Home » Grijs kenteken verkopen

Auto met grijs kenteken verkopen

Wilt u een auto met een grijs kenteken verkopen? Een auto met een grijs kenteken is een auto die bij de Belastingdienst bekend staat als een bestelauto van een bedrijf. U kunt allerlei redenen hebben voor de verkoop van deze auto. Misschien heeft u hem niet meer nodig, is hij aan vervanging toe of wilt u hem wegens erge schade verkopen. U vraagt zich waarschijnlijk af of u nog een goede vergoeding kunt ontvangen voor de wagen. Dat kunt u zeker, al helemaal wanneer u de wagen met grijs kenteken verkoopt aan een opkoper zoals Koopmijnbus.

Waarom uw bus verkopen aan opkoper Koopmijnbus.nl?

  • Gratis en vrijblijvend uw auto met grijs kenteken verkopen aan een opkoper
  • Persoonlijk contact en afwikkeling door dezelfde persoon
  • U ontvangt direct ter plaatse uw geld. Per bank of contant
  • Ophaalservice in heel Nederland
  • Zonder gezeur achteraf met de koper van de bestelauto
  • U ontvangt een officieel RDW vrijwaringsbewijs

Auto met grijs kenteken

Er bestaan kentekens in verschillende kleuren: groen, blauw of donkerblauw. Wanneer u een auto met een grijs kenteken heeft, betekent dat niet dat het kenteken daadwerkelijk grijs is. Een grijs kenteken is een kenteken dat bij de belastingdienst aangemerkt staat als de bestelauto van een bepaald bedrijf. Veel ondernemers kiezen voor een bedrijfswagen met een grijs kenteken, omdat het twee belangrijke voordelen kent. Zo betaalt u minder wegenbelasting voor een auto met een grijs kenteken en hoeft u bij de aankoop van een nieuwe bedrijfsbus geen BPM te betalen.

Bedrijfsbussen en bedrijfswagens
Mercedes bestelwagen op het terrein voor verkoop

Verkopen binnen en na 5 jaar

Wanneer u deen nieuwe bedrijfswagen op grijs kenteken binnen 5 jaar na aanschaf verkoopt aan een andere ondernemer, hoeft u de kwijtgescholden BPM niet alsnog te betalen. Wanneer u hem binnen 5 jaar aan een particulier verkoopt, is dat helaas wel het geval. Dit is een van de redenen dat het voordelig kan zijn om de auto te verkopen aan een opkoper zoals Koopmijnbus.

Verkoop uw bestelwagen in 3 eenvoudige stappen

STAP 1: OFFERTE AANVRAGEN

Vul uw kenteken in en beantwoord een paar vragen over uw bestelwagen. Geef aan hoeveel u ervoor wilt hebben. Maak het compleet door uw contactgegevens.

STAP 2: VRIJBLIJVEND BOD

Binnen een paar werkdagen na de aanmelding ontvangt u ons vrijblijvend bod. Denk hierover na en laat ons binnen 5 dagen weten wat u ervan vindt.

STAP 3: ZONDER GEDOE VERKOCHT

Akkoord met ons bod? Wij zorgen dat het geld direct op uw rekening staat.

Wat zeggen onze klanten over ons?

Kosteloos verkopen

Het kan zijn dat u er vaak heeft over gedacht om uw auto met grijs kenteken te verkopen, maar dat u eerst wilt weten hoeveel uw bedrijfsauto waard is .Bij Koopmijnbus.nl kunt u geheel kosteloos uw bedrijfsauto met grijs kenteken verkopen, zonder gedoe. Hierbij doet het er niet toe van welk merk de auto is en in welke staat hij verkeert. Het doet er niet toe of het nou een Caddy of een Mercedes Vito treft. Doordat wij over een groot netwerk beschikken over heel Europa en er veel vraag is naar bedrijfswagens, kunnen we auto met grijs kenteken altijd voor een eerlijke prijs van u kopen. Zonder gedoe, stress en eindeloos zoeken naar een potentiële verkoper.

Verkoop in 3 stappen

We ontzorgen onze klanten graag zo veel mogelijk, zo ook u. Om die reden hebben we onze werkwijze zo gemakkelijk mogelijk gemaakt. De werkwijze bestaat uit slechts de volgende 3 stappen:

  1. U meldt de wagen gratis aan door uw kenteken in te vullen en een aantal vragen te beantwoorden. Het is ook mogelijk om ons een WhatsApp bericht met een aantal foto’s te sturen.
  2. Na aanmelding van de auto met grijs kenteken doen we zo snel mogelijk een vrijblijvend bod. U heeft 5 dagen de tijd om rustig over dit bod na te denken. We horen graag of u akkoord gaat.
  3. Gaat u akkoord met ons voorstel op auto? Mooi! We zorgen er bij aflevering voor dat het geld op uw rekening komt, bovendien voorzien we u van een RDW vrijwaring. Gemakkelijker kan bijna niet!

Doe de kentekencheck of vul het aanmeldformulier in

Benieuwd naar voor wat voor bedrag u de auto met grijs kenteken wilt verkopen? Vul dan het aanmeldformulier in, doe de kentekencheck of stuur ons een aantal foto’s via WhatsApp. Graag ontvangen we in dat geval ook allerlei informatie zoals het kenteken en het bouwjaar. Nadat we de aanmelding ontvangen hebben, doen we zo snel mogelijk een geheel vrijblijvend bod. Vervolgens heeft u 5 dagen de tijd om rustig over dit bod na te denken. Meer weten? Neem gerust contact op door te bellen naar  06-14921743 of een e-mail te sturen naar info@koopmijnbus.nl. We helpen u graag verder.

Hoe kan ik mijn bus verkopen?

U kunt uw bus op verschillende manieren verkopen. U kunt hem verkopen aan een bekende, aan een particulier, inruilen bij een dealer bij de aanschaf van een nieuwe bus, of verkopen via een van de bekende autoverkoopsites. Het is echter ook mogelijk om uw bus te verkopen aan een opkoper zoals Koopmijnbus. Doe de kentekencheck en ontvang een gratis en geheel vrijblijvend bod, of bel naar 06-14921743

Kan ik een bedrijfsbus met schade verkopen?

Wanneer uw bedrijfsbus schade heeft, vraagt u zich misschien af of u hem nog wel kunt verkopen, of of hij nog wel wat oplevert. Wij kopen bedrijfsbussen van alle merken op, hierbij doet het er niet toe in welke staat de bus verkeert. Er is binnen ons ruime netwerk door heel Europa namelijk veel vraag naar bedrijfswagens. Doe de kentekencheck bij Koopmijnbus, dan komen we zo snel mogelijk bij u terug met een geheel vrijblijvend bod. Of bel naar 06-14921743

Kan ik ook een lease bedrijfsbus verkopen?

Heeft u een lease bedrijfsbus die u wilt verkopen aan Koopmijnbus? Ook wanneer u een auto met een leasecontract heeft, is het toegestaan om een auto met een leasecontract te kopen. U kunt hem aan ons verkopen wanneer het leasecontract beëindigd is en de termijnen afgelopen zijn. Dan bent u immers de eigenaar van de auto! Doe de kentekencheck en kom er achter welk bedrag we over hebben voor uw lease bus, of bel naar 06-14921743

Wat levert mijn bus op als ik hem verkoop aan een bus opkoper?

We bieden altijd een marktconform en eerlijk bedrag voor uw bus, ongeacht eventuele schade en andere mankementen. Dat is mogelijk doordat er binnen ons uitgebreide netwerk veel vraag is naar allerlei soorten bedrijfsbussen. U ontvangt het afgesproken bedrag tijdens aflevering cash of op uw rekening. Doe de geheel gratis en vrijblijvende kentekencheck op de website van Koopmijnbus en ontvang een goed bod, of bel naar 06-14921743.

Gratis kenteken check