Home » Werkwijze

Werkwijze


Zo werkt het!

Verkoop uw bedrijfswagen snel en eenvoudig via Koopmijnbus.nl. Wij kopen bedrijfswagens van ieder merk. Bestelwagens, pickups, jeeps, sloopbussen én zelfs vrachtwagens. Ook wanneer uw bedrijfswagen schade heeft.

STAP 1: OFFERTE AANVRAGEN

Vul uw kenteken in en beantwoord een paar vragen over uw bedrijfswagen. Geef aan hoeveel u ervoor wilt hebben. Maak het compleet door uw contactgegevens.

STAP 2: VRIJBLIJVEND BOD

Binnen een paar werkdagen na de aanmelding ontvangt u ons vrijblijvend bod. Denk hierover na en laat ons binnen 5 dagen weten wat u ervan vindt.

STAP 3: ZONDER GEDOE VERKOCHT

Akkoord met ons bod? Wij zorgen dat het geld direct op uw rekening staat.

Dit kunt u verwachten na akkoord

Wij plannen een afspraak in om uw bedrijfswagen(s) te vrijwaren. Het geld ontvangt u direct. Heeft u een BTW bedrijfswagen? Vergeet dan niet om een factuur op te maken. Wij betalen de factuur bij aankomst.

Eventuele gebreken worden niet op u verhaald nadat wij de bedrijfswagen hebben gecontroleerd en gevrijwaard. Die zijn voor onze rekening.

Niet vergeten!

Kentekenbewijs van de bedrijfswagen(s)

Waarom Koopmijnbus.nl

Eenvoudig uw bedrijfswagen(s) verkopen? Ook wanneer uw bedrijfswagen schade heeft. Koopmijnbus.nl heeft voor elke bedrijfswagen een oplossing op maat. Krijgt direct betaald en ophaalservice is inbegrepen. Wij richten ons op de bemiddeling. Zodat jij zonder gedoe je bedrijfswagen(s) verkoopt.

GRATIS UW BEDRIJFSWAGEN VERKOPEN?


bedrijfswagen verkopen
NL


Of stuur ons een whatsapp bericht:


Gratis kenteken check