Home » Volkswagen Transporter verkopen

Volkswagen Transporter verkopen?

Wilt u uw Volkswagen Transporter op een kosteloze en veilige manier verkopen? Misschien is hij niet meer in de beste staat en bent u om die reden op zoek naar een koper, of past de Volkswagen Transporter niet meer bij de werkzaamheden die u uitvoert. U kunt de Volkswagen Transporter inruilen, of te koop aan bieden op een van de bekendste advertentieplatformen.

Maar heeft u er al eens over Koopmijnbus gedacht? Op deze manier verkoopt u uw Volkswagen Transporter zonder gedoe voor een goed bedrag, en dat in slechts een aantal stappen! Meld uw Volkswagen Transporter aan, vervolgens doen we geheel kosteloos een vrijblijvend voorstel.

Waarom uw Volkswagen Transporter verkopen aan Koopmijnbus.nl?

  • Gratis en vrijblijvend uw bestelwagen verkopen aan een opkoper
  • Persoonlijk contact en afwikkeling door dezelfde persoon
  • U ontvangt direct ter plaatse uw geld. Per bank of contant
  • Ophaalservice in heel Nederland
  • Zonder gezeur achteraf met de koper van de bestelauto
  • U ontvangt een officieel RDW vrijwaringsbewijs

Volkswagen Transporter verkopen

Een Volkswagen Transporter ofwel Caddy is een auto die veel als bedrijfsbus wordt gebruikt, we kennen verschillende modellen. Zo kennen we de gesloten bestelwagen, variant met een dubbele cabine, maar ook de pick-up met enkele cabine en de Transport combi. Misschien heeft u uw Volkswagen Transporter gebruikt als bedrijfsbus en is hij nu toe aan vervanging, of komt de bedrijfsauto niet meer door de APK keuring heen. Of is hij betrokken geweest bij een ongeval, waardoor er sprake is van grote schade die niet meer hersteld kan worden? In dat geval kunt u de Volkswagen Transporter inruilen bij een autodealer, of hem verkopen aan een officiële opkoper.

Bedrijfsbussen en bedrijfswagens
Mercedes bestelwagen op het terrein voor verkoop

Verkopen in slechts 3 stappen

Het verkopen van uw Volkswagen Transporter was nog nooit zo gemakkelijk. Bij Koopmijnbus.nl kunt u uw Volkswagen Transporter in slechts een aantal stappen. Gemakkelijker kan bijna niet! U verkoopt uw Volkswagen bestelbus aan de hand van de volgende stappen:

  1. Vul gemakkelijk de kentekencheck in en vraag een offerte aan
  2. Vervolgens doen we een geheel vrijblijvend en gratis voorstel. Gaat u akkoord, of niet? Laat ons binnen 5 dagen weten wat u van het voorstel vindt
  3. Bent u tevreden met het bod op uw Volkswagen Transporter? Dan maken we een afspraak voor het ophalen van de auto met gebruik van onze eigen ophaalservice. Uiteraard voorzien we u ter plekke van een officieel vrijwaringsbewijs én de afgesproken vergoeding.

Verkoop uw bestelwagen in 3 eenvoudige stappen

STAP 1: OFFERTE AANVRAGEN

Vul uw kenteken in en beantwoord een paar vragen over uw bestelwagen. Geef aan hoeveel u ervoor wilt hebben. Maak het compleet door uw contactgegevens.

STAP 2: VRIJBLIJVEND BOD

Binnen een paar werkdagen na de aanmelding ontvangt u ons vrijblijvend bod. Denk hierover na en laat ons binnen 5 dagen weten wat u ervan vindt.

STAP 3: ZONDER GEDOE VERKOCHT

Akkoord met ons bod? Wij zorgen dat het geld direct op uw rekening staat.

Wat zeggen onze klanten over ons?

Uitstekende prijs

We begrijpen als de beste dat u uw Volkswagen Transporter wilt verkopen voor een zo hoog mogelijk bedrag. Omdat wij over goede contacten beschikken en er veel vraag is naar Volkswagen Transporters, zijn we in staat om u van een goede vergoeding te voorzien. Ongeacht de leeftijd en de staat van de Volkswagen Transporter. En dat geheel gratis! Naast bussen van het merk Volkswagen en Mercedes kunt u allerlei merken bij ons aanbieden.

Mercedes bestelwagen op autotransport
Bedrijfsauto verkopen

Doe de gratis kenteken check!

Bent u benieuwd naar de vergoeding die u kunt ontvangen wanneer u besluit om uw Volkswagen Transporter aan ons te verkopen? Doe dan de geheel gratis kentekencheck en een ontvang een geheel vrijblijvend voorstel. Vervolgens geven we u 5 dagen de tijd om rustig over dit bod op uw Transporter na te denken. Wanneer u akkoord heeft gegeven, maken we een afspraak voor het ophalen van de bestelwagen. Uiteraard maken we het papierwerk op locatie rond en overhandigen we u het afgesproken bedrag.

Hoe kan ik mijn bus verkopen?

U kunt uw bus op verschillende manieren verkopen. U kunt hem verkopen aan een bekende, aan een particulier, inruilen bij een dealer bij de aanschaf van een nieuwe bus, of verkopen via een van de bekende autoverkoopsites. Het is echter ook mogelijk om uw bus te verkopen aan een opkoper zoals Koopmijnbus. Doe de kentekencheck en ontvang een gratis en geheel vrijblijvend bod, of bel naar 06-14921743

Kan ik een bedrijfsbus met schade verkopen?

Wanneer uw bedrijfsbus schade heeft, vraagt u zich misschien af of u hem nog wel kunt verkopen, of of hij nog wel wat oplevert. Wij kopen bedrijfsbussen van alle merken op, hierbij doet het er niet toe in welke staat de bus verkeert. Er is binnen ons ruime netwerk door heel Europa namelijk veel vraag naar bedrijfswagens. Doe de kentekencheck bij Koopmijnbus, dan komen we zo snel mogelijk bij u terug met een geheel vrijblijvend bod. Of bel naar 06-14921743

Kan ik ook een lease bedrijfsbus verkopen?

Heeft u een lease bedrijfsbus die u wilt verkopen aan Koopmijnbus? Ook wanneer u een auto met een leasecontract heeft, is het toegestaan om een auto met een leasecontract te kopen. U kunt hem aan ons verkopen wanneer het leasecontract beëindigd is en de termijnen afgelopen zijn. Dan bent u immers de eigenaar van de auto! Doe de kentekencheck en kom er achter welk bedrag we over hebben voor uw lease bus, of bel naar 06-14921743

Wat levert mijn bus op als ik hem verkoop aan een bus opkoper?

We bieden altijd een marktconform en eerlijk bedrag voor uw bus, ongeacht eventuele schade en andere mankementen. Dat is mogelijk doordat er binnen ons uitgebreide netwerk veel vraag is naar allerlei soorten bedrijfsbussen. U ontvangt het afgesproken bedrag tijdens aflevering cash of op uw rekening. Doe de geheel gratis en vrijblijvende kentekencheck op de website van Koopmijnbus en ontvang een goed bod, of bel naar 06-14921743.

Gratis kenteken check