Home » Mercedes bestelbus verkopen

Mercedes bestelwagen verkopen

Mercedes bestelwagen verkopen? Een Mercedes is een wagen uit Duitse makelij, is betrouwbaar en van hoge kwaliteit. Toch kan het zo zijn dat u uw bedrijfsauto van Mercedes wilt verkopen. Bijvoorbeeld omdat hij niet meer door de APK keuring heen komt, u een grotere bedrijfswagen wenst, of om een andere reden. Tijdens de verkoop van de bestelwagen wilt u niets liever dan dat de verkoop zonder gedoe en zo soepel mogelijk verloopt. Tegelijkertijd wilt u een zo hoog mogelijk bedrag ontvangen voor de wagen. Heeft u er al eens aan gedacht om een bedrijfswagen verkopen voor de export te verkopen aan een opkoper? Doe de gratis kentekencheck en kom erachter wat hij oplevert.

Uw Mercedes bestelwagen verkopen aan Koopmijnbus.nl

  • Persoonlijk contact
  • Ontvang direct uw geld per bank of contant
  • Ophaalservice voor uw bedrijfswagen
  • Geen bemiddeling met de koper
  • Ontvang een officieel RDW-vrijwaringsbewijs
  • Nederlandse opkoper van bedrijfswagens
  • Gratis en vrijblijvend uw bedrijfswagen aanbieden

Mercedes bestelwagen verkopen tegen goede prijs

U wilt uw Mercedes bestelwagen verkopenbestelwagen verkopen. Maar hoe pakt u dit aan? U overweegt de mogelijkheden en ziet dat het mogelijk is om hem te verkopen aan een garage, aan een bekende, of te koop aan te bieden op een van de bekende verkoopwebsites. U leest dat verkoop aan een opkoper zoals Koopmijnbus.nl ook tot de mogelijkheden behoort. Wanneer u uw Mercedes bedrijfsauto aan een opkoper verkoopt, ontvangt u de hoogste vergoeding. Dit is dan ook de reden dat men er vandaag de dag steeds vaker voor kiest om de bedrijfswagens voor export aan een opkoper te verkopen.

Mercedes bestelwagen op het terrein voor verkoop
Mercedes bestelwagen op autotransport

Breed netwerk voor export

Het doet er niet toe in welke staat uw Mercedes Benz bestelwagen verkeert, of hoe oud de wagen is. Het maakt ook niet uit of het een Mercedes Vito of een andere soort bedrijfswagen is. Doordat wij onderdeel uitmaken van een groot netwerk, is er veel interesse in bestelwagens. Zo ook in de uwe. Zodoende ontvangt u ongeacht de staat, de leeftijd of het model van de auto altijd een goed bedrag voor uw bedrijfsauto. De auto’s die wij opkopen zijn namelijk altijd goed bruikbaar.

Bedrijfsauto verkopen in 3 stappen

STAP 1: OFFERTE AANVRAGEN

Vul uw kenteken in en beantwoord een paar vragen over uw bedrijfsauto. Geef aan hoeveel u ervoor wilt hebben. Maak het compleet door uw contactgegevens.

STAP 2: VRIJBLIJVEND BOD

Binnen een paar werkdagen na de aanmelding ontvangt u ons vrijblijvend bod. Denk hierover na en laat ons binnen 5 dagen weten wat u ervan vindt.

STAP 3: ZONDER GEDOE VERKOCHT

Akkoord met ons bod? Wij zorgen dat het geld direct op uw rekening staat.

Wat zeggen onze klanten over ons?

Verkoop in 3 simpele stappen

De verkoop van uw Mercedes bus vindt plaats in 3 heel simpele stappen. Die zetten we voor u op een rij:

  1. Meld uw bus aan. U kunt bijvoorbeeld het kenteken invullen in de kentekencheck op onze website en de stappen doorlopen, of rechtstreeks contact met ons opnemen. Ook is het mogelijk om een aantal duidelijke foto’s van uw bus naar ons te sturen via WhatsApp.
  2. Ontvang een vrijblijvend bod. Nadat we uw aanmelding hebben ontvangen, sturen we u zo snel mogelijk een geheel vrijblijvend bod. In sommige gevallen ontvangt u dit scherpe bod al binnen 24 uur. Dit bod is gebaseerd op de informatie die u heeft verstrekt over uw bus, zoals het bouwjaar, de kilometerstand en de staat van de bus.
  3. Gaat u akkoord met het bod? Dan kunnen we verder. Vervolgens horen we graag binnen 5 dagen van u of u akkoord gaat met ons bod. Als u akkoord gaat, gaan we verder met het rond maken van de verkoop. Zo halen we de Mercedes bestelwagen bij u op, maken het papierwerk rond en zorgen dat u het afgesproken bedrag meteen ontvangt.

Doe de gratis kentekencheck

Doe de geheel gratis kentekencheck en kom er achter voor welk bedrag u uw Mercedes bestelwagen aan ons kunt verkopen. Ook is het mogelijk om ons een aantal duidelijke foto’s van uw bestelbus toe te sturen. Vervolgens doen wij zo snel mogelijk een geheel vrijblijvend bod en horen wij graag van u of u akkoord gaat. Bij akkoord maken we direct een afspraak voor het ophalen van de bestelwagen. Tijdens deze afspraak wordt het papierwerk rondgemaakt en voorzien wij u van het afgesproken bedrag. Wilt u meer informatie? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via het contactformulier.

Gratis kenteken check