Home » Bus verkopen voor export

Bus verkopen voor export

Uw bus verkopen voor export? U heeft de mogelijkheid om uw bus vandaag nog te verkopen aan Koopmijnbus.nl. Misschien heeft u geen tijd om iets met het busje te doen of is hij kapot, waardoor u het gevoel hebt dat hij nog weinig waard is. Maar het kan ook zo zijn dat u het niet waard vindt om nog geld in het busje te stoppen. Wij hebben dankzij contacten over de hele wereld interesse in alle soorten bussen voor export.

Doe de gratis kenteken check en kom erachter voor wat voor bedrag u uw auto aan ons kunt verkopen. U verkoopt uw bus in slechts 3 stappen voor een goede prijs, we maken de verkoop snel rond. Zonder gedoe!

Bus verkopen voor export aan Koopmijnbus.nl

Bus verkopen voor export aan Koopmijnbus.nl

Waarom uw bus voor export verkopen aan Koopmijnbus.nl?

  • Nederlandse opkoper van bestelauto’s
  • Persoonlijk contact en afwikkeling door dezelfde persoon
  • U ontvangt na het verkopen direct ter plaatse uw geld. Per bank of contant
  • Ophaalservice in heel Nederland
  • Zonder gezeur achteraf met de koper van de wagen
  • U ontvangt een officieel RDW vrijwaringsbewijs

Bus verkopen aan een Nederlandse opkoper

Heeft u een bus waar u niks meer mee doet? Dan zijn er twee dingen die u kunt doen. Uiteraard kunt u ervoor kiezen om hem te laten staan, maar dat is zonde. Hij neemt namelijk ruimte in die u daardoor niet kunt gebruiken voor andere toepassingen. Maar u kunt er ook voor kiezen om de auto voor de export te verkopen aan een officiële Nederlandse opkoper zoals Koopmijnbus.nl. Door de auto te verkopen ontvangt u een goede vergoeding én heeft u weer ruimte over. Het doet er voor het verkopen van de auto voor export niet toe in welke staat de bus is. Ook wanneer hij kapot is of niet meer door de APK heen komt, kunt u de auto aan ons verkopen voor de export. En dat voor een goede prijs! Het enige wat u hoeft te doen, is het inkoopformulier invullen. Vervolgens regelen we alles van A tot Z.

Mercedes bestelwagen op het terrein voor verkoop
Bedrijfsauto verkopen

Goede vergoeding

U ontvangt ongeacht de staat waarin de auto verkeert, een goede vergoeding van ons wanneer u besluit de auto te verkopen. U kunt uw bus geheel kosteloos aanbieden. Ook rolstoelbussen nemen wij in. Het is van belang dat wij over bepaalde informatie beschikken bij het bepalen van de waarde van de auto. Zo zijn we nieuwsgierig naar het bouwjaar, het merk en uit welk jaar de bus is. Op basis hiervan stellen wij een prijs voor. Gaat u akkoord met dit bod op uw auto? Dan halen we de bus binnen 24 uur bij u op. Vervolgens ontvangt u meteen het afgesproken bedrag en een officieel RDW vrijwaringsbewijs.

Verkoop je bus in 3 eenvoudige stappen

STAP 1: OFFERTE AANVRAGEN

Vul uw kenteken in en beantwoord een paar vragen over uw bus. Geef aan hoeveel u ervoor wilt hebben. Maak het compleet door uw contactgegevens.

STAP 2: VRIJBLIJVEND BOD

Binnen een paar werkdagen na de aanmelding ontvangt u ons vrijblijvend bod. Denk hierover na en laat ons binnen 5 dagen weten wat u ervan vindt.

STAP 3: ZONDER GEDOE VERKOCHT

Akkoord met ons bod? Wij zorgen dat het geld direct op uw rekening staat.

Wat zeggen onze klanten over ons?

