Werkwijze

Werkwijze

Uw bedrijfswagen verkopen via koopmijnbus.nl is zeer eenvoudig. Onze website is voor iedereen eenvoudig te gebruiken en transparant.

U kunt ieder merk bedrijfswagen bij ons aanmelden. Wij kopen bestelwagens, pickups, jeeps, sloop bussen of zelfs vrachtwagens in. Ook wanneer uw bedrijfswagen schade heeft krijgt u van ons gewoon een voorstel.


MELD U BEDRIJFSWAGEN AAN VIA ONS INKOOPFORMULIER

Door uw bus aan te melden via ons inkoopformulier, krijgen wij direct alle gegevens van uw auto binnen door onze koppeling met de database van de RDW.

Vul het kenteken in en laat uw contactgegevens achter zodat wij u een voorstel kunnen doen.

Andere mogelijkheden om uw bedrijfswagen aan te melden zijn via de e-mail, telefonisch of via Whatsapp.


U GAAT AKKOORD MET ONS VOORSTEL

Zodra u van ons een voorstel heeft gekregen kunt u zelf natuurlijk beslissen of u akkoord bent met het bedrag.

Indien u akkoord bent zullen wij samen met u een afspraak inplannen om uw bedrijfswagen op te halen. U kunt de bedrijfswagen eventueel inleveren op locatie.


AFWIKKELING

  • Heeft u een BTW auto? Maak dan alvast een factuur zodat wij bij aankomst direct de factuur kunnen betalen. Weet u niet hoe dit moet of heeft u geen BTW auto? Geen probleem! Wij maken ter plaatse een inkoop verklaring.
  • U ontvangt altijd direct geld tijdens de overdracht. Dit kan contant of via een spoed overboeking bij de bank. U heeft dus altijd het geld voordat wij vertrokken zijn.
  • Na betaling ontvangen wij van u het kentekenbewijs. Deze hebben wij nodig om uw bedrijfswagen ter plaatse te kunnen vrijwaren.

  • Indien u de auto in komt leveren bij ons filiaal dan zorgen wij ervoor dat u bij het station wordt afgezet.

  • Eventuele gebreken worden niet op u verhaald nadat wij de bedrijfswagen hebben gecontroleerd en gevrijwaard. Die zijn voor onze rekening.


GRATIS UW BEDRIJFSWAGEN VERKOPEN?


NL