Home » Citroën bus verkopen

Citroën bus verkopen

Citroën bus verkopen

CITROËN BUS VERKOPEN VIA EEN SPECIALIST

Mocht u in het bezit zijn van een Citroën bus en wilt u deze verkopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Een bus verkopen is niet een alledaagse klus, en u zou daar als ondernemer ook niet mee bezig moeten zijn. U heeft uw specialisatie en zo hebben wij die van ons. De in- en verkoop van bedrijfswagens.

U kunt bij ons terecht voor alle soorten Citroën bussen. Van zeer jonge auto’s tot auto’s met een defect of schade. Met of zonder schade, wij doen kosteloos een taxatie op uw Citroën.

Koopmijnbus.nl biedt u de mogelijkheid om uw Citroën te verkopen binnen 24 uur en ook nog eens zonder gedoe. Zo heeft u zelf geen omkijken naar al het papierwerk en ook kunnen wij eventueel de bus bij u thuis of aan de zaak ophalen. Dit is mogelijk in elke stad van Nederland.

WAAROM KOOPMIJNBUS.NL DE JUISTE PARTIJ VOOR U IS.

Bij Koopmijnbus.nl zult u in elk geval een realistische handelsprijs ontvangen op uw Citroën bus. De eerste stap ligt bij u, zo hoeft u alleen maar uw auto aan te melden onderaan deze pagina via het kenteken veld of door contact met ons op te nemen zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Op basis van factoren zoals het bouwjaar en de conditie van uw bus kunnen wij de waarde vaststellen. Indien u akkoord gaat met het voorstel bieden wij een ophaalservice binnen 24 uur.

Als u uw Citroën bus verkoopt via Koopmijnbus.nl zult u tijdens de aflevering direct uw geld en het RDW vrijwaringsbewijs ontvangen.

Het is voor Koopmijnbus.nl geen probleem of het nou om een gloednieuwe Citroën bus gaat of om een Citroën bus met reparatiewerkzaamheden. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor alle andere bussen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld bakwagens, kippers maar bijvoorbeeld ook campers en caravans.

Spreekt onze werkwijze u aan? Meld uw bus dan aan via onze website of neem dan contact met ons op. Bel ons gerust op 06-14921743 en ontvang een vrijblijvend bod op uw Citroën.

GRATIS UW BEDRIJFSWAGEN VERKOPEN?


bedrijfswagen verkopen
NL


Of stuur ons een whatsapp bericht:


Gratis kenteken check