Home » Volkswagen Transporter verkopen

Volkswagen Transporter verkopen?

Wilt u uw Volkswagen Transporter op een kosteloze en veilige manier verkopen? Misschien is hij niet meer in de beste staat en bent u om die reden op zoek naar een koper, of past de Volkswagen Transporter niet meer bij de werkzaamheden die u uitvoert. U kunt de Volkswagen Transporter inruilen, of te koop aan bieden op een van de bekendste advertentieplatformen.

Maar heeft u er al eens over Koopmijnbus gedacht? Op deze manier verkoopt u uw Volkswagen Transporter zonder gedoe voor een goed bedrag, en dat in slechts een aantal stappen! Meld uw Volkswagen Transporter aan, vervolgens doen we geheel kosteloos een vrijblijvend voorstel.

Waarom uw Volkswagen Transporter verkopen aan Koopmijnbus.nl?

 • Gratis en vrijblijvend uw bestelwagen verkopen aan een opkoper
 • Persoonlijk contact en afwikkeling door dezelfde persoon
 • U ontvangt direct ter plaatse uw geld. Per bank of contant
 • Ophaalservice in heel Nederland
 • Zonder gezeur achteraf met de koper van de bestelauto
 • U ontvangt een officieel RDW vrijwaringsbewijs

Volkswagen Transporter verkopen

Een Volkswagen Transporter ofwel Caddy is een auto die veel als bedrijfswagen wordt gebruikt, we kennen verschillende modellen. Zo kennen we de gesloten bestelwagen, variant met een dubbele cabine, maar ook de pick-up met enkele cabine en de Transport combi. Misschien heeft u uw Volkswagen Transporter gebruikt als bedrijfswagen en is hij nu toe aan vervanging, of komt de bedrijfsauto niet meer door de APK keuring heen. Of is hij betrokken geweest bij een ongeval, waardoor er sprake is van grote schade die niet meer hersteld kan worden? In dat geval kunt u de Volkswagen Transporter inruilen bij een autodealer, of hem verkopen aan een officiële opkoper.

Verkopen in slechts 3 stappen

Het verkopen van uw Volkswagen Transporter was nog nooit zo gemakkelijk. Bij Koopmijnbus.nl kunt u uw Volkswagen Transporter in slechts een aantal stappen. Gemakkelijker kan bijna niet! U verkoopt uw Volkswagen bestelbus aan de hand van de volgende stappen:

 1. Vul gemakkelijk de kentekencheck in en vraag een offerte aan
 2. Vervolgens doen we een geheel vrijblijvend en gratis voorstel. Gaat u akkoord, of niet? Laat ons binnen 5 dagen weten wat u van het voorstel vindt
 3. Bent u tevreden met het bod op uw Volkswagen Transporter? Dan maken we een afspraak voor het ophalen van de auto met gebruik van onze eigen ophaalservice. Uiteraard voorzien we u ter plekke van een officieel vrijwaringsbewijs én de afgesproken vergoeding.

Verkoop uw bestelwagen in 3 eenvoudige stappen

STAP 1: OFFERTE AANVRAGEN

Vul uw kenteken in en beantwoord een paar vragen over uw bestelwagen. Geef aan hoeveel u ervoor wilt hebben. Maak het compleet door uw contactgegevens.

STAP 2: VRIJBLIJVEND BOD

Binnen een paar werkdagen na de aanmelding ontvangt u ons vrijblijvend bod. Denk hierover na en laat ons binnen 5 dagen weten wat u ervan vindt.

STAP 3: ZONDER GEDOE VERKOCHT

Akkoord met ons bod? Wij zorgen dat het geld direct op uw rekening staat.

Wat zeggen onze klanten over ons?

Koopmijnbus.nl | Bedrijfswagen verkopen? IconKoopmijnbus.nl | Bedrijfswagen verkopen?

Scheggertdijk 82, Almen

4,9 62 reviews

 • Avatar Frank Smit ★★★★★ een maand geleden
  Mijn bus aangemeld en kort daarop een telefoontje.Daan stond mij vriendelijk te woord en aan de hand van de foto’s die ik geüpload had (ik woon ver weg) hebben we de bus besproken en een prijs afgesproken.Tussen ons gesprek en het inlevermoment … More zijn er nog 2 sensortjes stuk gegaan en hier hebben we uiteindelijk op locatie een mooie compromis over kunnen sluiten.Kortom, heel fijn bedrijf als je van je bus af wil zonder marktplaats en zonder uitgebuit of afgezet te worden.10/10 would recommend
 • Avatar Ad van Buren ★★★★ een week geleden
  Bus aangeboden bij dit bedrijf. Zeer snelle reactie gehad met een prima bod. Deal was snel gemaakt en de auto is paar dagen later al opgehaald. Zeer vriendelijke eigenaar en alles keurig netjes afgehandeld. Dus mocht u een bus willen verkopen … More is dit bedrijf zeker een aanrader,
 • Avatar Anton Stok ★★★★★ een maand geleden
  Absolute aanrader! het ging bij mij om de verkoop van een gebruikte auto, zonder poespas een redelijk bod gedaan en alles netjes geregeld, bij het ophalen direct het geld op de rekening en vrijwaarding over de mail, klasse!

Uitstekende prijs

We begrijpen als de beste dat u uw Volkswagen Transporter wilt verkopen voor een zo hoog mogelijk bedrag. Omdat wij over goede contacten beschikken en er veel vraag is naar Volkswagen Transporters, zijn we in staat om u van een goede vergoeding te voorzien. Ongeacht de leeftijd en de staat van de Volkswagen Transporter. En dat geheel gratis!

Doe de gratis kenteken check!

Bent u benieuwd naar de vergoeding die u kunt ontvangen wanneer u besluit om uw Volkswagen Transporter aan ons te verkopen? Doe dan de geheel gratis kentekencheck en een ontvang een geheel vrijblijvend voorstel. Vervolgens geven we u 5 dagen de tijd om rustig over dit bod op uw Transporter na te denken. Wanneer u akkoord heeft gegeven, maken we een afspraak voor het ophalen van de Volkswagen Transporter. Uiteraard maken we het papierwerk op locatie rond en overhandigen we u het afgesproken bedrag.

Gratis kenteken check