Home » Bedrijfswagen of bedrijfsauto verkopen

Bedrijfswagen of bedrijfsauto verkopen

Wilt u uw bedrijfswagen verkopen, of uw bedrijfsauto? Misschien heeft u er al wel eens aan gedacht om uw bedrijfsauto te verkopen aan een opkoper. Bijvoorbeeld omdat de wagen beschadigd is, of niet door de APK komt. Of u nou een zakelijke klant bent, of een particulier. Wij zijn een officiële, erkende en onafhankelijke Nederlandse opkoper van bedrijfswagens die uw auto gratis en veilig opkoopt in slechts 3 stappen. Wist u dat u meestal binnen 24 uur een aankoopvoorstel ontvangt en uw bedrijfswagen snel kunt verkopen?

Meld uw bedrijfswagen aan en verkoop hem in 3 eenvoudige stappen aan een opkoper van bedrijfswagens. Vervolgens halen we de bedrijfsauto bij u op, ontvangt u een officieel RDW vrijwaringsbewijs en is de verkoop van de bedrijfsauto rond. Zonder gedoe.

Uw bedrijfswagen of bedrijfsauto verkopen aan Koopmijnbus

  • Nederlandse opkoper van bedrijfswagens
  • Persoonlijk contact en afwikkeling door dezelfde persoon
  • U ontvangt na het verkopen  van de bedrijfswagen direct ter plaatse uw geld. Per bank of contant
  • Ophaalservice in heel Nederland
  • Zonder gezeur achteraf met de koper van de wagen
  • U ontvangt een officieel RDW vrijwaringsbewijs

Hoe verkoop je een bedrijfsauto?

Wilt u uw bedrijfswagen verkopen voor een goede prijs, maar het liefst ook zo spoedig mogelijk zonder gezeur achteraf? We begrijpen dat u liever zo veel mogelijk geld en tijd bespaart tijdens het verkopen van een of meerdere wagens. Wij zijn een Nederlandse opkoper van bedrijfswagens die altijd een goede prijs biedt én vlug handelt. Wanneer u de opkoop van uw voertuig aan ons overlaat, regelen wij alles van A tot Z voor u. Het enige wat u hoeft te doen is het inkoopformulier invullen. Aan de hand van het nauwkeurig door u ingevulde inkoopformulier doen wij direct een taxatie van uw wagen. Zodoende kunt u uw voertuig voorspoedig en snel verkopen.

Bedrijfsauto verkopen

Bedrijfsauto verkopen aan een opkoper of de bedrijfsauto inruilen?

Wanneer u uw bedrijfsauto niet meer nodig heeft, denkt u waarschijnlijk al snel aan de bedrijfsauto inruilen. Wist u dat het niet voordeliger is om uw bedrijfsauto in te ruilen, maar u uw bedrijfsauto verkopen aan een Nederlandse opkoper beter loont? Het inruilen van uw bedrijfsauto is niet verstandig. Als u hem niet inruilt kunt u een extra korting krijgen op de aanschaf van de nieuwe auto die u wilt aanschaffen. Om die reden kiezen steeds meer mensen voor bedrijfswagen verkopen aan een opkoper.

Wanneer u besluit de bedrijfsauto in te ruilen, ontvangt u deze korting niet. Dankzij de extra korting die u krijgt door de bedrijfsauto niet in te ruilen en dankzij het bedrag dat u van ons ontvangt voor de verkoop van het voertuig, komt u onderaan de streep een stuk beter uit. Heeft u een vraag over een bedrijfsauto verkopen? Neem gerust contact met ons op.

Bedrijfsauto's

Verkoop van bedrijfsauto’s van alle merken

Uw bedrijfswagen verkopen van bijvoorbeeld Fiat, of een bedrijfsauto verkopen die schade heeft? Het doet er niet toe wat voor auto u aan ons wilt verkopen. We zijn namelijk constant op zoek naar alle merken en soorten bedrijfswagens, van bedrijfsbussen tot gebruikte bestelbussen. Bijvoorbeeld naar dubbele cabines, bakwagens, 4×4 terreinwagens, pick-ups, koelwagens, kippers, BE-combinaties en personenbussen. Als opkoper van bedrijfsauto’s kunt u onder andere wagens van de volgende merken aan ons verkopen: Ford, Volkswagen, Mercedes Benz, Opel, Iveco, Renault, Peugeot en Fiat. Uiteraard kunt u ook auto’s van andere merken aan ons verkopen. Neem voor het verkopen van een voertuig van een ander merk gerust contact met ons op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Verkoop van bedrijfswagens in elke staat

De verkoop van uw bedrijfsauto heeft allerlei redenen. Misschien komt hij niet meer door de APK keuring, is hij teveel beschadigd om er nog mee te rijden, of neemt u om een andere reden afstand van de wagen. Het doet er tijdens de inkoop van de bedrijfswagen hierbij niet toe of hij beschadigd is of niet. Er is een hoge vraag naar bedrijfswagens én we beschikken over een uitgebreid netwerk. Daardoor kunnen we inkoop te allen tijde verzorgen. U kunt uw bedrijfsauto vlug en tegen een goede prijs verkopen aan een opkoper zoals Koopmijnbus.

