Home » Rolstoelbus verkopen

Rolstoelbus verkopen aan een opkoper

Rolstoelbus verkopen? Als er een familielid of kennis in een rolstoel zit, dan is het handig om in het bezit te zijn van een rolstoelbus. Hiermee kunt u uw dierbare namelijk overal mee naartoe nemen. Nu kan het zijn dat de rolstoelbus oud is geworden en u toe bent aan een iets nieuwere versie met meerdere opties. Misschien is uw rolstoelbus kapot of is de APK verlopen.

Koopmijnbus.nl helpt u graag met het verkopen van uw rolstoelbus. Doe de gratis kenteken check en ontvang in sommige gevallen al binnen 24 uur een vrijblijvend bod op uw rolstoelauto. Vervolgens halen we de rolstoelbus bij u op. U ontvangt ter plekke een officieel RDW vrijwaringsbewijs, daarna is de verkoop rond. Gemakkelijk, snel en zonder gedoe.

Waarom steeds meer mensen voor Koopmijnbus kiezen

 • Binnen 24 uur een bod
 • Ontvang direct uw geld
 • Ophaalservice voor uw bedrijfswagen(s)
 • Geen bemiddeling met de koper
 • Ontvang een officieel RDW vrijwaringsbewijs
 • Eenvoudig uw bedrijfswagen verkopen in 3 stappen

Rolstoelbus verkopen

Uw rolstoelbus verkopen kan een moeilijke beslissing zijn, zeker als de rolstoelauto u de afgelopen jaren van trouwe dienst is geweest. Toch is het op den duur tijd om hem te verkopen. Misschien bent u toe aan een nieuwe bus, of is de huidige bus overbodig geworden. U wilt hem verkopen, maar dan wel tegen een goede prijs. Op deze manier ontvangt u een zakcentje, en kan de bus iemand anders van dienst zijn.

Graag regelen we de verkoop van A tot Z voor u, zodat het proces zonder gedoe verloopt. We begrijpen namelijk als de beste dat u het liefst zoveel mogelijk tijd en geld bespaart. Wanneer u het inkoopformulier invult, regelen wij de rest. Van het ophalen van de rolstoelbus tot het overhandigen van het officiële RDW vrijwaringsbewijs.

Verkopen aan een officiële opkoper

Veel mensen ruilen hun auto bij aankoop van een nieuwe auto, in. Echter betekent een hoge inruilprijs niet meteen dat de beste deal gesloten is. De inruilprijs bestaat namelijk uit het bedrag dat de handelaar voor je auto nodig heeft, vervolgens wordt deze marge opgeteld bij de prijs van de auto die u gaat kopen. Wanneer u uw auto niet inruilt, krijgt u die marge aan korting. Om die reden is het inruilen van uw rolstoelbus in de meeste gevallen niet verstandig.

Verkoop je bedrijfswagen in 3 eenvoudige stappen

STAP 1: OFFERTE AANVRAGEN

Vul uw kenteken in en beantwoord een paar vragen over uw bedrijfswagen. Geef aan hoeveel u ervoor wilt hebben. Maak het compleet door uw contactgegevens.

STAP 2: VRIJBLIJVEND BOD

Binnen een paar werkdagen na de aanmelding ontvangt u ons vrijblijvend bod. Denk hierover na en laat ons binnen 5 dagen weten wat u ervan vindt.

STAP 3: ZONDER GEDOE VERKOCHT

Akkoord met ons bod? Wij zorgen dat het geld direct op uw rekening staat.

Wat zeggen onze klanten over ons?

Koopmijnbus.nl | Bedrijfswagen verkopen? IconKoopmijnbus.nl | Bedrijfswagen verkopen?

Scheggertdijk 82, Almen

4,9 62 reviews

 • Avatar Frank Smit ★★★★★ een maand geleden
  Mijn bus aangemeld en kort daarop een telefoontje.Daan stond mij vriendelijk te woord en aan de hand van de foto’s die ik geüpload had (ik woon ver weg) hebben we de bus besproken en een prijs afgesproken.Tussen ons gesprek en het inlevermoment … More zijn er nog 2 sensortjes stuk gegaan en hier hebben we uiteindelijk op locatie een mooie compromis over kunnen sluiten.Kortom, heel fijn bedrijf als je van je bus af wil zonder marktplaats en zonder uitgebuit of afgezet te worden.10/10 would recommend
 • Avatar Ad van Buren ★★★★ een week geleden
  Bus aangeboden bij dit bedrijf. Zeer snelle reactie gehad met een prima bod. Deal was snel gemaakt en de auto is paar dagen later al opgehaald. Zeer vriendelijke eigenaar en alles keurig netjes afgehandeld. Dus mocht u een bus willen verkopen … More is dit bedrijf zeker een aanrader,
 • Avatar Anton Stok ★★★★★ een maand geleden
  Absolute aanrader! het ging bij mij om de verkoop van een gebruikte auto, zonder poespas een redelijk bod gedaan en alles netjes geregeld, bij het ophalen direct het geld op de rekening en vrijwaarding over de mail, klasse!

Rolstoelbussen van verschillende merken

Omdat wij over een uitgebreid netwerk beschikken en er veel vraag is naar onder andere rolstoelbussen, doet het er niet toe van welk merk uw rolstoelauto is. Zo kunt u onder andere bij ons terecht voor het verkopen van rolstoelbussen van onder andere Ford, Volkswagen, Opel, Iveco, Renault, Fiat en Mercedes Benz. Is uw rolstoelbus van een ander merk? Geen probleem, in de meeste gevallen kunnen we ook dan alsnog wat voor elkaar betekenen.

Ook wanneer de rolstoelauto beschadigd is kunt u hem aan ons verkopen. Eventuele gebreken die aan het licht komen nadat we hem gecontroleerd en gevrijwaard hebben, worden niet in rekening gebracht. Deze kosten zijn voor onze rekening. Neem gerust contact met ons op, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Verkoop uw rolstoelbus

U kunt uw rolstoelbus snel, gemakkelijk en zonder bijkomende kosten aan ons verkopen. Wat is de werkwijze van Koopmijnbus.nl precies? Vul het kenteken van de rolstoelbus en aanvullende informatie in in het aanmeldformulier, en meld de bus aan. Het is ook mogelijk de rolstoelauto voor verkoop aan te melden via WhatsApp, dus neem gerust contact op door een berichtje te sturen naar 06-14921743. Nadat we uw aanvraag ontvangen hebben, sturen we u binnen 48 uur een vrijblijvend bod toe. Wanneer u akkoord gaat met het bod, maken we een afspraak voor het ophalen van de rolstoelbus. Bij aflevering maken we het afgesproken bedrag naar u over én voorzien we u van een officieel RDW vrijwaringsbewijs.

Heeft u een vraag? We staan u graag te woord, dus neem gerust contact op voor het inwinnen van deskundig advies. U kunt contact opnemen door te bellen naar of een WhatsApp bericht te sturen naar 06-14921743. U kunt uiteraard ook een e-mail sturen naar info@koopmijnbus.nl, vervolgens komen we zo snel mogelijk bij u terug.

Gratis kenteken check