Home » Volkswagen bedrijfswagen verkopen

Volkswagen bedrijfswagen verkopen

Beschikt u over een Volkswagen bedrijfswagen of bedrijfsauto die u op een eenvoudige manier wilt verkopen? Koopmijnbus.nl is een Nederlandse opkoper van bedrijfswagens. Heeft uw Volkswagen bedrijfsauto technische mankementen of schade opgelopen? Wij geven u een eerlijke prijs en officieel RDW-vrijwaringsbewijs voor uw bedrijfswagen en halen het zelfs op met onze eigen ophaalservice. Zo hoeft u niet meer om te kijken naar uw voertuig.

Koopmijnbus.nl maakt het verkopen van uw Volkswagen bestelbus zeer makkelijk. Wanneer u ons aanmeldformulier invult, doen wij vrijblijvend een passend aankoopvoorstel. U ontvangt in vele gevallen binnen 24 uur een voorstel.

Uw Volkswagen bedrijfswagen verkopen aan Koopmijnbus.nl

 • Persoonlijk contact
 • Ontvang direct uw geld per bank of contant
 • Ophaalservice voor uw bedrijfswagen
 • Geen bemiddeling met de koper
 • Ontvang een officieel RDW-vrijwaringsbewijs
 • Nederlandse opkoper van bedrijfswagens
 • Gratis en vrijblijvend uw bedrijfswagen aanbieden

Opkoper van Volkswagen bedrijfswagen

Het verkopen van een Volkswagen bus is een proces dat tijdrovend kan zijn. Wij kunnen ons voorstellen dat het verkopen iets is waar u liever niet te lang mee bezig bent. Wanneer u een Volkswagen bedrijfswagen verkoopt, kunt u ervoor kiezen om het rechtstreeks te verkopen of in te ruilen bij een garage. Voordat u een koper hebt gevonden, is er al wat tijd verstreken en vaak haalt u er bij een garage niet het meeste geld uit. Koopmijnbus.nl is de ideale oplossing voor bedrijven die graag hun Volkswagen bedrijfsauto willen verkopen.

Bedrijfswagen kopen
Bus verkopen

Verkopen in drie stappen

Een Volkswagen is een auto die vaak als bestelwagen of bedrijfsauto wordt gebruikt. Misschien beschikt u wel over een Transporter, wat een veelvoorkomend model is. Wanneer dit voertuig schade heeft opgelopen tijdens een ongeval of helaas niet door de APK is gekomen, is het beter om het te verkopen aan een opkoper. U wilt de Volkswagen bedrijfswagen het liefst zo eenvoudig mogelijk verkopen. Koopmijnbus.nl heeft het u makkelijk mogelijk gemaakt. In slechts 3 stappen kunt u uw voertuig aan ons verkopen. De 3 stappen zijn als volgt:

 1. Vul uw kenteken, contactgegevens en hoeveel u voor uw Volkswagen bedrijfsauto wilt ontvangen in en vraag een offerte aan.
 2. Koopmijnbus.nl doet geheel vrijblijvend een aankoopvoorstel, waar u 5 dagen de tijd voor krijgt om op te antwoorden
 3. Gaat u akkoord? Dan maken we een afspraak om de Volkswagen bedrijfsauto op te halen met onze ophaalservice en voorzien we u van een officieel RDW-vrijwaringsbewijs. Het geld ontvangt u ter plaatse of via bankoverschrijving

Verkoop uw bedrijfsauto in 3 eenvoudige stappen

STAP 1: OFFERTE AANVRAGEN

Vul uw kenteken in en beantwoord een paar vragen over uw bedrijfsauto. Geef aan hoeveel u ervoor wilt hebben. Maak het compleet door uw contactgegevens.

STAP 2: VRIJBLIJVEND BOD

Binnen een paar werkdagen na de aanmelding ontvangt u ons vrijblijvend bod. Denk hierover na en laat ons binnen 5 dagen weten wat u ervan vindt.

STAP 3: ZONDER GEDOE VERKOCHT

Akkoord met ons bod? Wij zorgen dat het geld direct op uw rekening staat.

Wat zeggen onze klanten over ons?

