Rolstoelbus verkopen

rolstoelbus verkopen

Uw rolstoelbus verkopen op een gemakkelijke en snelle manier

Als er een familielid of kennis in een rolstoel zit, dan is het handig om in het bezit te zijn van een rolstoelbus. Hiermee kunt u uw dierbare namelijk overal mee naartoe nemen. Nu kan het zijn dat de rolstoelbus oud is geworden en u toe bent aan een iets nieuwere versie met meerdere opties. Misschien is uw rolstoelbus kapot of is de APK verlopen, al met al uw rolstoelbus verkopen kan verschillende oorzaken hebben. Maar aan wie verkoopt u een rolstoelbus? Koopmijnbus.nl helpt u graag met het verkopen van uw rolstoelbus.

Uw rolstoelbus verkopen kan een moeilijke beslissing zijn, zeker als de bus u de afgelopen jaren van trouwe dienst is geweest. U heeft de mogelijkheid om geheel vrijblijvend de waarde van uw rolstoelbus bij ons op te vragen. Het enige wat u hoeft op te geven is het bouwjaar, het type van de rolstoelbus en wij zullen er dan een waarde aan vaststellen. De waarde zult u snel te horen krijgen en dan licht de keuze geheel bij u.

Meld uw rolstoelbus aan en ontvang vrijblijvend een bod op uw rolstoelbus

Mocht u van plan om uw rolstoelbus bij ons te verkopen dan kiest u voor de makkelijkste en betrouwbaarste manier. Hieronder wordt kort samengevat over hoe Koopmijnbus.nl te werk gaat:

  • Mocht u contact met ons opnemen dan zullen wij u meteen een waarde voorstellen.
  • Naar u wens wordt er een afspraak gemaakt over waar en wanneer wij de bus op kunnen halen.
  • Bij de afhandeling wordt het geld direct contact uitbetaald.
  • U ontvangt direct een RDW vrijwaringsbewijs.

Mocht u vragen hebben of wilt u de mogelijkheden bespreken, dan kunt u contact met ons opnemen. U heeft ook de mogelijkheid om uw gegevens achter te laten op de website en dan zullen wij u zo snel mogelijk bereiken.

GRATIS UW BEDRIJFSWAGEN VERKOPEN?


bedrijfswagen verkopen
NL


Of stuur ons een whatsapp bericht: