Home » Caddy verkopen aan een opkoper

Caddy verkopen

Heeft u een Volkswagen Caddy die u wilt verkopen? Misschien is er sprake van een vernieuwing van het wagenpark, heeft u behoefte aan een ander soort vervoer, of beëindigt u de werkzaamheden? In alle gevallen zit u niet te wachten op een lange zoektocht naar een geschikte koper voor de Caddy. U wilt zonder te veel moeite en gedoe, uw Caddy verkopen voor een zo goed mogelijke prijs. Hoe fijn zou het zijn om uw Caddy slechts in 3 stappen te verkopen aan een officiële opkoper van bedrijfswagens? Gemakkelijker kan bijna niet. Doe de gratis kenteken check en ontvang een geheel gratis en vrijblijvend voorstel.

Waarom uw Caddy verkopen aan opkoper Koopmijnbus.nl?

  • Gratis en vrijblijvend uw bestelwagen verkopen aan een opkoper
  • Persoonlijk contact en afwikkeling door dezelfde persoon
  • U ontvangt direct ter plaatse uw geld. Per bank of contant
  • Ophaalservice in heel Nederland
  • Zonder gezeur achteraf met de koper van de bestelauto
  • U ontvangt een officieel RDW vrijwaringsbewijs

Volkswagen Caddy verkopen aan een opkoper

U wilt uw Caddy verkopen, dit wordt ook wel een Volkswagen Transporter genoemd. Dit kunt u op verschillende manieren doen. Zo kunt u er voor kiezen om de auto te verkopen via Marktsplaats, of aan een bekende te kopen. Wat veel mensen doen, is de auto inruilen bij een autodealer. Wat veel mensen niet weten, is dat dit niet de meest aantrekkelijke keuze is. De prijs die u bij inruil ontvangt voor de caddy, bestaat uit het bedrag dat de handelaar voor de wagen over heeft, én de marge van uw nieuwe auto.

Ruilt u de bestelauto niet in bij een autodealer? In dat geval kunt u de marge als korting krijgen, waardoor u onderaan de streep een stuk goedkoper uit bent. Om die reden is het financieel aantrekkelijker om de Volkswagen Caddy te verkopen aan een officiële, Nederlandse opkoper zoals Koopmijnbus. Maar hoe werkt dat dan precies?

Bedrijfsbussen en bedrijfswagens
Mercedes bestelwagen op het terrein voor verkoop

Verkoop zonder gedoe

Wanneer u besluit om uw Volkswagen Caddy te verkopen aan Koopmijnbus, garanderen wij u van een snelle, werkwijze waar u zelf geen omkijken naar hebt. We begrijpen namelijk als de beste dat u er het liefst zo min mogelijk tijd aan besteedt. Om die reden hebben we het proces zo kort en gemakkelijk mogelijk gemaakt. U doet heel gemakkelijk zelf de geheel gratis en vrijblijvende kenteken check, vervolgens doen we zo snel mogelijk een geheel vrijblijvend bod. Wanneer u akkoord gaat met het bod, maken we een afspraak voor het ophalen van de Volkswagen Caddy met gebruik van onze eigen ophaalservice. We maken het papierwerk ter plekke en voorzien u van het afgesproken bedrag op de manier waarop u het wenst, contant of op uw rekening. Klaar is kees!

Verkoop uw bestelwagen in 3 eenvoudige stappen

STAP 1: OFFERTE AANVRAGEN

Vul uw kenteken in en beantwoord een paar vragen over uw bestelwagen. Geef aan hoeveel u ervoor wilt hebben. Maak het compleet door uw contactgegevens.

STAP 2: VRIJBLIJVEND BOD

Binnen een paar werkdagen na de aanmelding ontvangt u ons vrijblijvend bod. Denk hierover na en laat ons binnen 5 dagen weten wat u ervan vindt.

STAP 3: ZONDER GEDOE VERKOCHT

Akkoord met ons bod? Wij zorgen dat het geld direct op uw rekening staat.

Wat zeggen onze klanten over ons?

Vul de gratis kentekencheck in

Vul de gratis kentekencheck in en ontvang binnen een aantal dagen een geheel vrijblijvend bod. Gaat u akkoord? Dan maken we een afspraak voor het ophalen van de auto. Ter plekke voorzien we u van een RDW vrijwaringsbewijs en het afgesproken bedrag. U kunt ook voor andere merken zoals bijvoorbeeld een Mercedes bij ons terecht. Heeft u een vraag over de diensten die we aanbieden, of heeft u een andere vraag over het verkopen van uw Volkswagen Caddy? Neem gerust contact op voor meer informatie door uw vraag en contactgegevens achter te laten in het contactformulier. Vervolgens komen we zo snel mogelijk bij u terug met meer informatie.

Mercedes bestelwagen op autotransport
Hoe kan ik mijn bus verkopen?

U kunt uw bus op verschillende manieren verkopen. U kunt hem verkopen aan een bekende, aan een particulier, inruilen bij een dealer bij de aanschaf van een nieuwe bus, of verkopen via een van de bekende autoverkoopsites. Het is echter ook mogelijk om uw bus te verkopen aan een opkoper zoals Koopmijnbus. Doe de kentekencheck en ontvang een gratis en geheel vrijblijvend bod, of bel naar 06-14921743

Kan ik een bedrijfsbus met schade verkopen?

Wanneer uw bedrijfsbus schade heeft, vraagt u zich misschien af of u hem nog wel kunt verkopen, of of hij nog wel wat oplevert. Wij kopen bedrijfsbussen van alle merken op, hierbij doet het er niet toe in welke staat de bus verkeert. Er is binnen ons ruime netwerk door heel Europa namelijk veel vraag naar bedrijfswagens. Doe de kentekencheck bij Koopmijnbus, dan komen we zo snel mogelijk bij u terug met een geheel vrijblijvend bod. Of bel naar 06-14921743

Kan ik ook een lease bedrijfsbus verkopen?

Heeft u een lease bedrijfsbus die u wilt verkopen aan Koopmijnbus? Ook wanneer u een auto met een leasecontract heeft, is het toegestaan om een auto met een leasecontract te kopen. U kunt hem aan ons verkopen wanneer het leasecontract beëindigd is en de termijnen afgelopen zijn. Dan bent u immers de eigenaar van de auto! Doe de kentekencheck en kom er achter welk bedrag we over hebben voor uw lease bus, of bel naar 06-14921743

Wat levert mijn bus op als ik hem verkoop aan een bus opkoper?

We bieden altijd een marktconform en eerlijk bedrag voor uw bus, ongeacht eventuele schade en andere mankementen. Dat is mogelijk doordat er binnen ons uitgebreide netwerk veel vraag is naar allerlei soorten bedrijfsbussen. U ontvangt het afgesproken bedrag tijdens aflevering cash of op uw rekening. Doe de geheel gratis en vrijblijvende kentekencheck op de website van Koopmijnbus en ontvang een goed bod, of bel naar 06-14921743.

Gratis kenteken check