Home » Rolstoelbus verkopen

Rolstoelbus verkopen aan een opkoper

Rolstoelbus verkopen? Als er een familielid of kennis in een rolstoel zit, dan is het handig om in het bezit te zijn van een rolstoelbus. Hiermee kunt u uw dierbare namelijk overal mee naartoe nemen. Nu kan het zijn dat de rolstoelbus oud is geworden en u toe bent aan een iets nieuwere versie met meerdere opties. Misschien is uw rolstoelbus kapot of is de APK verlopen.

Koopmijnbus.nl helpt u graag met het verkopen van uw rolstoelbus. Doe de gratis kenteken check en ontvang in sommige gevallen al binnen 24 uur een vrijblijvend bod op uw rolstoelauto. Vervolgens halen we de rolstoelbus bij u op. U ontvangt ter plekke een officieel RDW vrijwaringsbewijs, daarna is de verkoop rond. Gemakkelijk, snel en zonder gedoe.

Waarom steeds meer mensen voor Koopmijnbus kiezen

  • Binnen 24 uur een bod
  • Ontvang direct uw geld
  • Ophaalservice voor uw rolstoelbus
  • Geen bemiddeling met de koper
  • Ontvang een officieel RDW vrijwaringsbewijs
  • Eenvoudig uw bus verkopen in 3 stappen

Rolstoelbus verkopen

Uw rolstoelbus verkopen kan een moeilijke beslissing zijn, zeker als de rolstoelauto u de afgelopen jaren van trouwe dienst is geweest. Toch is het op den duur tijd om hem te verkopen. Misschien bent u toe aan een nieuwe bus, of is de huidige bus overbodig geworden. U wilt hem verkopen, maar dan wel tegen een goede prijs. Op deze manier ontvangt u een zakcentje, en kan de bus iemand anders van dienst zijn.

Graag regelen we de verkoop van A tot Z voor u, zodat het proces zonder gedoe verloopt. We begrijpen namelijk als de beste dat u het liefst zoveel mogelijk tijd en geld bespaart. Wanneer u het inkoopformulier invult, regelen wij de rest. Van het ophalen van de rolstoelbus tot het overhandigen van het officiële RDW vrijwaringsbewijs.

Mercedes bestelwagen op het terrein voor verkoop
Mercedes bestelwagen op autotransport

Verkopen aan een officiële opkoper

Veel mensen ruilen hun auto bij aankoop van een nieuwe auto, in. Echter betekent een hoge inruilprijs niet meteen dat de beste deal gesloten is. De inruilprijs bestaat namelijk uit het bedrag dat de handelaar voor je auto nodig heeft, vervolgens wordt deze marge opgeteld bij de prijs van de auto die u gaat kopen. Wanneer u uw auto niet inruilt, krijgt u die marge aan korting. Om die reden is het inruilen van uw bus in de meeste gevallen niet verstandig.

Verkoop je rolstoelbus in 3 eenvoudige stappen

STAP 1: OFFERTE AANVRAGEN

Vul uw kenteken in en beantwoord een paar vragen over uw bus. Geef aan hoeveel u ervoor wilt hebben. Maak het compleet door uw contactgegevens.

STAP 2: VRIJBLIJVEND BOD

Binnen een paar werkdagen na de aanmelding ontvangt u ons vrijblijvend bod. Denk hierover na en laat ons binnen 5 dagen weten wat u ervan vindt.

STAP 3: ZONDER GEDOE VERKOCHT

Akkoord met ons bod? Wij zorgen dat het geld direct op uw rekening staat.

Wat zeggen onze klanten over ons?

Rolstoelbussen van verschillende merken

Omdat wij over een uitgebreid netwerk beschikken en er veel vraag is naar onder andere rolstoelbussen, doet het er niet toe van welk merk uw rolstoelauto is. Zo kunt u onder andere bij ons terecht voor het verkopen van rolstoelbussen van onder andere Ford, Volkswagen, Opel, Iveco, Renault, Fiat en Mercedes Benz. Is uw rolstoelbus van een ander merk? Geen probleem, in de meeste gevallen kunnen we ook dan alsnog wat voor elkaar betekenen.

