Home » Mercedes Vito verkopen

Mercedes Vito verkopen

Heeft u een Mercedes Vito en wilt u deze verkopen? Misschien is hij verouderd, voldoet hij niet meer aan uw wensen, of heeft u hem helemaal niet meer nodig? In dat geval is de kans groot dat u geen zin en tijd hebt om uitgebreid naar een geschikte koper te zoeken. U wilt de auto het liefst zo snel mogelijk verkopen, voor een zo hoog mogelijk bedrag, zonder gedoe. U kunt hem verkopen aan een bekende, of inruilen bij een autodealer. Maar heeft u er wel eens over nagedacht om hem te verkopen aan een opkoper zoals Koopmijnbus? Doe de gratis kentekencheck!

Waarom uw Mercedes Vito verkopen aan Koopmijnbus.nl?

 • Gratis en vrijblijvend uw bestelwagen verkopen aan een opkoper
 • Persoonlijk contact en afwikkeling door dezelfde persoon
 • U ontvangt direct ter plaatse uw geld. Per bank of contant
 • Ophaalservice in heel Nederland
 • Zonder gezeur achteraf met de koper van de bestelauto
 • U ontvangt een officieel RDW vrijwaringsbewijs

Mercedes Vito verkopen aan een opkoper

U kunt uw Mercedes Vito op verschillende manieren verkopen. Zo kunt u in uw netwerk even rondvragen, hem aanbieden op een van de bekende advertentiewebsites, of inruilen bij een autodealer. Echter loont het in de meeste gevallen niet om ervoor te kiezen om de auto in te ruilen. Wanneer u hem inruilt ontvangt u een langere inruilprijs, omdat de handelaar de marge van de nieuwe auto bij de inruilprijs optelt. Als u ervoor kiest om hem niet in te ruilen, kunt u de marge als korting krijgen. Maar u kunt er ook voor kiezen om de Mercedes Vito te verkopen aan een opkoper zoals Koopmijnbus. Wij zijn een officiële Nederlandse opkoper en bieden altijd een eerlijke marktconforme prijs voor uw Mercedes Vito.

Bedrijfsbus verkopen
Bedrijfswagen kopen

Ongeacht de staat

Wanneer u de auto inruilt bij de autodealer of heVolkswagem verkoopt aan een bekende of een particuliere koper, is de staat van de auto van groot belang van het feit of de verkoop überhaupt doorgaat. Bij ons werkt dat anders. Het doet er bij Koopmijnbus namelijk niet toe in welke staat de wagen verkeert. Ook wanneer er allerlei lampjes branden, het systeem foutmeldingen geeft of er sprake is van ernstige schade, kopen wij de bedrijfswagen graag van u over. Er is vanuit ons uitgebreide netwerk namelijk heel veel vraag naar allerlei soorten bestelwagens, zo ook naar bestelwagens zoals die van u. Neem wanneer u vragen heeft over schade waar u twijfels over heeft, gerust contact op.

Verkoop uw bestelwagen in 3 eenvoudige stappen

STAP 1: OFFERTE AANVRAGEN

Vul uw kenteken in en beantwoord een paar vragen over uw bestelwagen. Geef aan hoeveel u ervoor wilt hebben. Maak het compleet door uw contactgegevens.

STAP 2: VRIJBLIJVEND BOD

Binnen een paar werkdagen na de aanmelding ontvangt u ons vrijblijvend bod. Denk hierover na en laat ons binnen 5 dagen weten wat u ervan vindt.

STAP 3: ZONDER GEDOE VERKOCHT

Akkoord met ons bod? Wij zorgen dat het geld direct op uw rekening staat.

Wat zeggen onze klanten over ons?

Koopmijnbus.nl | Bedrijfswagen verkopen? IconKoopmijnbus.nl | Bedrijfswagen verkopen?

Scheggertdijk 82, Almen

4,9 96 reviews

 • Avatar Edith Verzee ★★★★★ 2 maanden geleden
  We wilden onze Renault Trafic verkopen en na wat rondkijken op Google kwam ik Koopmijnbus tegen. Ik heb alle gegevens makkelijk en snel op de website ingevuld maar moest stoppen omdat ik geen foto's bij de hand had. Binnen een uur … More belde Daan om te vragen of hij kon helpen want hij zag dat ik de aanvraag niet afgerond had en hij dacht dat ik misschien tegen een probleem met de website was aangelopen. We hadden een leuk gesprek en wij hebben meteen wat foto's naar hem opgestuurd. De deal was snel gesloten en we kregen een koopcontract in de mail. Een aantal dagen daarna hebben we zelf de bus naar Daan gebracht, hij haalt het ook op als je wilt maar wij wilden er meteen een dagje weg van maken. Daar aangekomen was er koffie enz en na een proefritje was alles in kannen en kruiken. Daan maakte meteen het afgesproken bedrag over. Top handelaar, die net dat beetje extra voor zijn klanten over heeft. Zeker een aanrader!! Dank je Daan, veel succes verder!
 • Avatar Frank Smit ★★★★★ 5 maanden geleden
  Mijn bus aangemeld en kort daarop een telefoontje.Daan stond mij vriendelijk te woord en aan de hand van de foto’s die ik geüpload had (ik woon ver weg) hebben we de bus besproken en een prijs afgesproken.Tussen ons gesprek en het inlevermoment … More zijn er nog 2 sensortjes stuk gegaan en hier hebben we uiteindelijk op locatie een mooie compromis over kunnen sluiten.Kortom, heel fijn bedrijf als je van je bus af wil zonder marktplaats en zonder uitgebuit of afgezet te worden.10/10 would recommend
 • Avatar Sietske Pallandt ★★★★★ 2 weken geleden
  Daan nam snel contact met mij op toen ik aangaf onze bus te willen verkopen. Hij liep alles stap voor stap met mij door en stelde een schappelijke prijs voor. Hij kwam de bus halen, nam alles rustig met me door en regelde alle zaken snel … More en duidelijk. Hij gaf me verder nog advies over een eventuele nieuwe koop en dacht met me mee in mogelijkheden hiervoor. Kortom, een fijne ervaring!

Mercedes Vito verkopen?

Bent u benieuwd naar welke vergoeding u kunt ontvangen voor uw Mercedes Vito? Vul dan geheel gratis en vrijblijvend de kenteken check in en ontvang een geheel vrijblijvend bod. Gaat u akkoord met dit bod? Dan maken we een afspraak voor het ophalen van de auto, hiervoor maken we gebruik van onze eigen ophaalservice. Uiteraard voorzien we u ter plekke van een officieel RDW vrijwaringsbewijs en overhandigen we u het afgesproken geldbedrag.

Bus verkopen
Bedrijfsauto verkopen

Doe de gratis kenteken check!

Naast voor de verkoop van een Mercedes Vito, kunt u bij ons ook terecht voor de verkoop van bijvoorbeeld een Volkswagen Transporter of een Caddy. Heeft u een vraag over de verkoop van uw Mercedes Vito? Neem gerust contact op voor meer informatie door uw vraag en contactgegevens achter te laten in het contactformulier.

Gratis kenteken check