gratis verkoop in 3 stappen

U wilt uw bedrijfswagen het liefst zo voorspoedig mogelijk en voor de best mogelijke prijs verkopen. Logisch! Daarom hebben we het verkopen van uw wagen zo gemakkelijk mogelijk voor u gemaakt. U verkoopt hem gemakkelijk via onze werkwijze in 3 stappen:

 1. U meldt uw auto aan door uw kenteken in te vullen en een aantal vragen te beantwoorden, of door ons een WhatsApp bericht met een aantal foto’s te sturen.
 2. Wij doen zo snel mogelijk na het aanmelden een vrijblijvend bod en hopen dat u hem voor dat bedrag aan ons wilt verkopen. U heeft 5 dagen de tijd om rustig over dit bod na te denken. Laat ons binnen 5 werkdagen weten of u akkoord gaat met ons aanbod
 3. Gaat u akkoord met het bod op uw bedrijfswagen en wilt u hem voor dit bedrag verkopen? Fantastisch, we zorgen ervoor dat het afgesproken bedrag direct bij aflevering op uw rekening komt, inclusief een RDW vrijwaring.

Verkoop uw bedrijfswagen of bedrijfsauto gratis

U kunt uw bedrijfswagen of bedrijfsauto gratis en binnen korte termijn verkopen, zonder gedoe. Vul het kenteken van de auto in en meld het voertuig aan, of stuur een WhatsApp bericht naar 06-14921743. Vervolgens ontvangt u zo spoedig mogelijk na de aanmelding van het voertuig een vrijblijvend bod van ons. Gaat u akkoord met dat bod en wilt u hem voor die prijs verkopen? Dan zorgen we ervoor dat het geld direct bij aflevering op uw rekening verschijnt, inclusief RDW vrijwaring van de bedrijfswagen.

We staan u in het geval van vragen of opmerkingen over het verkopen van de bedrijfswagen graag te woord. Neem gerust contact met ons op door te bellen of een WhatsApp bericht te sturen naar 06-14921743. Liever mailen? We ontvangen uw mail graag op info@koopmijnbus.nl.

Gratis kenteken check