Home » Citroën Berlingo verkopen

Citroën Berlingo verkopen

Citroën Berlingo verkopen voor een mooi bedrag? Misschien bent u gestopt met werken en heeft u de wagen om die reden niet meer nodig, of wilt u hem wegens een andere reden verkopen. Het verkopen van een wagen kan op verschillende manieren. U kunt hem inruilen bij de autodealer wanneer u een andere auto aanschaft, of hem verkopen aan een bekende. Uiteraard zijn er ook veel websites waarop u uw wagen aan kunt bieden, zoals marktplaats. Voorgaande opties kosten veel tijd en moeite. Hoe fijn zou het zijn om de bedrijfsauto voor een goed bedrag te verkopen, zonder gedoe? Doe de kentekencheck bij Koopmijnbus en ontvang een goed bod.

Waarom uw Citroën Berlingo aan opkoper Koopmijnbus.nl?

 • Gratis en vrijblijvend uw Citroën Berlingo verkopen aan een opkoper
 • Persoonlijk contact en afwikkeling door dezelfde persoon
 • U ontvangt direct ter plaatse uw geld. Per bank of contant
 • Ophaalservice in heel Nederland
 • Zonder gezeur achteraf met de koper van de bestelauto
 • U ontvangt een officieel RDW vrijwaringsbewijs

Citroën Berlingo verkopen zonder gedoe

Het verkopen van een Citroën Berlingo kan op verschillende manieren. Door hem aan te bieden op advertentieplatforms zoals Marktplaats, Gaspedaal en Autoscout, of door hem in te ruilen bij een autodealer. Voorgaand genoemde opties kosten echter veel tijd en moeite, en daarmee ook geld. Zo moet u goede foto’s maken van de auto, een omschrijving maken en de advertentie plaatsen. Vervolgens moet u vragen van geïnteresseerden beantwoorden, afspraken inplannen en onderhandelen over biedingen. Zonde van de tijd, al zeggen we het zelf. Maar wist u dat het verkopen van een auto ook een stuk sneller en gemakkelijker kan verlopen?

Bedrijfsbus verkopen
Bedrijfswagen kopen

Verkoop aan een opkoper

We begrijpen dat u de auto het liefst zo gemakkelijk mogelijk en voor een goede prijs verkoopt. Heeft u wel eens gehoord dat het ook mogelijk is om uw Citroën Berlingo te verkopen aan een opkoper? Wij zijn een officiële Nederlandse verkoper die u het verkopen van uw Citroën Berlingo bedrijfswagen graag zo gemakkelijk mogelijk maakt. Het enige wat u hoeft te doen, is de gegevens van de bestelauto zo volledig mogelijk invullen in de kentekencheck.

Vervolgens doen we zo snel mogelijk gratis en geheel vrijblijvend een bod. Graag horen we vervolgens binnen 5 dagen of u tevreden bent met bod. Als dat zo is, maken we zo snel mogelijk een afspraak voor het ophalen van de auto. Ter plekke ontvangt u een officieel RDW vrijwaringsbewijs en het afgesproken geldbedrag. Cash, of op uw rekening. Het is maar net wat u voorkeur heeft.

Verkoop uw bestelwagen in 3 eenvoudige stappen

STAP 1: OFFERTE AANVRAGEN

Vul uw kenteken in en beantwoord een paar vragen over uw bestelwagen. Geef aan hoeveel u ervoor wilt hebben. Maak het compleet door uw contactgegevens.

STAP 2: VRIJBLIJVEND BOD

Binnen een paar werkdagen na de aanmelding ontvangt u ons vrijblijvend bod. Denk hierover na en laat ons binnen 5 dagen weten wat u ervan vindt.

STAP 3: ZONDER GEDOE VERKOCHT

Akkoord met ons bod? Wij zorgen dat het geld direct op uw rekening staat.

Wat zeggen onze klanten over ons?

Koopmijnbus.nl | Bedrijfswagen verkopen? IconKoopmijnbus.nl | Bedrijfswagen verkopen?

Scheggertdijk 82, Almen

4,9 96 reviews

 • Avatar Edith Verzee ★★★★★ 2 maanden geleden
  We wilden onze Renault Trafic verkopen en na wat rondkijken op Google kwam ik Koopmijnbus tegen. Ik heb alle gegevens makkelijk en snel op de website ingevuld maar moest stoppen omdat ik geen foto's bij de hand had. Binnen een uur … More belde Daan om te vragen of hij kon helpen want hij zag dat ik de aanvraag niet afgerond had en hij dacht dat ik misschien tegen een probleem met de website was aangelopen. We hadden een leuk gesprek en wij hebben meteen wat foto's naar hem opgestuurd. De deal was snel gesloten en we kregen een koopcontract in de mail. Een aantal dagen daarna hebben we zelf de bus naar Daan gebracht, hij haalt het ook op als je wilt maar wij wilden er meteen een dagje weg van maken. Daar aangekomen was er koffie enz en na een proefritje was alles in kannen en kruiken. Daan maakte meteen het afgesproken bedrag over. Top handelaar, die net dat beetje extra voor zijn klanten over heeft. Zeker een aanrader!! Dank je Daan, veel succes verder!
 • Avatar Frank Smit ★★★★★ 5 maanden geleden
  Mijn bus aangemeld en kort daarop een telefoontje.Daan stond mij vriendelijk te woord en aan de hand van de foto’s die ik geüpload had (ik woon ver weg) hebben we de bus besproken en een prijs afgesproken.Tussen ons gesprek en het inlevermoment … More zijn er nog 2 sensortjes stuk gegaan en hier hebben we uiteindelijk op locatie een mooie compromis over kunnen sluiten.Kortom, heel fijn bedrijf als je van je bus af wil zonder marktplaats en zonder uitgebuit of afgezet te worden.10/10 would recommend
 • Avatar Sietske Pallandt ★★★★★ 2 weken geleden
  Daan nam snel contact met mij op toen ik aangaf onze bus te willen verkopen. Hij liep alles stap voor stap met mij door en stelde een schappelijke prijs voor. Hij kwam de bus halen, nam alles rustig met me door en regelde alle zaken snel … More en duidelijk. Hij gaf me verder nog advies over een eventuele nieuwe koop en dacht met me mee in mogelijkheden hiervoor. Kortom, een fijne ervaring!

