Home » Ford bestelwagen verkopen

Ford bestelwagen verkopen

Gratis en zonder gedoe uw Ford bestelwagen verkopen? Kies dan voor een officiële opkoper. Met of zonder schade, Koopmijnbus.nl is uw vertrouwde partner voor het eenvoudig verkopen van uw Ford bestelwagen. Laat ons u volledig ontzorgen en ontvang een marktconform bedrag en een officieel RDW-vrijwaringsbewijs voor uw bedrijfsauto. Doe meteen de gratis kentekencheck.

Waarom uw Ford bestelwagen verkopen aan Koopmijnbus.nl

  • Gratis en vrijblijvend uw Ford bestelwagen verkopen aan een ervaren opkoper
  • Ontvang ter plaatse uw geld, per bank of contant
  • Zonder gedoe uw Ford bedrijfsauto verkopen
  • Persoonlijk contact met dezelfde persoon
  • Ophaalservice in heel Nederland
  • Ontvang een officieel RDW-vrijwaringsbewijs

Het verkopen van uw Ford bestelwagen

Het verkopen van een auto, of in dit geval, uw bestelwagen wordt gezien als een tijdrovende klus. Verkoopt u uw bestelbus aan een garage? Kiest u voor een particuliere verkoop? Of bent u al bekend met het verkopen van een Ford bestelwagen aan een opkoper zoals Koopmijnbus.nl? Bij een garage loopt u veel geld mis en een particuliere verkoop kost veel tijd. Bij een verkoop aan een ervaren opkoper mag u rekenen op een eerlijke prijs én scheelt het u ontzettend veel tijd.

Velen denken dat het alleen nodig is om een Ford bus te verkopen wanneer deze schade op heeft gelopen, maar dit hoeft niet zo te zijn. Het investeren in betere en nieuwere bedrijfsvoertuigen is namelijk voor veel bedrijven een middel om nog beter te kunnen presteren en de gewenste doelstellingen te halen.

Bedrijfsbussen en bedrijfswagens
Mercedes bestelwagen op het terrein voor verkoop

Snelle en eenvoudige verkoop

Ford bedrijfswagen verkopen aan Koopmijnbus.nl, maar weet u niet hoe dit werkt? Wij leggen het aan u uit. Doe de kentekencheck door het aanmeldformulier in te vullen. Wanneer wij de aanmelding van u Ford bestelwagen hebben ontvangen, geven wij een passend bod. Vervolgens geven we u 5 dagen de tijd om hierover na te denken. Gaat u ermee akkoord? Dan kunt u rekenen op complete ontzorging!

Samen met u maken we een afspraak om de Ford bestelauto op te komen halen. Wij beschikken namelijk over onze eigen ophaalservice. Ter plekke regelen wij het nodige papierwerk zoals uw officiële RDW-vrijwaringsbewijs en ontvangt u uw geld. Voor uw gemak heeft u hier de keuze uit contant of per bankoverschrijving.

Verkoop uw bestelwagen in 3 eenvoudige stappen

STAP 1: OFFERTE AANVRAGEN

Vul uw kenteken in en beantwoord een paar vragen over uw bestelwagen. Geef aan hoeveel u ervoor wilt hebben. Maak het compleet door uw contactgegevens.

STAP 2: VRIJBLIJVEND BOD

Binnen een paar werkdagen na de aanmelding ontvangt u ons vrijblijvend bod. Denk hierover na en laat ons binnen 5 dagen weten wat u ervan vindt.

STAP 3: ZONDER GEDOE VERKOCHT

Akkoord met ons bod? Wij zorgen dat het geld direct op uw rekening staat.

Wat zeggen onze klanten over ons?

Deel van een breed netwerk in Europa

Omdat wij bij Koopmijnbus.nl deel uitmaken van een breed netwerk, kunt u bij het verkopen van uw Ford bestelwagen rekenen op een marktconforme prijs voor uw bus. Er is namelijk veel vraag naar bedrijfsauto’s van het merk Ford, waar de staat of het bouwjaar geen invloed heeft op wat u ervoor ontvangt. Waar een Ford bestelwagen voor u niet meer bruikbaar, komt het elders wel goed van pas.

Mercedes bestelwagen op autotransport
Bedrijfsauto verkopen

Verschillende modellen en merken

Ford is een geliefd merk bij bedrijven. Bekende bestelwagen en bedrijfsauto modellen van Ford zijn de iconische Transit en de Ranger. Heeft uw Transit kuren of was het betrokken in een ongeluk? Dan kunnen wij ons goed voorstellen dat u uw Ford bedrijfswagen wilt verkopen. Ook voor de verkoop van andere merken is Koopmijnbus.nl uw vertrouwde partner. Als ervaren opkoper kunt u bij ons terecht voor bestelwagens van onder andere de merken Peugeot, Mercedes en Opel.

Vul direct het aanmeldformulier in

Voor het verkopen van elke Ford bestelwagen hebben wij een maatwerk oplossing. Koopmijnbus.nl kijkt uit naar de aanmelding van uw Ford bus. Bij ontvangst gaat ons team meteen aan de slag met het geven van een gratis en vrijblijvende offerte, die u doorgaans binnen 24 uur ontvangt. Daarna heeft u 5 dagen de tijd om goed over het aankoopvoorstel na te denken.

Geeft u een akkoord op ons aankoopvoorstel? Dan kunt u gebruik maken van onze eigen ophaalservice. Tijdens het afhandelen, ontvangt u ter plekke het aankoopbedrag en een officieel RDW-vrijwaringsbewijs. Daarnaast regelen wij ook al het papierwerk, zodat u geen omkijken meer hebt. Onze werkwijze zorgt ervoor dat het verkopen van uw Ford bestelwagen snel én eenvoudig verloopt.

Gratis kenteken check