Home » Grijs kenteken verkopen

Grijs kenteken verkopen

grijs kenteken verkopen

Wij zijn op zoek naar bedrijfsauto’s met een grijs kenteken

Wilt u graag een bedrijfsauto met een grijs kenteken verkopen? Misschien vraagt u zich af of dat mogelijk is en of hier kosten bij komen kijken. Wat wordt er gedaan als de bedrijfsauto schade bevat of als de auto niet door de APK komt?

Bij ons bent u aan het juiste adres om antwoord te krijgen op dit soort vragen. Koopmijnbus.nl helpt u graag met het verkopen van uw bedrijfsauto met een grijs kenteken. Verkoop uw bedrijfsauto met grijs kenteken.

Het kan zijn dat u er vaak heeft over gedacht om uw auto met grijs kenteken te verkopen, maar dat u eerst wilt weten hoeveel uw bedrijfsauto waard is.Bij Koopmijnbus.nl kunt u geheel kosteloos uw bedrijfsauto met grijs kenteken verkopen. Wij willen u namelijk graag helpen met het bepalen van de waarde, mocht u hiermee akkoord gaan dan kopen wij de bedrijfsauto van u over. De waarde wordt bepaald op verschillende factoren zoals het bouwjaar, het type en de staat van de auto.

Mocht u de keuze hebben gemaakt om uw bedrijfsauto met grijs kenteken te verkopen aan Koopmijnbus.nl, dan kunnen wij u op deze manier van dienst zijn:

  • U kunt gemakkelijk contact met ons opnemen en hierbij biedt u uw bedrijfsauto aan. Wij zullen de waarde voor u bepalen.
  • Mocht u akkoord zijn gegaan met de waarde, dan kan er per direct een afspraak worden gemaakt. Wij bieden de mogelijkheid om uw bedrijfsauto op te halen.
  • Mocht uw auto worden opgehaald dan krijgt u direct contant uitbetaald en ook zult een vrijwaringsbewijs ontvangen.
  • Uw bedrijfsauto zal worden afgemeld bij de wegenbelasting.

Wij staan voor u klaar!

Het kan zijn dat uw bedrijfsauto afgekeurd is en dat de auto geen waarde meer voor u heeft. U heeft de mogelijkheid om de auto geheel vrijblijvend aan Koopmijnbus.nl te verkopen. Het enige wat u hoeft te doen is de auto aan te melden of ons even te bellen. Wij zullen u direct van dienst zijn.

GRATIS UW BEDRIJFSWAGEN VERKOPEN?


bedrijfswagen verkopen
NL


Of stuur ons een whatsapp bericht:


Gratis kenteken check