Home » Bus verkopen voor export

Bus verkopen voor export

Uw bus verkopen voor export? U heeft de mogelijkheid om uw bus vandaag nog te verkopen aan Koopmijnbus.nl. Misschien heeft u geen tijd om iets met het busje te doen of is hij kapot, waardoor u het gevoel hebt dat hij nog weinig waard is. Maar het kan ook zo zijn dat u het niet waard vindt om nog geld in het busje te stoppen. Wij hebben dankzij contacten over de hele wereld interesse in alle soorten bussen voor export.

Doe de gratis kenteken check en kom erachter voor wat voor bedrag u uw auto aan ons kunt verkopen. U verkoopt uw bus in slechts 3 stappen voor een goede prijs, we maken de verkoop snel rond. Zonder gedoe!

Bus verkopen voor export aan Koopmijnbus.nl

Bus verkopen voor export aan Koopmijnbus.nl

Waarom uw bus voor export verkopen aan Koopmijnbus.nl?

 • Nederlandse opkoper van bedrijfswagens
 • Persoonlijk contact en afwikkeling door dezelfde persoon
 • U ontvangt na het verkopen direct ter plaatse uw geld. Per bank of contant
 • Ophaalservice in heel Nederland
 • Zonder gezeur achteraf met de koper van de wagen
 • U ontvangt een officieel RDW vrijwaringsbewijs

Bus verkopen aan een Nederlandse opkoper

Heeft u een bus waar u niks meer mee doet? Dan zijn er twee dingen die u kunt doen. Uiteraard kunt u ervoor kiezen om hem te laten staan, maar dat is zonde. Hij neemt namelijk ruimte in die u daardoor niet kunt gebruiken voor andere toepassingen. Maar u kunt er ook voor kiezen om de auto voor de export te verkopen aan een officiële Nederlandse opkoper zoals Koopmijnbus.nl. Door de auto te verkopen ontvangt u een goede vergoeding én heeft u weer ruimte over. Het doet er voor het verkopen van de auto voor export niet toe in welke staat de bus is. Ook wanneer hij kapot is of niet meer door de APK heen komt, kunt u de auto aan ons verkopen voor de export. En dat voor een goede prijs! Het enige wat u hoeft te doen, is het inkoopformulier invullen. Vervolgens regelen we alles van A tot Z.

Goede vergoeding

U ontvangt ongeacht de staat waarin de auto verkeert, een goede vergoeding van ons wanneer u besluit de auto te verkopen. U kunt uw bus geheel kosteloos aanbieden. Het is van belang dat wij over bepaalde informatie beschikken bij het bepalen van de waarde van de auto. Zo zijn we nieuwsgierig naar het bouwjaar, het merk en uit welk jaar de bus is. Op basis hiervan stellen wij een prijs voor. Gaat u akkoord met dit bod op uw auto? Dan halen we de bus binnen 24 uur bij u op. Vervolgens ontvangt u meteen het afgesproken bedrag en een officieel RDW vrijwaringsbewijs.

Verkoop je bedrijfswagen in 3 eenvoudige stappen

STAP 1: OFFERTE AANVRAGEN

Vul uw kenteken in en beantwoord een paar vragen over uw bedrijfswagen. Geef aan hoeveel u ervoor wilt hebben. Maak het compleet door uw contactgegevens.

STAP 2: VRIJBLIJVEND BOD

Binnen een paar werkdagen na de aanmelding ontvangt u ons vrijblijvend bod. Denk hierover na en laat ons binnen 5 dagen weten wat u ervan vindt.

STAP 3: ZONDER GEDOE VERKOCHT

Akkoord met ons bod? Wij zorgen dat het geld direct op uw rekening staat.

Wat zeggen onze klanten over ons?

Koopmijnbus.nl | Bedrijfswagen verkopen? IconKoopmijnbus.nl | Bedrijfswagen verkopen?

Scheggertdijk 82, Almen

5,0 52 reviews

 • Avatar M.T.A. van Osch ★★★★★ een week geleden
  Eind vorige week mijn bus aangeboden via de site. Meteen volgende dag telefonisch contact gehad met Daan en een prijs en ophaal afspraak gemaakt. Deze week mooi volgens de afgesproken tijd opgehaald. Je krijgt meteen je geld en een vrijwaring … More in de mail. Perfect geregeld. Kan het iedereen aanbevelen.
 • Avatar Tanya Winter ★★★★★ een maand geleden
  Op maandagmiddag onze VW-bus aangeboden en dinsdagmorgen een telefoontje! Dinsdagmiddag was de deal rond! Bus wordt keurig op tijd opgehaald en na een paar minuten: de bankbetaling én het vrijwaringsbewijs gewoon thuis a.d. keukentafel … More 🙂 Harstikke goede en rappe service. Dat jullie nog meer bussen mogen (op) kopen: Koopmijnbus.nl ! Bedankt voor de keurige afhandeling!
 • Avatar Ronny De Cock ★★★★★ een maand geleden
  verkoop van mij bedrijfswagenerg prettig een man van zijn woord.Deed een bod op mijn bus kwam hem netjes ophalen in Limburg.Niets werd afgekraakt en na een korte testriten een visuele check was alles zo gepiept snelle betaling en een correcte … More afhandeling ECHT EEN AANRADERBedankt Daan was prettig zaken doen met jou

Bussen van verschillende merken

Wilt u uw bus aan ons verkopen voor export? Dan vraagt u zich waarschijnlijk af of uw bus wel in aanmerking komt. Het doet er niet toe in welke staat de bus verkeert, maar ook het merk van de bus doet er niet toe. Wij zijn specialist in het exporteren van bedrijfswagens en kennen vele contacten die interesse hebben in bussen. Om die reden kopen we bussen van diverse merken op, waaronder bestelwagens van de merken Ford, Opel, Iveco, Renault, Peugeot, Volkswagen, Fiat en Mercedes Benz.

Het kan zijn dat het merk van uw bedrijfsbus er niet tussen staat. Neem gerust contact op, waarschijnlijk kopen we de bus alsnog graag van u over. Bel gerust voor het inwinnen van meer informatie. We vertellen graag meer over de mogelijkheden van het verkopen van uw auto voor export middels onze werkwijze.

 

Verkoop uw bus voor de export aan Koopmijnbus.nl

Wilt u gratis uw bus verkopen voor export? Dat kan heel gemakkelijk door het kenteken van de bestelwagen in te vullen en hem aan te melden. U kunt hem ook aanmelden door een WhatsApp bericht te sturen naar 06-14921743. Na de aanmelding sturen we u zo snel mogelijk een vrijblijvend aanbod toe. Wanneer u hier akkoord mee gaat, halen we de bus binnen 24 uur op. Tijdens de aflevering storten we het geld voor de auto op uw rekening en overhandigen we het RDW vrijwaringsbewijs.

Heeft u een vraag over wat we voor u kunnen betekenen, of heeft u een vraag over het verkopen van uw auto voor export? Geen probleem, neem gerust contact op voor meer informatie. U kunt contact met ons opnemen door uw vraag en contactgegevens achter te laten in het contactformulier, of door te bellen of een WhatsApp bericht te sturen naar  06-14921743. Uiteraard kunt u ook een e-mail sturen, we ontvangen uw e-mail graag op info@koopmijnbus.nl.

Gratis kenteken check