Verkoop je bedrijfswagens in 3 eenvoudige stappen

STAP 1: OFFERTE AANVRAGEN

Vul uw kenteken in en beantwoord een paar vragen over uw bedrijfswagen. Geef aan hoeveel u ervoor wilt hebben. Maak het compleet door uw contactgegevens.

STAP 2: VRIJBLIJVEND BOD

Binnen een paar werkdagen na de aanmelding ontvangt u ons vrijblijvend bod. Denk hierover na en laat ons binnen 5 dagen weten wat u ervan vindt.

STAP 3: ZONDER GEDOE VERKOCHT

Akkoord met ons bod? Wij zorgen dat het geld direct op uw rekening staat.

Wat zeggen onze klanten over ons?

Gratis bedrijfsauto verkoop in 3 stappen

U wilt uw bedrijfswagen het liefst zo voorspoedig mogelijk en voor de best mogelijke prijs verkopen. Logisch! Daarom hebben we het verkopen van uw wagen zo gemakkelijk mogelijk voor u gemaakt. U verkoopt hem gemakkelijk via onze werkwijze in 3 stappen:

  1. U meldt uw auto aan door uw kenteken in te vullen en een aantal vragen te beantwoorden, of door ons een WhatsApp bericht met een aantal foto’s te sturen.
  2. Wij doen zo snel mogelijk na het aanmelden een vrijblijvend bod en hopen dat u hem voor dat bedrag aan ons wilt verkopen. U heeft 5 dagen de tijd om rustig over dit bod na te denken. Laat ons binnen 5 werkdagen weten of u akkoord gaat met ons aanbod
  3. Gaat u akkoord met het bod op uw bestelwagen en wilt u hem voor dit bedrag verkopen? Fantastisch, we zorgen ervoor dat het afgesproken bedrag direct bij aflevering op uw rekening komt, inclusief een RDW vrijwaring.

Verkoop uw bedrijfsauto gratis

U kunt uw bedrijfswagen of bedrijfsauto gratis en binnen korte termijn verkopen, zonder gedoe. Vul het kenteken van de wagen in en meld het voertuig aan, of stuur een WhatsApp bericht naar 06-14921743. Vervolgens ontvangt u zo spoedig mogelijk na de aanmelding van het voertuig een vrijblijvend bod van ons. Gaat u akkoord met dat bod en wilt u hem voor die prijs verkopen? Dan zorgen we ervoor dat het geld direct bij aflevering op uw rekening verschijnt, inclusief RDW vrijwaring.

We staan u in het geval van vragen of opmerkingen over het verkopen van de bedrijfswagen graag te woord. Neem gerust contact met ons op door te bellen of een WhatsApp bericht te sturen naar 06-14921743. Liever mailen? We ontvangen uw mail graag op info@koopmijnbus.nl.

Hoe bedrijfswagen verkopen?

U kunt uw bedrijfswagen op verschillende manieren verkopen. U kunt ervoor kiezen om de bedrijfsauto in te ruilen bij een garage, te verkopen via een van de bekende platformen of hem verkopen aan een opkoper van bedrijfswagens door de kentekencheck in te vullen.

Kan ik mijn zakelijke auto verkopen?

Het is mogelijk om uw zakelijke auto te verkopen, maar u moet hierover 21% BTW berekenen en afdragen. Wanneer een particulier uw bedrijfswagen verkoopt, moet deze BPM betalen. Wanneer u een ondernemingsregeling voor bedrijfsauto’s heeft, hoeft u geen BTW te betalen. Wanneer u wilt weten wat uw wagen oplevert, kan het zinvol zijn om een kentekencheck te doen.

Hoelang zit er BPM op een bedrijfswagen?

Wanneer u een bedrijfsauto laat registeren in het Nederlands kentekenregister, moet u aangifte BPM doen. Deze eisen voorkomen dat particulieren bedrijfswagens aanschaffen om de BPM-heffing te ontwijken. U hoeft geen BPM te betalen wanneer de bestelauto ouder dan 5 jaar oud is of wanneer u ondernemer bent.

Waarom uw bedrijfswagen verkopen aan opkoper Koopmijnbus?

Het verkopen van een bedrijfswagen kan veel tijd in beslag nemen. U moet eerst een geïnteresseerde vinden, onderhandelen en de overdracht laten plaatsvinden. Vervolgens moet het voertuig nog op naam worden gezet. Wanneer de bedrijfswagen schade heeft, wordt het verkopen van uw bedrijfswagen waarschijnlijk nog ingewikkelder. Want is hij nog wel wat waard? Bij een opkoper doet het er niet toe in welke staat hij verkeert. Doe de kentekencheck.

Hoe verkoop je een BTW auto?

De verkoop van een BTW auto verloopt op dezelfde manier als het verkopen van een zakelijke auto, mits er bij de aanschaf van de bedrijfswagen BTW is betaald. In dat geval kunt u de bedrijfswagen met BTW factureren en de omzetbelasting terugvragen aan de Belastingdienst.

Hoeveel BTW zit er op een tweedehands bedrijfsauto?

Er zit standaard 21% procent BTW op een tweedehands bedrijfsauto. De volgende koper betaalt de BTW. Wanneer deze koper een zakelijke koper betreft, kan deze de  BTW terugvragen aan de Belastingdienst.

Gratis kenteken check