Home » Caddy verkopen aan een opkoper

Caddy verkopen

Heeft u een Volkswagen Caddy die u wilt verkopen? Misschien is er sprake van een vernieuwing van het wagenpark, heeft u behoefte aan een ander soort vervoer, of beëindigt u de werkzaamheden? In alle gevallen zit u niet te wachten op een lange zoektocht naar een geschikte koper voor de Caddy. U wilt zonder te veel moeite en gedoe, uw Caddy verkopen voor een zo goed mogelijke prijs. Hoe fijn zou het zijn om uw bedrijfswagen in slechts 3 stappen te verkopen aan een officiële opkoper? Gemakkelijker kan bijna niet. Doe de gratis kenteken check en ontvang een geheel gratis en vrijblijvend voorstel.

Waarom uw Caddy verkopen aan opkoper Koopmijnbus.nl?

 • Gratis en vrijblijvend uw bestelwagen verkopen aan een opkoper
 • Persoonlijk contact en afwikkeling door dezelfde persoon
 • U ontvangt direct ter plaatse uw geld. Per bank of contant
 • Ophaalservice in heel Nederland
 • Zonder gezeur achteraf met de koper van de bestelauto
 • U ontvangt een officieel RDW vrijwaringsbewijs

Volkswagen Caddy verkopen aan een opkoper

U wilt uw Caddy verkopen, dit wordt ook wel een Volkswagen Transporter genoemd. Dit kunt u op verschillende manieren doen. Zo kunt u er voor kiezen om de auto te verkopen via Marktsplaats, of aan een bekende te kopen. Wat veel mensen doen, is de auto inruilen bij een autodealer. Wat veel mensen niet weten, is dat dit niet de meest aantrekkelijke keuze is. De prijs die u bij inruil ontvangt voor de caddy, bestaat uit het bedrag dat de handelaar voor de wagen over heeft, én de marge van uw nieuwe auto.

Ruilt u de auto niet in bij een autodealer? In dat geval kunt u de marge als korting krijgen, waardoor u onderaan de streep een stuk goedkoper uit bent. Om die reden is het financieel aantrekkelijker om de Volkswagen Caddy te verkopen aan een officiële, Nederlandse opkoper zoals Koopmijnbus. Maar hoe werkt dat dan precies?

Verkoop zonder gedoe

Wanneer u besluit om uw Volkswagen Caddy te verkopen aan Koopmijnbus, garanderen wij u van een snelle, werkwijze waar u zelf geen omkijken naar hebt. We begrijpen namelijk als de beste dat u er het liefst zo min mogelijk tijd aan besteedt. Om die reden hebben we het proces zo kort en gemakkelijk mogelijk gemaakt. U doet heel gemakkelijk zelf de geheel gratis en vrijblijvende kenteken check, vervolgens doen we zo snel mogelijk een geheel vrijblijvend bod. Wanneer u akkoord gaat met het bod, maken we een afspraak voor het ophalen van de Volkswagen Caddy met gebruik van onze eigen ophaalservice. We maken het papierwerk ter plekke en voorzien u van het afgesproken bedrag op de manier waarop u het wenst, contant of op uw rekening. Klaar is kees!

Verkoop uw bestelwagen in 3 eenvoudige stappen

STAP 1: OFFERTE AANVRAGEN

Vul uw kenteken in en beantwoord een paar vragen over uw bestelwagen. Geef aan hoeveel u ervoor wilt hebben. Maak het compleet door uw contactgegevens.

STAP 2: VRIJBLIJVEND BOD

Binnen een paar werkdagen na de aanmelding ontvangt u ons vrijblijvend bod. Denk hierover na en laat ons binnen 5 dagen weten wat u ervan vindt.

STAP 3: ZONDER GEDOE VERKOCHT

Akkoord met ons bod? Wij zorgen dat het geld direct op uw rekening staat.

Wat zeggen onze klanten over ons?

Koopmijnbus.nl | Bedrijfswagen verkopen? IconKoopmijnbus.nl | Bedrijfswagen verkopen?

Scheggertdijk 82, Almen

4,9 62 reviews

 • Avatar Frank Smit ★★★★★ een maand geleden
  Mijn bus aangemeld en kort daarop een telefoontje.Daan stond mij vriendelijk te woord en aan de hand van de foto’s die ik geüpload had (ik woon ver weg) hebben we de bus besproken en een prijs afgesproken.Tussen ons gesprek en het inlevermoment … More zijn er nog 2 sensortjes stuk gegaan en hier hebben we uiteindelijk op locatie een mooie compromis over kunnen sluiten.Kortom, heel fijn bedrijf als je van je bus af wil zonder marktplaats en zonder uitgebuit of afgezet te worden.10/10 would recommend
 • Avatar Ad van Buren ★★★★ een week geleden
  Bus aangeboden bij dit bedrijf. Zeer snelle reactie gehad met een prima bod. Deal was snel gemaakt en de auto is paar dagen later al opgehaald. Zeer vriendelijke eigenaar en alles keurig netjes afgehandeld. Dus mocht u een bus willen verkopen … More is dit bedrijf zeker een aanrader,
 • Avatar Anton Stok ★★★★★ een maand geleden
  Absolute aanrader! het ging bij mij om de verkoop van een gebruikte auto, zonder poespas een redelijk bod gedaan en alles netjes geregeld, bij het ophalen direct het geld op de rekening en vrijwaarding over de mail, klasse!

Vul de gratis kentekencheck in

Vul de gratis kentekencheck in en ontvang binnen een aantal dagen een geheel vrijblijvend bod. Gaat u akkoord? Dan maken we een afspraak voor het ophalen van de auto. Ter plekke voorzien we u van een RDW vrijwaringsbewijs en het afgesproken bedrag. Heeft u een vraag over de diensten die we aanbieden, of heeft u een andere vraag over het verkopen van uw Volkswagen Caddy? Neem gerust contact op voor meer informatie door uw vraag en contactgegevens achter te laten in het contactformulier. Vervolgens komen we zo snel mogelijk bij u terug met meer informatie.

Gratis kenteken check