Bedrijfsbus verkopen

UW BEDRIJFSBUS VERKOPEN BINNEN 24 UUR BIJ KOOPMIJNBUS.NL

Bent u in het bezit van een bedrijfsbus en wilt u die graag verkopen zonder teveel gedoe? Dan bent u bij Koopmijnbus.nl aan het juiste adres, wij kopen uw bedrijfsbus namelijk graag van u over.

Het interesseert ons niet of het om een kapotte bedrijfsbus gaat of dat de bedrijfsbus niet door de APK komt. Als u van plan bent om uw bedrijfsbus te verkopen dan hoeft u niet verder te zoeken. Koopmijnbus.nl zal een leuk bod op uw bedrijfsbus doen en ook bieden wij de mogelijkheid om uw bedrijfsbus door heel Nederland op te halen.

DE VOORDELEN VAN KOOPMIJNBUS.NL

Bent u in het bezit van een kapotte bedrijfsbus of komt de bus niet meer door de APK heen? Dan is het altijd mooi meegenomen dat u uw bedrijfsbus verkoopt voor een mooi bedrag. Het kan zijn dat u uw bestelbus wilt verkopen maar dat u denkt aan wie en waarom? Koopmijnbus.nl kan u vertellen wat u het beste kan doen en wat wij voor u willen betekenen.

  • U kunt gemakkelijk contact met ons opnemen mocht u een mooi bedrag willen ontvangen voor uw bedrijfsbus.
  • Wij zullen u een mooi voorstel doen betreft de prijs.
  • Mocht u akkoord gaan met het voorstel, dan maken wij een afspraak met u.
  • Wij halen u bedrijfsbus kosteloos op.
  • Tijdens de afhandeling ontvangt u direct een RDW vrijwaringsbewijs en u geld.

UW ZORG IS ONZE ZORG!

Na het eenvoudig aanmelden van uw bedrijfsbus zullen wij de rest voor u regelen. U hoeft zich nergens zorgen over te maken en wij zullen u een mooi bod bieden. Indien u akkoord gaat kunnen wij uw bedrijfsbus door heel Nederland ophalen.

Mocht u geïnteresseerd zijn in het verkopen van uw bedrijfsbus en wilt u graag weten voor welk bedrag? U kan gemakkelijk contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Mocht u van plan zijn om uw bestelbus te verkopen? Dan helpen wij u hier graag bij. Wij zullen de zorg van uw bedrijfsbus overnemen en u zult er een mooi bedrag voor ontvangen.

GRATIS UW BEDRIJFSWAGEN VERKOPEN?


bedrijfswagen verkopen
NL


Of stuur ons een whatsapp bericht: