Home » Camper verkopen

Camper verkopen

Camper verkopen

Camper verkopen tegen een goede prijs?

U wilt uw camper verkopen en het liefst zo snel mogelijk en zonder teveel heisa. Dat is mogelijk via Koopmijnbus.nl. Wij zijn namelijk geïnteresseerd in het kopen van goede campers, afgekeurde en beschadigde campers. Wij kunnen de camper binnen 24 uur bij u thuis ophalen en zullen gelijk alle zaken afronden. U hoeft er zelf geen tijd of geld in te stoppen, wij zullen alles voor u regelen.

Bent u in het bezit van een camper, eventueel met schade of een afgekeurde APK? Dan kunnen wij u helpen met de verkoop. Het kan een moeilijke missie zijn om uw camper te verkopen voor een interessante prijs, want veel mensen kopen een camper het liefst bij een bedrijf. U heeft de mogelijkheid om uw camper te verkopen aan Koopmijnbus.nl en via ons krijgt u gegarandeerd een interessante prijs.

De voordelen van Koopmijnbus.nl

  • U heeft geen lang uitzoekwerk: Alles onder 1 dak bij Koopmijnbus.nl
  • U ontvangt een interessante prijs voor uw camper: direct afgesproken, direct uitbetaald.
  • Geen gedoe over het ophalen en/of brengen van uw camper. Met onze service kunnen wij uw camper door heel Nederland ophalen.
  • Wij zorgen ervoor dat u direct een RDW vrijwaringsbewijs ontvangt.
  • U kunt binnen 24 uur van uw camper af zijn.

U kunt contact met ons opnemen over het verkopen van uw camper. Wij beantwoorden uw vragen graag en ook zullen we het een en ander met u kunnen bespreken.

GRATIS UW BEDRIJFSWAGEN VERKOPEN?


bedrijfswagen verkopen
NL


Of stuur ons een whatsapp bericht:


Gratis kenteken check