Home » Wat waren de populairste bedrijfswagens in 2023?

Wat waren de populairste bedrijfswagens in 2023?

Ook in 2023 speelden bedrijfswagens een cruciale rol in de bedrijfswereld, vooral bij ondernemingen die afhankelijk zijn van transport en logistiek. Van compacte bestelwagens tot robuuste bedrijfsbussen dragen deze voertuigen elk op hun eigen manier bij aan de efficiëntie en productiviteit van verschillende soorten bedrijven. In dit blog verkennen we de top 5 populaire bedrijfswagens van 2023 op basis van gebruikersbeoordelingen en hun geschiktheid voor diverse bedrijfsbehoeften.

5. Mercedes-Benz Vito

De Mercedes-Benz Vito biedt veelzijdigheid en comfort. Als een favoriet onder bedrijven die waarde hechten aan betrouwbaarheid, duurzaamheid, kracht en uitstraling, biedt dit model een uitstekende gebruikservaring. De mogelijkheid om te kiezen tussen verschillende lengtes en hoogtes maakt deze bedrijfswagen geschikt voor een breed scala aan zakelijke toepassingen, van snelle stadsleveringen tot het vervoeren van zware goederen.

4. Citroën Jumper

De Citroën Jumper staat bekend om zijn grote laadvermogen, waardoor het een ideale keuze is voor bedrijven die behoefte hebben aan een ruime en betrouwbare bedrijfswagen. De Jumper blinkt uit in aanpasbaarheid, met verschillende carrosserievarianten die u kunt toepassen voor diverse doeleinden. Zet u dit busje in als bedrijfswagen voor uw installatiebedrijf, bezorgdienst of taxiservice? Verder is het interieur ontworpen met het oog op comfort en functionaliteit. Hierdoor biedt het een fijne ervaring voor zowel de bestuurder als de eventuele passagier.

3. Opel Vivaro

Als een topper onder middelgrote bedrijfswagens, is de Opel Vivaro geschikt voor zowel stedelijke omgevingen als langere ritten. Met een verrassend ruim laadvermogen, efficiënte motoren en slimme opbergoplossingen die verwerkt zijn in het interieur, wordt dit model aangeraden voor ondernemingen die op zoek zijn naar een praktische en economische oplossing. Pas uw bedrijfswagen aan zodat het aansluit bij uw bedrijfsactiviteiten!

2. Volkswagen Caddy

De Volkswagen Caddy wordt geprezen om zijn compactheid, waardoor hij uitermate geschikt is voor stadsgebruik en krappe wegen . Deze klassieke bedrijfswagen is met name geliefd onder kleine ondernemingen en ZZP’ers. Manoeuvreer gemakkelijk door smalle straatjes en parkeer moeiteloos op de kleinste plekken. Ondanks zijn bescheiden afmetingen, biedt de Caddy verrassend veel laadruimte, waardoor hij niet alleen praktisch is voor dagelijks gebruik, maar ook voor het vervoeren van goederen en materialen.

1. Mercedes-Benz Sprinter

De Mercedes-Benz Sprinter staat aan de top van de populairste bedrijfswagens in 2023, dankzij zijn technologie, veelzijdigheid en comfort. De Sprinter voldoet aan de hoogste eisen van professionele gebruikers. Zijn krachtige prestaties – samen met een geavanceerd veiligheidssysteem – zorgen ervoor dat dit model geschikt is voor een breed scala aan toepassingen, van stedelijke distributie tot internationaal transport.

Is een elektrische bedrijfswagen interessant?

Het antwoord is: jazeker! Zowel kleine als grote bedrijven kiezen er steeds vaker voor om hun transport en logistiek elektrisch uit te voeren. Zodoende heeft elektrisch rijden snel terrein gewonnen en wordt deze keuze gedreven door ons milieubewustzijn en de evolutie van de batterijtechnologie. Elektrische voertuigen verminderen namelijk de CO2-voetafdruk, maar bieden nog altijd de krachtigheid die u gewend bent van een voertuig die op benzine rijdt.

Bovendien stimuleert de overheid het gebruik van elektrische voertuigen met diverse subsidies en fiscale voordelen, waardoor de overstap naar elektrisch rijden niet alleen een duurzame, maar ook een economisch verantwoorde keuze wordt. Het aanbod van elektrische bedrijfswagens groeit in de afgelopen jaren behoorlijk met opties die variëren van compacte stadsvoertuigen tot grotere transportbussen, waardoor er voor elke bedrijfsbehoefte een passende oplossing is.

Bedrijfswagen of bestelwagen verkopen?

Uw huidige bedrijfswagen of bestelwagen verkopen, omdat u uw wagenpark wilt vernieuwen of omdat uw bedrijf aan het groeien is? Bezoek de website van Koopmijnbus en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

Gratis kenteken check