Bus verkopen export

Bus verkopen export

Verkoop uw bus vandaag nog voor export

Bent u van plan om uw bus te verkopen voor export? U heeft de mogelijkheid om uw bus vandaag nog te verkopen bij Koopmijnbus.nl, wij weten er wel raad mee. Het kan mogelijk zijn dat u geen tijd heeft om iets met het busje te doen of hij is kapot. Het kan zijn dat u het niet waard vindt om nog geld in het busje te stoppen, dan is het de juiste keus om je bus te verkopen voor export aan Koopmijnbus.nl. Wij helpen u graag bij de verkoop van uw bus.

Mocht u in het bezit zijn van een bus waarmee u niets mee kan doen, dan heeft u de mogelijkheid om er twee dingen mee te doen. Of u laat hem ruimte in beslag nemen of u krijgt er een vergoeding voor door hem aan te melden bij Koopmijnbus.nl. De staat van de bus maakt voor ons niets uit, of hij nou kapot is of klaar voor de sloop. Wij helpen u graag om uw bus te verkopen voor export.

Het kan zijn dat u het al een tijdje overweegt om uw bus voor export aan ons aan te bieden. Wij kunnen het volgende voor u betekenen:

  • Wij halen uw voertuig kosteloos door heel Nederland op.
  • U ontvangt een mooie prijs voor uw voertuig.
  • Bij de afhandeling betalen we u direct contant en ook ontvangt u een RDW vrijwaringsbewijs.
  • Wij staan voor klantvriendelijkheid, betrouwbaarheid en eerlijkheid.
  • Het voertuig wordt opgehaald wanneer het u uitkomt.

U kunt u bus geheel kosteloos aanbieden als u hier graag vanaf wilt. Het is van belang dat wij over de volgende informatie beschikken bij het bepalen van de waarde: het bouwjaar, het merk en uit welk jaar de bus is. Op basis hiervan kunnen wij een prijs voorstellen, mocht u akkoord gaan kunnen we de bus binnen 24 uur ophalen.

GRATIS UW BEDRIJFSWAGEN VERKOPEN?


bedrijfswagen verkopen
NL


Of stuur ons een whatsapp bericht: