Uw bedrijfswagen verkopen aan een erkend inkoper

Wilt u uw bedrijfswagen verkopen? Aan ons van Koopmijnbus verkoopt u uw auto snel, veilig en voor een goede prijs. Ook wanneer de bedrijfswagen beschadigd is. Of u nou een zakelijke klant bent, of een particulier. Wij zijn een officiële, erkende en onafhankelijke Nederlandse opkoper van bedrijfswagens die uw auto gratis en veilig opkoopt in slechts 3 stappen. Wist u dat u meestal binnen 24 uur een aankoopvoorstel ontvangt en uw auto snel kunt verkopen?

Meld uw auto aan en verkoop hem in 3 eenvoudige stappen. Vervolgens halen we hem bij u op, ontvangt u een officieel RDW vrijwaringsbewijs en is de verkoop rond. Zonder gedoe.

Waarom steeds meer mensen voor Koopmijnbus kiezen

 • Nederlandse opkoper van bedrijfswagens
 • Persoonlijk contact en afwikkeling door dezelfde persoon
 • U ontvangt na het verkopen direct ter plaatse uw geld. Per bank of contant
 • Ophaalservice in heel Nederland
 • Zonder gezeur achteraf met de koper van de wagen
 • U ontvangt een officieel RDW vrijwaringsbewijs

Opkoper van bedrijfswagens

Wilt u uw bedrijfswagen verkopen voor een goede prijs, maar het liefst ook zo spoedig mogelijk zonder gezeur achteraf? We begrijpen dat u liever zo veel mogelijk geld en tijd bespaart tijdens het verkopen van een of meerdere wagens. Wij zijn een Nederlandse opkoper van bedrijfswagens die altijd een goede prijs biedt én snel handelt. Wanneer u de opkoop van uw bedrijfswagen(s) aan ons overlaat, regelen wij alles van A tot Z voor u. Het enige wat u hoeft te doen is het inkoopformulier invullen. Aan de hand van het nauwkeurig door u ingevulde inkoopformulier doen wij direct een taxatie van uw bedrijfswagen. Zodoende verloopt het verkopen van uw voertuig snel en soepel.

Alle merken

Het doet er niet toe wat voor auto u aan ons wilt verkopen. We zijn namelijk constant op zoek naar alle merken en soorten bedrijfswagens. Bijvoorbeeld naar bestelwagens, dubbele cabines, bakwagens, 4×4 terreinwagens, pick-ups, koelwagens, kippers, BE-combinaties, personenbussen en bestelwagens. Als opkoper van bedrijfswagens kunt u onder andere bedrijfswagens van de volgende merken aan ons verkopen: Ford, Volkswagen, Mercedes Benz, Opel, Iveco, Renault, Peugeot en Fiat. Uiteraard kunt u ook auto’s van andere merken aan ons verkopen. Neem voor het verkopen van een auto van een ander merk gerust contact met ons op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Het doet er tijdens het verkopen van de wagen hierbij niet toe of de bedrijfswagen beschadigd is of niet. Er is een hoge vraag naar bedrijfswagens én we beschikken over een uitgebreid netwerk. Daardoor kunnen we de opkoop van uw bedrijfswagen te allen tijde verzorgen. U kunt de auto snel en tegen een goede prijs verkopen.

Verkoop je bedrijfswagen in 3 eenvoudige stappen

STAP 1: OFFERTE AANVRAGEN

Vul uw kenteken in en beantwoord een paar vragen over uw bedrijfswagen. Geef aan hoeveel u ervoor wilt hebben. Maak het compleet door uw contactgegevens.

STAP 2: VRIJBLIJVEND BOD

Binnen een paar werkdagen na de aanmelding ontvangt u ons vrijblijvend bod. Denk hierover na en laat ons binnen 5 dagen weten wat u ervan vindt.

STAP 3: ZONDER GEDOE VERKOCHT

Akkoord met ons bod? Wij zorgen dat het geld direct op uw rekening staat.

Wat zeggen onze klanten over ons?

Koopmijnbus.nl | Bedrijfswagen verkopen? IconKoopmijnbus.nl | Bedrijfswagen verkopen?

Scheggertdijk 82, Almen

5,0 22 reviews

 • Avatar Henk Zieremans ★★★★★ 2 weken geleden
  Erg snel geregeld, ik wist niet wat mij te wachten stond, maar alles ok.
 • Avatar Caspar Kunst ★★★★★ 3 maanden geleden
  Wij hebben een auto verkocht aan Daan Aalberts.
  tegenwoordig ben je toch altijd een beetje angstig aangezien je veel slechte verhalen hoort over (auto)bedrijven, maar gelukkig heeft Daan bewezen dat er ook nog eerlijke en goede bedrijven
  … More zijn.
  Afspraken werden nagekomen, hij was keurig op tijd en alles werd keurig ter plaatse betaald en overgeschreven zoals beloofd.
  Niets dan lof over dit bedrijf en in mijn optiek kan je prima zaken doen met deze partij.
  ga zo door Daan!!!
 • Avatar Ard van 't Zelfde ★★★★★ een maand geleden
  Prettig zaken doen, snel, op tijd en netjes afgehandeld en prima communicatie.

Verkoop in 3 stappen

U wilt uw bedrijfswagen het liefst zo snel mogelijk en voor de best mogelijke prijs verkopen. Logisch! Daarom hebben we het verkopen van uw wagen zo gemakkelijk mogelijk voor u gemaakt. U verkoopt hem in 3 stappen:

 1. U meldt uw auto aan door uw kenteken in te vullen en een aantal vragen te beantwoorden, of door ons een WhatsApp bericht met een aantal foto’s te sturen.
 2. Wij doen zo snel mogelijk na het aanmelden een vrijblijvend bod en hopen dat u hem voor dat bedrag aan ons wilt verkopen. U heeft 5 dagen de tijd om rustig over dit bod na te denken
 3. Gaat u akkoord met het bod op uw bedrijfswagen en wilt u hem voor dit bedrag verkopen? Fantastisch, we zorgen ervoor dat het afgesproken bedrag direct bij aflevering op uw rekening komt, inclusief een RDW vrijwaring.

Verkoop uw bedrijfswagen gratis

U kunt uw bedrijfswagen gratis en snel verkopen. Vul het kenteken van de auto in en meld uw auto aan, of stuur een WhatsApp bericht naar 06-14921743. Vervolgens ontvangt u zo spoedig mogelijk na de aanmelding van de auto een vrijblijvend bod van ons. Gaat u akkoord met dat bod en wilt u hem voor die prijs verkopen? Dan zorgen we ervoor dat het geld direct bij aflevering op uw rekening verschijnt, inclusief RDW vrijwaring van de bedrijfswagen.

We staan u in het geval van vragen of opmerkingen over het verkopen van de bedrijfswagen graag te woord. Neem gerust contact met ons op door te bellen of een WhatsApp bericht te sturen naar  06-14921743. Liever mailen? We ontvangen uw mail graag op info@koopmijnbus.nl.