Home » Bedrijfswagen of bedrijfsauto verkopen

Bedrijfswagen of bedrijfsauto verkopen

Wilt u uw bedrijfswagen of bedrijfsauto verkopen? Aan ons van Koopmijnbus verkoopt u uw auto snel, veilig en voor een goede prijs. Ook wanneer de bedrijfswagen beschadigd is. Of u nou een zakelijke klant bent, of een particulier. Wij zijn een officiële, erkende en onafhankelijke Nederlandse opkoper van bedrijfswagens die uw auto gratis en veilig opkoopt in slechts 3 stappen. Wist u dat u meestal binnen 24 uur een aankoopvoorstel ontvangt en uw auto snel kunt verkopen?

Meld uw auto aan en verkoop hem in 3 eenvoudige stappen. Vervolgens halen we hem bij u op, ontvangt u een officieel RDW vrijwaringsbewijs en is de verkoop van de bedrijfsauto rond. Zonder gedoe.

Waarom steeds meer mensen voor Koopmijnbus kiezen

 • Nederlandse opkoper van bedrijfswagens
 • Persoonlijk contact en afwikkeling door dezelfde persoon
 • U ontvangt na het verkopen direct ter plaatse uw geld. Per bank of contant
 • Ophaalservice in heel Nederland
 • Zonder gezeur achteraf met de koper van de wagen
 • U ontvangt een officieel RDW vrijwaringsbewijs

Opkoper van bedrijfswagens

Wilt u uw bedrijfswagen verkopen voor een goede prijs, maar het liefst ook zo spoedig mogelijk zonder gezeur achteraf? We begrijpen dat u liever zo veel mogelijk geld en tijd bespaart tijdens het verkopen van een of meerdere wagens. Wij zijn een Nederlandse opkoper van bedrijfswagens die altijd een goede prijs biedt én vlug handelt. Wanneer u de opkoop van uw bedrijfswagen(s) aan ons overlaat, regelen wij alles van A tot Z voor u. Het enige wat u hoeft te doen is het inkoopformulier invullen. Aan de hand van het nauwkeurig door u ingevulde inkoopformulier doen wij direct een taxatie van uw bedrijfswagen. Zodoende verloopt het verkopen van uw voertuig voorspoedig en soepel.

Bedrijfsauto inruilen of verkopen aan een opkoper?

Wanneer u uw bedrijfsauto niet meer nodig heeft, denkt u waarschijnlijk al snel aan het inruilen van de bedrijfsauto’s. Wist u dat het niet voordeliger is om uw bedrijfsauto in te ruilen, maar u uw bedrijfsauto beter kunt verkopen aan een Nederlandse opkoper van bedrijfswagens? Het inruilen van uw bedrijfsauto is niet verstandig. Als u hem niet inruilt kunt u een extra korting krijgen op de aanschaf van de nieuwe auto die u wilt aanschaffen. Om die reden kiezen steeds meer mensen ervoor om de bedrijfswagen te verkopen aan een opkoper.

Wanneer u besluit de bedrijfsauto in te ruilen, ontvangt u deze korting niet. Dankzij de extra korting die u krijgt door de bedrijfsauto niet in te ruilen en dankzij het bedrag dat u van ons ontvangt wanneer u besluit hem te verkopen, komt u onderaan de streep een stuk beter uit. Heeft u een vraag over het verkopen van bedrijfsauto? Neem gerust contact met ons op.

Alle merken

Het doet er niet toe wat voor auto u aan ons wilt verkopen. We zijn namelijk constant op zoek naar alle merken en soorten bedrijfswagens. Bijvoorbeeld naar bedrijfswagens, dubbele cabines, bakwagens, 4×4 terreinwagens, pick-ups, koelwagens, kippers, BE-combinaties en personenbussen. Als opkoper van bedrijfswagens kunt u onder andere bedrijfswagens van de volgende merken aan ons verkopen: Ford, Volkswagen, Mercedes Benz, Opel, Iveco, Renault, Peugeot en Fiat. Uiteraard kunt u ook auto’s van andere merken aan ons verkopen. Neem voor het verkopen van een voertuig van een ander merk gerust contact met ons op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Het doet er tijdens het verkopen van de wagen hierbij niet toe of de bedrijfswagen beschadigd is of niet. Er is een hoge vraag naar bedrijfswagens én we beschikken over een uitgebreid netwerk. Daardoor kunnen we de opkoop van uw bedrijfswagen te allen tijde verzorgen. U kunt uw bedrijfswagen vlug en tegen een goede prijs verkopen aan Koopmijnbus.

Bedrijfsauto inruilen of verkopen aan een opkoper?

Wanneer u uw bedrijfsauto niet meer nodig heeft, denkt u waarschijnlijk al snel aan het inruilen van de bedrijfsauto’s. Wist u dat het niet voordeliger is om uw bedrijfsauto in te ruilen, maar u uw bedrijfsauto beter kunt verkopen aan een Nederlandse opkoper van bestelwagens? Het inruilen van uw bedrijfsauto is niet verstandig. Als u hem niet inruilt kunt u een extra korting krijgen op de aanschaf van de nieuwe auto die u wilt aanschaffen. Om die reden kiezen steeds meer mensen ervoor om de bedrijfswagen te verkopen aan een opkoper.

Verkoop je bedrijfswagen in 3 eenvoudige stappen

STAP 1: OFFERTE AANVRAGEN

Vul uw kenteken in en beantwoord een paar vragen over uw bedrijfswagen. Geef aan hoeveel u ervoor wilt hebben. Maak het compleet door uw contactgegevens.

STAP 2: VRIJBLIJVEND BOD

Binnen een paar werkdagen na de aanmelding ontvangt u ons vrijblijvend bod. Denk hierover na en laat ons binnen 5 dagen weten wat u ervan vindt.

STAP 3: ZONDER GEDOE VERKOCHT

Akkoord met ons bod? Wij zorgen dat het geld direct op uw rekening staat.

Wat zeggen onze klanten over ons?

Koopmijnbus.nl | Bedrijfswagen verkopen? IconKoopmijnbus.nl | Bedrijfswagen verkopen?

Scheggertdijk 82, Almen

4,9 62 reviews

 • Avatar Frank Smit ★★★★★ een maand geleden
  Mijn bus aangemeld en kort daarop een telefoontje.Daan stond mij vriendelijk te woord en aan de hand van de foto’s die ik geüpload had (ik woon ver weg) hebben we de bus besproken en een prijs afgesproken.Tussen ons gesprek en het inlevermoment … More zijn er nog 2 sensortjes stuk gegaan en hier hebben we uiteindelijk op locatie een mooie compromis over kunnen sluiten.Kortom, heel fijn bedrijf als je van je bus af wil zonder marktplaats en zonder uitgebuit of afgezet te worden.10/10 would recommend
 • Avatar Ad van Buren ★★★★ een week geleden
  Bus aangeboden bij dit bedrijf. Zeer snelle reactie gehad met een prima bod. Deal was snel gemaakt en de auto is paar dagen later al opgehaald. Zeer vriendelijke eigenaar en alles keurig netjes afgehandeld. Dus mocht u een bus willen verkopen … More is dit bedrijf zeker een aanrader,
 • Avatar Anton Stok ★★★★★ een maand geleden
  Absolute aanrader! het ging bij mij om de verkoop van een gebruikte auto, zonder poespas een redelijk bod gedaan en alles netjes geregeld, bij het ophalen direct het geld op de rekening en vrijwaarding over de mail, klasse!

Gratis verkoop in 3 stappen

U wilt uw bedrijfswagen het liefst zo voorspoedig mogelijk en voor de best mogelijke prijs verkopen. Logisch! Daarom hebben we het verkopen van uw wagen zo gemakkelijk mogelijk voor u gemaakt. U verkoopt hem gemakkelijk via onze werkwijze in 3 stappen:

 1. U meldt uw auto aan door uw kenteken in te vullen en een aantal vragen te beantwoorden, of door ons een WhatsApp bericht met een aantal foto’s te sturen.
 2. Wij doen zo snel mogelijk na het aanmelden een vrijblijvend bod en hopen dat u hem voor dat bedrag aan ons wilt verkopen. U heeft 5 dagen de tijd om rustig over dit bod na te denken. Laat ons binnen 5 werkdagen weten of u akkoord gaat met ons aanbod
 3. Gaat u akkoord met het bod op uw bedrijfswagen en wilt u hem voor dit bedrag verkopen? Fantastisch, we zorgen ervoor dat het afgesproken bedrag direct bij aflevering op uw rekening komt, inclusief een RDW vrijwaring.

Verkoop uw bedrijfswagen of bedrijfsauto gratis

U kunt uw bedrijfswagen of bedrijfsauto gratis en binnen korte termijn verkopen, zonder gedoe. Vul het kenteken van de auto in en meld het voertuig aan, of stuur een WhatsApp bericht naar 06-14921743. Vervolgens ontvangt u zo spoedig mogelijk na de aanmelding van het voertuig een vrijblijvend bod van ons. Gaat u akkoord met dat bod en wilt u hem voor die prijs verkopen? Dan zorgen we ervoor dat het geld direct bij aflevering op uw rekening verschijnt, inclusief RDW vrijwaring van de bedrijfswagen.

We staan u in het geval van vragen of opmerkingen over het verkopen van de bedrijfswagen graag te woord. Neem gerust contact met ons op door te bellen of een WhatsApp bericht te sturen naar 06-14921743. Liever mailen? We ontvangen uw mail graag op info@koopmijnbus.nl.

Gratis kenteken check