Home » Mercedes Vito verkopen

Mercedes Vito verkopen

Heeft u een Mercedes Vito en wilt u deze verkopen? Misschien is hij verouderd, voldoet hij niet meer aan uw wensen, of heeft u hem helemaal niet meer nodig? In dat geval is de kans groot dat u geen zin en tijd hebt om uitgebreid naar een geschikte koper te zoeken. U wilt de auto het liefst zo snel mogelijk verkopen, voor een zo hoog mogelijk bedrag, zonder gedoe. U kunt hem verkopen aan een bekende, of inruilen bij een autodealer. Maar heeft u er wel eens over nagedacht om hem te verkopen aan een opkoper zoals Koopmijnbus? Doe de gratis kentekencheck!

Waarom uw Mercedes Vito verkopen aan Koopmijnbus.nl?

  • Gratis en vrijblijvend uw bestelwagen verkopen aan een opkoper
  • Persoonlijk contact en afwikkeling door dezelfde persoon
  • U ontvangt direct ter plaatse uw geld. Per bank of contant
  • Ophaalservice in heel Nederland
  • Zonder gezeur achteraf met de koper van de bestelauto
  • U ontvangt een officieel RDW vrijwaringsbewijs

Mercedes Vito verkopen aan een opkoper

U kunt uw Mercedes Vito op verschillende manieren verkopen. Zo kunt u in uw netwerk even rondvragen, hem aanbieden op een van de bekende advertentiewebsites, of inruilen bij een autodealer. Echter loont het in de meeste gevallen niet om ervoor te kiezen om de auto in te ruilen. Wanneer u hem inruilt ontvangt u een langere inruilprijs, omdat de handelaar de marge van de nieuwe auto bij de inruilprijs optelt. Als u ervoor kiest om hem niet in te ruilen, kunt u de marge als korting krijgen. Maar u kunt er ook voor kiezen om de Mercedes Vito te verkopen aan een opkoper zoals Koopmijnbus. Wij zijn een officiële Nederlandse opkoper en bieden altijd een eerlijke marktconforme prijs voor uw Mercedes Vito.

Bedrijfsbussen en bedrijfswagens
Mercedes bestelwagen op het terrein voor verkoop

Ongeacht de staat

Wanneer u de auto inruilt bij de autodealer of heVolkswagem verkoopt aan een bekende of een particuliere koper, is de staat van de auto van groot belang van het feit of de verkoop überhaupt doorgaat. Bij ons werkt dat anders. Het doet er bij Koopmijnbus namelijk niet toe in welke staat de wagen verkeert. Ook wanneer er allerlei lampjes branden, het systeem foutmeldingen geeft of er sprake is van ernstige schade, kopen wij de bedrijfswagen graag van u over. Er is vanuit ons uitgebreide netwerk namelijk heel veel vraag naar allerlei soorten bestelwagens, zo ook naar bestelwagens zoals die van u. Neem wanneer u vragen heeft over schade waar u twijfels over heeft, gerust contact op.

Verkoop uw bestelwagen in 3 eenvoudige stappen

STAP 1: OFFERTE AANVRAGEN

Vul uw kenteken in en beantwoord een paar vragen over uw bestelwagen. Geef aan hoeveel u ervoor wilt hebben. Maak het compleet door uw contactgegevens.

STAP 2: VRIJBLIJVEND BOD

Binnen een paar werkdagen na de aanmelding ontvangt u ons vrijblijvend bod. Denk hierover na en laat ons binnen 5 dagen weten wat u ervan vindt.

STAP 3: ZONDER GEDOE VERKOCHT

Akkoord met ons bod? Wij zorgen dat het geld direct op uw rekening staat.

Wat zeggen onze klanten over ons?

Mercedes Vito verkopen?

Bent u benieuwd naar welke vergoeding u kunt ontvangen voor uw Mercedes Vito? Vul dan geheel gratis en vrijblijvend de kenteken check in en ontvang een geheel vrijblijvend bod. Gaat u akkoord met dit bod? Dan maken we een afspraak voor het ophalen van de auto, hiervoor maken we gebruik van onze eigen ophaalservice. Uiteraard voorzien we u ter plekke van een officieel RDW vrijwaringsbewijs en overhandigen we u het afgesproken geldbedrag.

Mercedes bestelwagen op autotransport
Bedrijfsauto verkopen

Doe de gratis kenteken check!

Naast voor de verkoop van een Mercedes Vito, kunt u bij ons ook terecht voor de verkoop van andere Mercedes bestelwagens. Heeft u een vraag over de verkoop van uw Mercedes Vito? Neem gerust contact op voor meer informatie door uw vraag en contactgegevens achter te laten in het contactformulier.

Gratis kenteken check