Koopmijnbus.nl | Bedrijfswagen verkopen? IconKoopmijnbus.nl | Bedrijfswagen verkopen?

Scheggertdijk 82, Almen

4,9 96 reviews

 • Avatar Edith Verzee ★★★★★ 2 maanden geleden
  We wilden onze Renault Trafic verkopen en na wat rondkijken op Google kwam ik Koopmijnbus tegen. Ik heb alle gegevens makkelijk en snel op de website ingevuld maar moest stoppen omdat ik geen foto's bij de hand had. Binnen een uur … More belde Daan om te vragen of hij kon helpen want hij zag dat ik de aanvraag niet afgerond had en hij dacht dat ik misschien tegen een probleem met de website was aangelopen. We hadden een leuk gesprek en wij hebben meteen wat foto's naar hem opgestuurd. De deal was snel gesloten en we kregen een koopcontract in de mail. Een aantal dagen daarna hebben we zelf de bus naar Daan gebracht, hij haalt het ook op als je wilt maar wij wilden er meteen een dagje weg van maken. Daar aangekomen was er koffie enz en na een proefritje was alles in kannen en kruiken. Daan maakte meteen het afgesproken bedrag over. Top handelaar, die net dat beetje extra voor zijn klanten over heeft. Zeker een aanrader!! Dank je Daan, veel succes verder!
 • Avatar Frank Smit ★★★★★ 5 maanden geleden
  Mijn bus aangemeld en kort daarop een telefoontje.Daan stond mij vriendelijk te woord en aan de hand van de foto’s die ik geüpload had (ik woon ver weg) hebben we de bus besproken en een prijs afgesproken.Tussen ons gesprek en het inlevermoment … More zijn er nog 2 sensortjes stuk gegaan en hier hebben we uiteindelijk op locatie een mooie compromis over kunnen sluiten.Kortom, heel fijn bedrijf als je van je bus af wil zonder marktplaats en zonder uitgebuit of afgezet te worden.10/10 would recommend
 • Avatar Sietske Pallandt ★★★★★ 2 weken geleden
  Daan nam snel contact met mij op toen ik aangaf onze bus te willen verkopen. Hij liep alles stap voor stap met mij door en stelde een schappelijke prijs voor. Hij kwam de bus halen, nam alles rustig met me door en regelde alle zaken snel … More en duidelijk. Hij gaf me verder nog advies over een eventuele nieuwe koop en dacht met me mee in mogelijkheden hiervoor. Kortom, een fijne ervaring!

Goede prijs voor het verkopen van uw Volkswagen bedrijfswagen

Wij kunnen u garanderen dat u een goede prijs ontvangt voor het verkopen van uw Volkswagen bedrijfswagen. Koopmijnbus.nl maakt deel uit van een breed netwerk waar veel vraag is naar een Volkswagen bestelwagen. De staat en leeftijd van de Volkswagen heeft geen invloed op hoeveel u gaat ontvangen. Op deze manier kunnen wij u altijd verzekeren van een goede verkoop.

Verschillende automerken

Wist u dat u ook voor andere merken bij ons terecht kan wanneer u een voertuig wilt verkopen? Wij kopen bussen van verschillende automerken op. Er bestaan vele merken die een bestelwagen hebben. Wat dacht u van Ford, Opel, Mercedes, Renault en Iveco? Ongeacht of dit voertuig beschadigingen heeft of te oud is, nemen we het graag van u over.

Vul ons aanmeldformulier in

Zit u erover na te denken om uw Volkswagen bedrijfswagen of bus te verkopen? De opkopers van Koopmijnbus.nl kijken uit naar uw inzending. Door middel van het invullen van ons contactformulier of een bericht inclusief foto’s te sturen op WhatsApp, meld u uw bus aan. Vervolgens ontvangt u doorgaans binnen 24 uur een marktconform aankoopvoorstel. Wij geven u 5 dagen de tijd om na te denken over ons voorstel. Wanneer u akkoord gaat, dan wordt het geld op uw rekening gestort of overhandigen wij het contant. Wij halen uw voertuig op locatie op en zorgen direct voor een RDW-vrijwaringsbewijs.

Gratis kenteken check