Home » Peugeot Partner verkopen

Peugeot Partner verkopen

Peugeot Partner verkopen, maar dan het liefst op een snelle en betrouwbare manier? Overweeg dan om de Peugeot wagen te verkopen aan officiële opkoper Koopmijnbus. Het doet er niet toe wat de reden van verkoop is en in wat voor staat de wagen momenteel verkeert. Dankzij ons uitgebreide netwerk door heel Europa en de grote vraag naar bedrijfswagens, kunnen we uw auto ten alle tijde van u overkopen. Voor een goed bedrag, zonder gedoe! Doe meteen de gratis kenteken check en kom er achter wat uw auto oplevert.

Waarom uw Peugeot Partner aan opkoper Koopmijnbus.nl?

 • Gratis en vrijblijvend uw Peugeot Partner verkopen aan een opkoper
 • Persoonlijk contact en afwikkeling door dezelfde persoon
 • U ontvangt direct ter plaatse uw geld. Per bank of contant
 • Ophaalservice in heel Nederland
 • Zonder gezeur achteraf met de koper van de bestelauto
 • U ontvangt een officieel RDW vrijwaringsbewijs

Waarom uw Peugeot Partner verkopen aan een opkoper?

Er zijn verschillende manieren waarop u uw Peugeot Partner kunt verkopen. U kunt hem nadat u rondgevraagd heeft in uw omgeving verkopen aan een kennis of een zakelijk contact. Echter kunt u hem bij de aanschaf van een andere wagen inruilen bij een garage, of aanbieden aan een opkoper. Het fijne aan verkopen aan een opkoper is, dat u een hoger bedrag ontvangt dan wanneer u de bedrijfsauto inruilt. Wanneer u ervoor kiest om de Peugeot partner niet te verkopen maar in te ruilen bij een autodealer, ontvant u een bedrag dat bestaat uit het bedrag dat de handelaar over heeft voor uw auto, maar ook uit de marge van uw nieuwe auto.

Wanneer u ervoor kiest om dit niet te doen, kunt u de marge op uw nieuwe auto als korting ontvangen. Het resultaat? U bent onderaan de streep een stuk voordeliger uit. Niet zo gek dus, dat men er vandaag de dag steeds vaker voor kiest om een Peugeot Partner, Expert of Boxer te verkopen aan een opkoper zoals Koopmijnbus.

Bedrijfsbus verkopen
Bedrijfswagen kopen

Snelle verkoop zonder gedoe

Hoe het verkopen van uw Peugeot Partner aan een opkoper werkt, vertellen we graag. Omdat we het van belang vinden dat de verkoop zo snel mogelijk en zonder gedoe verloopt, werken we aan de hand van een snelle werkwijze waar u geen omkijken naar heeft. Het enige wat u hoeft te doen, is de kentekencheck invullen. Vervolgens komen we zo snel mogelijk bij u terug met een geheel vrijblijvend bod. Graag horen we binnen 5 werkdagen wat u van dit bod vindt.

Gaat u akkoord? Heel fijn! Dan hebben we contact over het ophalen van de auto. U hoeft hem namelijk niet zelf op te halen, wij halen de Peugeot namelijk zelf op met gebruik van onze eigen ophaalservice. Wel zo gemakkelijk! Ter plekke regelen we het nodige papierwerk en voorzien we u van het afgesproken geldbedrag. Gemakkelijker kan bijna niet.

Verkoop uw bestelwagen in 3 eenvoudige stappen

STAP 1: OFFERTE AANVRAGEN

Vul uw kenteken in en beantwoord een paar vragen over uw bestelwagen. Geef aan hoeveel u ervoor wilt hebben. Maak het compleet door uw contactgegevens.

STAP 2: VRIJBLIJVEND BOD

Binnen een paar werkdagen na de aanmelding ontvangt u ons vrijblijvend bod. Denk hierover na en laat ons binnen 5 dagen weten wat u ervan vindt.

STAP 3: ZONDER GEDOE VERKOCHT

Akkoord met ons bod? Wij zorgen dat het geld direct op uw rekening staat.

Wat zeggen onze klanten over ons?

Koopmijnbus.nl | Bedrijfswagen verkopen? IconKoopmijnbus.nl | Bedrijfswagen verkopen?

Scheggertdijk 82, Almen

4,9 96 reviews

 • Avatar Edith Verzee ★★★★★ 2 maanden geleden
  We wilden onze Renault Trafic verkopen en na wat rondkijken op Google kwam ik Koopmijnbus tegen. Ik heb alle gegevens makkelijk en snel op de website ingevuld maar moest stoppen omdat ik geen foto's bij de hand had. Binnen een uur … More belde Daan om te vragen of hij kon helpen want hij zag dat ik de aanvraag niet afgerond had en hij dacht dat ik misschien tegen een probleem met de website was aangelopen. We hadden een leuk gesprek en wij hebben meteen wat foto's naar hem opgestuurd. De deal was snel gesloten en we kregen een koopcontract in de mail. Een aantal dagen daarna hebben we zelf de bus naar Daan gebracht, hij haalt het ook op als je wilt maar wij wilden er meteen een dagje weg van maken. Daar aangekomen was er koffie enz en na een proefritje was alles in kannen en kruiken. Daan maakte meteen het afgesproken bedrag over. Top handelaar, die net dat beetje extra voor zijn klanten over heeft. Zeker een aanrader!! Dank je Daan, veel succes verder!
 • Avatar Frank Smit ★★★★★ 5 maanden geleden
  Mijn bus aangemeld en kort daarop een telefoontje.Daan stond mij vriendelijk te woord en aan de hand van de foto’s die ik geüpload had (ik woon ver weg) hebben we de bus besproken en een prijs afgesproken.Tussen ons gesprek en het inlevermoment … More zijn er nog 2 sensortjes stuk gegaan en hier hebben we uiteindelijk op locatie een mooie compromis over kunnen sluiten.Kortom, heel fijn bedrijf als je van je bus af wil zonder marktplaats en zonder uitgebuit of afgezet te worden.10/10 would recommend
 • Avatar Sietske Pallandt ★★★★★ 2 weken geleden
  Daan nam snel contact met mij op toen ik aangaf onze bus te willen verkopen. Hij liep alles stap voor stap met mij door en stelde een schappelijke prijs voor. Hij kwam de bus halen, nam alles rustig met me door en regelde alle zaken snel … More en duidelijk. Hij gaf me verder nog advies over een eventuele nieuwe koop en dacht met me mee in mogelijkheden hiervoor. Kortom, een fijne ervaring!

Doe de gratis kentekencheck en verkoop uw Peugeot Partner

Wilt u uw Peugeot Partner, Peugeot Boxer of Peugeot Expert voor een goed bedrag aan ons verkopen? Doe de geheel vrijblijvende kentekencheck en ontvang een gratis bod! Laat binnen 5 werkdagen aan ons weten wat u van dit bod vindt. Na akkoord komen we de Peugeot bij u halen met gebruik van onze eigen ophaalservice. Het verkopen van een auto zoals een caddy of Mercedes Vito was nog nooit zo gemakkelijk. Heeft u een vraag? Neem gerust contact op door uw vraag en contactgegevens achter te laten in het contactformulier.</p

Hoe kan ik mijn bus verkopen?

U kunt uw bus op verschillende manieren verkopen. U kunt hem verkopen aan een bekende, aan een particulier, inruilen bij een dealer bij de aanschaf van een nieuwe bus, of verkopen via een van de bekende autoverkoopsites. Het is echter ook mogelijk om uw bus te verkopen aan een opkoper zoals Koopmijnbus. Doe de kentekencheck en ontvang een gratis en geheel vrijblijvend bod, of bel naar 06-14921743

Kan ik een bedrijfsbus met schade verkopen?

Wanneer uw bedrijfsbus schade heeft, vraagt u zich misschien af of u hem nog wel kunt verkopen, of of hij nog wel wat oplevert. Wij kopen bedrijfsbussen van alle merken op, hierbij doet het er niet toe in welke staat de bus verkeert. Er is binnen ons ruime netwerk door heel Europa namelijk veel vraag naar bedrijfswagens. Doe de kentekencheck bij Koopmijnbus, dan komen we zo snel mogelijk bij u terug met een geheel vrijblijvend bod. Of bel naar 06-14921743

Kan ik ook een lease bedrijfsbus verkopen?

Heeft u een lease bedrijfsbus die u wilt verkopen aan Koopmijnbus? Ook wanneer u een auto met een leasecontract heeft, is het toegestaan om een auto met een leasecontract te kopen. U kunt hem aan ons verkopen wanneer het leasecontract beëindigd is en de termijnen afgelopen zijn. Dan bent u immers de eigenaar van de auto! Doe de kentekencheck en kom er achter welk bedrag we over hebben voor uw lease bus, of bel naar 06-14921743

Wat levert mijn bus op als ik hem verkoop aan een bus opkoper?

We bieden altijd een marktconform en eerlijk bedrag voor uw bus, ongeacht eventuele schade en andere mankementen. Dat is mogelijk doordat er binnen ons uitgebreide netwerk veel vraag is naar allerlei soorten bedrijfsbussen. U ontvangt het afgesproken bedrag tijdens aflevering cash of op uw rekening. Doe de geheel gratis en vrijblijvende kentekencheck op de website van Koopmijnbus en ontvang een goed bod, of bel naar 06-14921743.

Gratis kenteken check