Bussen van verschillende merken

Wilt u uw bus aan ons verkopen voor export? Dan vraagt u zich waarschijnlijk af of uw bus wel in aanmerking komt. Het doet er niet toe in welke staat de bus verkeert, maar ook het merk van de bus doet er niet toe. Wij zijn specialist in het exporteren van bedrijfswagens en kennen vele contacten die interesse hebben in bussen. Om die reden kopen we bussen van diverse merken op, waaronder bestelwagens van de merken Ford, Opel, Iveco, Renault, Peugeot, Volkswagen, Fiat en Mercedes Benz.

Het kan zijn dat het merk van uw bedrijfsbus er niet tussen staat. Neem gerust contact op, waarschijnlijk kopen we de bus alsnog graag van u over. Bel gerust voor het inwinnen van meer informatie. We vertellen graag meer over de mogelijkheden van het verkopen van uw auto voor export middels onze werkwijze.

 

Verkoop uw bus voor de export aan Koopmijnbus.nl

Wilt u gratis uw bus verkopen voor export? Dat kan heel gemakkelijk door het kenteken van de bestelwagen in te vullen en hem aan te melden. U kunt hem ook aanmelden door een WhatsApp bericht te sturen naar 06-14921743. Na de aanmelding sturen we u zo snel mogelijk een vrijblijvend aanbod toe. Wanneer u hier akkoord mee gaat, halen we de bus binnen 24 uur op. Tijdens de aflevering storten we het geld voor de auto op uw rekening en overhandigen we het RDW vrijwaringsbewijs.

Heeft u een vraag over wat we voor u kunnen betekenen, of heeft u een vraag over het verkopen van uw auto voor export? Geen probleem, neem gerust contact op voor meer informatie. U kunt contact met ons opnemen door uw vraag en contactgegevens achter te laten in het contactformulier, of door te bellen of een WhatsApp bericht te sturen naar  06-14921743. Uiteraard kunt u ook een e-mail sturen, we ontvangen uw e-mail graag op info@koopmijnbus.nl.

Hoe kan ik mijn bus verkopen?

U kunt uw bus op verschillende manieren verkopen. U kunt hem verkopen aan een bekende, aan een particulier, inruilen bij een dealer bij de aanschaf van een nieuwe bus, of verkopen via een van de bekende autoverkoopsites. Het is echter ook mogelijk om uw bus te verkopen aan een opkoper zoals Koopmijnbus. Doe de kentekencheck en ontvang een gratis en geheel vrijblijvend bod, of bel naar 06-14921743

Kan ik een bedrijfsbus met schade verkopen?

Wanneer uw bedrijfsbus schade heeft, vraagt u zich misschien af of u hem nog wel kunt verkopen, of of hij nog wel wat oplevert. Wij kopen bedrijfsbussen van alle merken op, hierbij doet het er niet toe in welke staat de bus verkeert. Er is binnen ons ruime netwerk door heel Europa namelijk veel vraag naar bedrijfswagens. Doe de kentekencheck bij Koopmijnbus, dan komen we zo snel mogelijk bij u terug met een geheel vrijblijvend bod. Of bel naar 06-14921743

Kan ik ook een lease bedrijfsbus verkopen?

Heeft u een lease bedrijfsbus die u wilt verkopen aan Koopmijnbus? Ook wanneer u een auto met een leasecontract heeft, is het toegestaan om een auto met een leasecontract te kopen. U kunt hem aan ons verkopen wanneer het leasecontract beëindigd is en de termijnen afgelopen zijn. Dan bent u immers de eigenaar van de auto! Doe de kentekencheck en kom er achter welk bedrag we over hebben voor uw lease bus, of bel naar 06-14921743

Wat levert mijn bus op als ik hem verkoop aan een bus opkoper?

We bieden altijd een marktconform en eerlijk bedrag voor uw bus, ongeacht eventuele schade en andere mankementen. Dat is mogelijk doordat er binnen ons uitgebreide netwerk veel vraag is naar allerlei soorten bedrijfsbussen. U ontvangt het afgesproken bedrag tijdens aflevering cash of op uw rekening. Doe de geheel gratis en vrijblijvende kentekencheck op de website van Koopmijnbus en ontvang een goed bod, of bel naar 06-14921743.

Gratis kenteken check