Home » Bedrijfswagen verkopen Rotterdam

Bedrijfswagen verkopen in Rotterdam

Uw bedrijfswagen verkopen? Dankzij onze service kunt u uw bedrijfswagen verkopen in Rotterdam in een mum van tijd, zonder gedoe. U verkoopt hem voor een goed bedrag, ongeacht het type bedrijfswagen, het merk en de staat waarin het voertuig verkoopt. Doordat we over een uitgebreid netwerk beschikken en er veel vraag is naar bedrijfswagens, zijn we altijd in staat om een goed bod te doen op de auto die u wilt verkopen. Wanneer u akkoord gaat met het bod, halen we uw bedrijfswagen op afspraak kosteloos bij u op. Vervolgens ontvangt u het afgesproken bedrag ter plekke contant of op uw rekening én ontvangt u een officieel RDW vrijwaringsbewijs.

Waarom steeds meer mensen voor Koopmijnbus kiezen

  • Nederlandse opkoper van bedrijfswagens
  • Persoonlijk contact en afwikkeling door dezelfde persoon
  • U ontvangt na het verkopen direct ter plaatse uw geld. Per bank of contant
  • Ophaalservice in heel Nederland
  • Zonder gezeur achteraf met de koper van de wagen
  • U ontvangt een officieel RDW vrijwaringsbewijs

Bedrijfswagen verkopen aan een opkoper

Er zijn verschillende manieren waarop u uw bedrijfswagen kunt verkopen in de regio Rotterdam, maar ontvangt u op deze manier wel een eerlijk bedrag? Zijn deze bedrijven geïnteresseerd in het kopen van bedrijfswagen met schade, of zitten er een hoop addertjes onder het gras? Het kan zijn dat u het al heeft geprobeerd om uw bedrijfswagen te verkopen, maar dat het geboden bod te laag was. U wilt uw bedrijfsauto zo snel mogelijk verkopen, voor een goed bedrag én zonder gedoe.

Wij zijn een officiële Nederlandse opkoper van allerlei soorten bedrijfswagens. Wanneer u besluit om uw bedrijfsauto te verkopen aan ons, regelen we alles van A tot Z. Het enige wat u hoeft te doen voor het verkopen van uw bedrijfsauto, is het aanmeldformulier zo volledig mogelijk invullen. Vervolgens komen we zo snel mogelijk bij u terug met een goed bod.

Mercedes bestelwagen op het terrein voor verkoop
Bedrijfsauto verkopen

Alle soorten bedrijfswagens

Het doet er niet toe, in welke staat de bedrijfsbus die u wilt verkopen, verkeert. Omdat er veel vraag is naar bedrijfswagens en we over een uitgebreid netwerk beschikken, zijn we constant op zoek naar bedrijfsauto’s. Verkeert de bedrijfswagen in slechte staat, of heeft hij al tijden geen onderhoudsbeurt meer gehad? Dat doet er voor het verkopen van de auto niet toe. Wij kopen allerlei soorten bedrijfswagens van verschillende merken op, met en zonder schade. Zo kopen we onder andere bakwagens, dubbele cabines, personenbussen, BE-combinaties, terreinwagens, pick-ups en koelwagens op. We hebben interesse in bedrijfswagens van Fiat, Opel, Fiat, Peugeot, Volkswagen, Ford en Mercedes Benz. Maar ook wanneer u een bedrijfswagen van een ander merk wilt verkopen, vragen we u contact met ons op te nemen. De kans is groot dat we alsnog iets voor elkaar kunnen betekenen.

Verkoop je bedrijfswagen in 3 eenvoudige stappen

STAP 1: OFFERTE AANVRAGEN

Vul uw kenteken in en beantwoord een paar vragen over uw bedrijfswagen. Geef aan hoeveel u ervoor wilt hebben. Maak het compleet door uw contactgegevens.

STAP 2: VRIJBLIJVEND BOD

Binnen een paar werkdagen na de aanmelding ontvangt u ons vrijblijvend bod. Denk hierover na en laat ons binnen 5 dagen weten wat u ervan vindt.

STAP 3: ZONDER GEDOE VERKOCHT

Akkoord met ons bod? Wij zorgen dat het geld direct op uw rekening staat.

Wat zeggen onze klanten over ons?

Verkoop van bestelwagen in slechts 3 stappen

Omdat wij het van groot belang vinden dat het verkopen van een bedrijfsauto voor u als klant zo snel en soepel mogelijk verloopt, kunt u uw bedrijfswagen in Rotterdam al in slechts 3 stappen aan ons verkopen. De werkwijze is als volgt:

  1. U meldt de bedrijfswagen aan door het kenteken in te vullen, vul vervolgens het aanmeldformulier zo volledig mogelijk in. U kunt ook een aantal foto’s van de bedrijfsauto sturen via WhatsApp
  2. Vervolgens doen we zo snel mogelijk een geheel vrijblijvend aanbod. We geven u 5 dagen de tijd om bij uzelf na te gaan of u de auto voor deze prijs wilt verkopen
  3. Gaat u akkoord met dit bod? Mooi! We nemen contact met u op voor het maken van een afspraak voor het ophalen van de bedrijfswagen. Tijdens de aflevering ontvangt u het afgesproken bedrag, maar ook een RDW vrijwaringsbewijs. De verkoop is rond!

Verkoop uw bedrijfswagen aan Koopmijnbus

Wilt een of meerdere van uw bedrijfswagens verkopen aan Koopmijnbus? Vul het aanmeldformulier zo volledig mogelijk in, of meld uw auto aan voor verkoop door informatie en een aantal foto’s te sturen naar 06-14921743. Na de aanmelding sturen we u zo snel mogelijk een geheel vrijblijvend, maar goed bod toe. Wanneer u akkoord gaat met het bod, zetten we de rest van het proces in gang. Zo maken we een afspraak voor het ophalen van de bedrijfswagen, tijdens de aflevering voorzien we u van het afgesproken bedrag en een officieel RDW vrijwaringsbewijs.

Heeft u een vraag over wat we voor u kunnen betekenen, of over de verkoop van uw bedrijfsauto? Neem gerust contact op door te bellen naar  06-14921743 of een e-mail te sturen naar info@koopmijnbus.nl.

Gratis kenteken check