Home » Opkoop wagens

Opkoop wagens

Opkoop wagens

WIJ ZIJN GESPECIALISEERD IN DE OPKOOP VAN UW WAGENS

Wilt u uw bedrijfswagen verkopen? Bij ons bent u aan het juiste adres. Wij zijn een RDW erkend autobedrijf met een specialisatie in de opkoop van bedrijfswagens van particulieren en bedrijven.

Bij de opkoop van uw bedrijfswagens biedt Koopmijnbus.nl u altijd de beste marktconforme prijs. Laat de opkoop van uw bedrijfswagens door ons regelen en bespaar uzelf veel tijd en vooral moeite. Wij bieden u indien gewenst, directe contante betaling en uw bedrijfswagen wordt door ons op locatie gevrijwaard. Wij zijn geïnteresseerd in de opkoop van alle soorten bedrijfswagens en helpen u graag snel, vakkundig, veilig en vooral zonder gedoe.

OPKOOP VAN VERSCHILLENDE TYPEN EN MERKEN WAGENS

Voor de opkoop zijn wij constant op zoek naar alle merken bedrijfswagens. Wij zijn voor de opkoop van wagens onder andere geïnteresseerd in:

bestelwagens, jeeps, personenbussen etc. Voor de opkoop genieten vooral de volgende merken bedrijfswagens onze voorkeur: Ford, Opel, Iveco, Mercedes-Benz, Volkwagen. Wij hebben ook interesse in andere merken bedrijfswagens. Indien u een ander merk bedrijfswagen wilt verkopen kunt u altijd contact met ons opnemen. Het is voor de opkoop geen probleem als uw wagens beschadigd zijn. Door de hoge vraag naar bedrijfswagens en ons uitgebreide netwerk van klanten kunnen wij de opkoop van uw wagens altijd verzorgen. Wij kunnen u altijd de beste marktconforme prijzen en een snelle afhandeling garanderen.

NIET INRUILEN LEVERT GELD OP!

Uw bestelauto inruilen bij de dealer is niet verstandig. Als u niet inruilt, kunt u namelijk een extra korting bedingen op de auto die u gaat kopen. Een korting die u niet krijgt als u gaat inruilen.

Met de extra korting die u krijgt door uw oude voertuig niet in te ruilen en de inkoopprijs die u van ons ontvangt, kan het totaalbedrag aan de onderkant van de streep tot wel enkele duizenden euro’s besparen bij de aanschaf van uw nieuwe bedrijfswagen. Neem contact met ons op voor meer informatie hierover.

MOGEN WIJ DE OPKOOP VAN UW WAGENS VERZORGEN? NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP

Wij hebben jarenlange ervaring in een snelle en betrouwbare afhandeling van de opkoop van uw wagens. Voor meer informatie over de opkoop van bedrijfswagens kunt u altijd telefonisch contact opnemen of via het onderstaande contactformulier.

GRATIS UW BEDRIJFSWAGEN VERKOPEN?


bedrijfswagen verkopen
NL


Of stuur ons een whatsapp bericht:


Gratis kenteken check