Home » Opel bedrijfswagen verkopen

Opel bedrijfswagen verkopen

Een Opel bedrijfswagen op eenvoudige wijze verkopen? Wij zijn Koopmijnbus.nl, een Nederlandse opkoper van bestelbussen. Wanneer bijvoorbeeld uw Opel bedrijfswagen technische mankementen heeft of schade heeft opgelopen, kunnen wij ons goed voorstellen dat u uw auto wilt verkopen. Krijg een eerlijke prijs en officieel RDW-vrijwaringsbewijs voor uw bedrijfsauto bij Koopmijnbus.nl! Met onze ophaalservice ontzorgen we u totaal en hoeft u niet meer om te kijken naar uw bedrijfswagen.

Met Koopmijnbus.nl is het verkopen van uw Opel bedrijfswagen erg makkelijk. Vul het aanmeldformulier in en ontvang vrijblijvend een passend aankoopvoorstel. In vele gevallen ontvangt u binnen 24 uur een voorstel.

Opel bedrijfswagen verkopen aan Koopmijnbus.nl

  • Persoonlijk contact
  • Ontvang direct uw geld per bank of contant
  • Ophaalservice voor uw bedrijfswagen
  • Geen bemiddeling naderhand met de koper
  • Ontvang een officieel RDW-vrijwaringsbewijs
  • Nederlandse opkoper van bedrijfswagens
  • Gratis en vrijblijvend uw bedrijfswagen aanbieden

Nederlandse opkoper van bedrijfswagens

Doorgaans denken mensen dat het verkopen van een Opel bedrijfswagen een proces is dat veel tijd kost. Omdat u er liever niet te lang mee bezig wilt zijn, stelt u de verkoop alsmaar uit. Bij de verkoop heeft u de mogelijkheid om de bedrijfsauto rechtstreeks te verkopen of in te ruilen bij een garage. Maar voordat u een koper hebt gevonden, is er al wat tijd verstreken. Daarnaast is het vaak niet haalbaar om het meeste uit een auto met schade te halen. De oplossing? Koopmijnbus.nl! Dé Nederlandse opkoper van Opel bedrijfswagens wanneer u uw bestelbus wilt verkopen.

Mercedes bestelwagen op het terrein voor verkoop
Mercedes bestelwagen op autotransport

Verkoop uw Opel bedrijfswagen in drie stappen

Auto’s van het Duitse merk Opel worden doorgaans vaak als bedrijfswagen of bestelwagen gebruikt. Wanneer een van de auto’s van uw bedrijf helaas niet door de APK is gekomen of misschien betrokken was in een ongeval, kunt u de Opel bedrijfswagen verkopen aan een partij zoals Koopmijnbus.nl. Hoe u dit doet? In slechts 3 stappen verkoopt u uw voertuig en nemen wij het van u over. Deze 3 stappen luiden als volgt:

  1. Vul uw kenteken en contactgegevens in. Denk goed na over hoeveel u voor uw Opel bedrijfswagen wilt ontvangen en vul ook dit in. U kunt nu een offerte aanvragen.
  2. Ontvang geheel vrijblijvend een aankoopvoorstel van Koopmijnbus.nl. U krijgt 5 dagen de tijd om hierop te reageren.
  3. Gaat u akkoord met het aankoopvoorstel? Dan maken we meteen een afspraak om de Opel bedrijfswagen op te halen met onze eigen ophaalservice. We voorzien u van een officieel RDW-vrijwaringsbewijs en u ontvangt het aankoopbedrag contant of via bankoverschrijving.

Verkoop uw bedrijfsauto in 3 eenvoudige stappen

STAP 1: OFFERTE AANVRAGEN

Vul uw kenteken in en beantwoord een paar vragen over uw bedrijfsauto. Geef aan hoeveel u ervoor wilt hebben. Maak het compleet door uw contactgegevens.

STAP 2: VRIJBLIJVEND BOD

Binnen een paar werkdagen na de aanmelding ontvangt u ons vrijblijvend bod. Denk hierover na en laat ons binnen 5 dagen weten wat u ervan vindt.

STAP 3: ZONDER GEDOE VERKOCHT

Akkoord met ons bod? Wij zorgen dat het geld direct op uw rekening staat.

Wat zeggen onze klanten over ons?

Ontvang een goede prijs

Uw Opel bedrijfswagen verkopen is iets definitiefs, maar wij garanderen dat u een goede prijs ontvangt. Koopmijnbus.nl maakt namelijk deel uit van een breed netwerk waar veel vraag is naar bedrijfsauto’s van Opel zowel binnen nederland maar ook voor export. Misschien maakt u zich zorgen over de leeftijd en de staat van uw auto omdat het verkopen mogelijk niet veel gaat opleveren. Ongeacht van deze factoren, beïnvloedt het het bedrag dat u ontvangt na het verkopen van uw auto niet.

Verschillende automerken

Wanneer we het over Opel bedrijfswagens hebben, denkt u vast aan de veelvoorkomende modellen zoals de Vivaro, Movano en Combo. Maar wist u dat u bij Koopmijnbus.nl ook andere merken dan Opel kan verkopen? Zo bestaan er veel andere automerken die bedrijfsauto’s in hun productlijn hebben. Wat dacht u van Ford, Mercedes, Volkswagen, Renault en Iveco.

 

Meld uw Opel wagen aan!

Wilt u graag uw Opel bedrijfswagen verkopen? Koopmijnbus.nl kijkt uit naar uw aanmelding. U kunt uw wagen aanmelden door het contactformulier in te vullen. Liever foto’s meesturen? Ook via WhatsApp is het mogelijk om uw bedrijfsauto aan te melden. Vervolgens sturen wij doorgaans binnen 24 uur een aankoopvoorstel. U krijgt 5 dagen de tijd om na te denken over het voorstel. Gaat u akkoord? Dan maken we een afspraak om uw bedrijfsauto op locatie op te halen in ruil voor een officieel RDW-vrijwaringsbewijs. Ter plaatse wordt het geld op uw rekening gestort of ontvangt u het contant. Uw Opel bedrijfswagen verkopen was nooit zo makkelijk geweest!

Gratis kenteken check