Ongeacht de staat

Wat veel mensen onterecht denken, is dat een auto meteen onverkoopbaar is wanneer er sprake is van schade of een defect. Echter is dat niet altijd het geval, bij ons in ieder geval niet. Doordat er veel vraag is naar bedrijfswagens en wij binnen Europa over een groot netwerk beschikken, zijn we altijd in staat om een goede prijs te bieden voor uw Citroën Berlingo. Ook wanneer de auto een foutmelding geeft of een verlopen APK heeft, hebben we interesse in uw auto. Neem voor meer informatie of bij vragen gerust contact met ons op. We vertellen graag meer over de mogelijkheden. Naast voor het verkopen van een Citroën Berlingo, kunt u bij ons ook terecht voor het verkopen van een Mercedes Vito of een Peugeot Partner

Gemakkelijke kenteken check

Wat het fijne is aan het verkopen van een Citroën Berlingo aan ons, is dat het aanmelden van uw auto heel gemakkelijk is. U achterhaalt in een paar klikken het bedrag dat wij voor uw wagen over hebben. Let er hierbij op dat u de velden zo volledig mogelijk in zijn gevuld, zodat wij een zo goed mogelijke schatting kunnen doen van de waarde. Vervolgens komen we zo snel mogelijk bij u terug met een vrijblijvend bod op uw Berlingo.

Doe meteen de geheel vrijblijvende kenteken check

Benieuwd naar het bedrag dat wij betalen voor uw Citroën Berlingo? Doe dan meteen de geheel vrijblijvende kentekencheck. Nadat u een aanvraag heeft gedaan, komen we zo snel mogelijk bij u terug voor het doen van een geheel vrijblijvend aanbod. Laat ons binnen 5 dagen weten wat u van dit bod vindt. Gaat u akkoord? Mooi, dan hebben we een deal! U hoort zo snel mogelijk van ons wanneer de overdracht kan plaatsvinden.

U hoeft de bedrijfswagen niet zelf te brengen, wij halen de auto namelijk zelf op met gebruik van onze ophaalservice. Ideaal, daar heeft u dus geen omkijken naar! Meer weten? Neem gerust contact op voor meer informatie door uw vraag en contactgegevens achter te laten in het contactformulier.

Hoe kan ik mijn bus verkopen?

U kunt uw bus op verschillende manieren verkopen. U kunt hem verkopen aan een bekende, aan een particulier, inruilen bij een dealer bij de aanschaf van een nieuwe bus, of verkopen via een van de bekende autoverkoopsites. Het is echter ook mogelijk om uw bus te verkopen aan een opkoper zoals Koopmijnbus. Doe de kentekencheck en ontvang een gratis en geheel vrijblijvend bod, of bel naar 06-14921743

Kan ik een bedrijfsbus met schade verkopen?

Wanneer uw bedrijfsbus schade heeft, vraagt u zich misschien af of u hem nog wel kunt verkopen, of of hij nog wel wat oplevert. Wij kopen bedrijfsbussen van alle merken op, hierbij doet het er niet toe in welke staat de bus verkeert. Er is binnen ons ruime netwerk door heel Europa namelijk veel vraag naar bedrijfswagens. Doe de kentekencheck bij Koopmijnbus, dan komen we zo snel mogelijk bij u terug met een geheel vrijblijvend bod. Of bel naar 06-14921743

Kan ik ook een lease bedrijfsbus verkopen?

Heeft u een lease bedrijfsbus die u wilt verkopen aan Koopmijnbus? Ook wanneer u een auto met een leasecontract heeft, is het toegestaan om een auto met een leasecontract te kopen. U kunt hem aan ons verkopen wanneer het leasecontract beëindigd is en de termijnen afgelopen zijn. Dan bent u immers de eigenaar van de auto! Doe de kentekencheck en kom er achter welk bedrag we over hebben voor uw lease bus, of bel naar 06-14921743

Wat levert mijn bus op als ik hem verkoop aan een bus opkoper?

We bieden altijd een marktconform en eerlijk bedrag voor uw bus, ongeacht eventuele schade en andere mankementen. Dat is mogelijk doordat er binnen ons uitgebreide netwerk veel vraag is naar allerlei soorten bedrijfsbussen. U ontvangt het afgesproken bedrag tijdens aflevering cash of op uw rekening. Doe de geheel gratis en vrijblijvende kentekencheck op de website van Koopmijnbus en ontvang een goed bod, of bel naar 06-14921743.

Gratis kenteken check