Ook wanneer de rolstoelauto beschadigd is kunt u hem aan ons verkopen. Eventuele gebreken die aan het licht komen nadat we hem gecontroleerd en gevrijwaard hebben, worden niet in rekening gebracht. Deze kosten zijn voor onze rekening. Neem gerust contact met ons op, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Verkoop uw rolstoelbus

U kunt uw rolstoelbus snel, gemakkelijk en zonder bijkomende kosten aan ons verkopen. Wat is de werkwijze van Koopmijnbus.nl precies? Vul het kenteken van de rolstoelbus en aanvullende informatie in in het aanmeldformulier, en meld de bus aan. Het is ook mogelijk de rolstoelauto of andere bedrijfswagen voor verkoop aan te melden via WhatsApp, dus neem gerust contact op door een berichtje te sturen naar 06-14921743. Nadat we uw aanvraag ontvangen hebben, sturen we u binnen 24 uur een vrijblijvend bod toe. Wanneer u akkoord gaat met het bod, maken we een afspraak voor het ophalen van de bestelbus. Bij aflevering maken we het afgesproken bedrag naar u over én voorzien we u van een officieel RDW vrijwaringsbewijs.

Heeft u een vraag? We staan u graag te woord, dus neem gerust contact op voor het inwinnen van deskundig advies. U kunt contact opnemen door te bellen naar of een WhatsApp bericht te sturen naar 06-14921743. U kunt uiteraard ook een e-mail sturen naar info@koopmijnbus.nl, vervolgens komen we zo snel mogelijk bij u terug.

Hoe kan ik mijn bus verkopen?

U kunt uw bus op verschillende manieren verkopen. U kunt hem verkopen aan een bekende, aan een particulier, inruilen bij een dealer bij de aanschaf van een nieuwe bus, of verkopen via een van de bekende autoverkoopsites. Het is echter ook mogelijk om uw bus te verkopen aan een opkoper zoals Koopmijnbus. Doe de kentekencheck en ontvang een gratis en geheel vrijblijvend bod, of bel naar 06-14921743

Kan ik een bedrijfsbus met schade verkopen?

Wanneer uw bedrijfsbus schade heeft, vraagt u zich misschien af of u hem nog wel kunt verkopen, of of hij nog wel wat oplevert. Wij kopen bedrijfsbussen van alle merken op, hierbij doet het er niet toe in welke staat de bus verkeert. Er is binnen ons ruime netwerk door heel Europa namelijk veel vraag naar bedrijfswagens. Doe de kentekencheck bij Koopmijnbus, dan komen we zo snel mogelijk bij u terug met een geheel vrijblijvend bod. Of bel naar 06-14921743

Kan ik ook een lease bedrijfsbus verkopen?

Heeft u een lease bedrijfsbus die u wilt verkopen aan Koopmijnbus? Ook wanneer u een auto met een leasecontract heeft, is het toegestaan om een auto met een leasecontract te kopen. U kunt hem aan ons verkopen wanneer het leasecontract beëindigd is en de termijnen afgelopen zijn. Dan bent u immers de eigenaar van de auto! Doe de kentekencheck en kom er achter welk bedrag we over hebben voor uw lease bus, of bel naar 06-14921743

Wat levert mijn bus op als ik hem verkoop aan een bus opkoper?

We bieden altijd een marktconform en eerlijk bedrag voor uw bus, ongeacht eventuele schade en andere mankementen. Dat is mogelijk doordat er binnen ons uitgebreide netwerk veel vraag is naar allerlei soorten bedrijfsbussen. U ontvangt het afgesproken bedrag tijdens aflevering cash of op uw rekening. Doe de geheel gratis en vrijblijvende kentekencheck op de website van Koopmijnbus en ontvang een goed bod, of bel naar 06-14921743.

Gratis kenteken check