Home » Bedrijfswagen verkopen den haag

Bedrijfswagen verkopen in Den Haag

Bedrijfswagen verkopen, om wat voor reden dan ook? Het kan zijn dat uw bedrijfswagen in Den Haag schade heeft opgelopen of is afgekeurd, of u wilt de bus om een andere reden verkopen. Een bedrijfswagen die u niet meer gebruikt of waar u niet meer in mag rijden neemt alleen maar ruimte in beslag. Aan u de taak om de juiste partij te kiezen die uw bedrijfswagen zo snel en betrouwbaar mogelijk van u opkoopt, zonder gedoe.

Meld uw auto aan bij Koopmijnbus, vervolgens ontvangt u zo snel mogelijk een geheel vrijblijvend een goed bod. Gaat u akkoord en wilt u uw bedrijfsauto voor die prijs aan ons verkopen? Dan halen we de bedrijfsauto zo snel mogelijk bij u op en overhandigen we ter plekke het afgesproken bedrag én een RDW vrijwaringsbewijs.

Waarom steeds meer mensen voor Koopmijnbus kiezen

  • Nederlandse opkoper van bedrijfswagens
  • Persoonlijk contact en afwikkeling door dezelfde persoon
  • U ontvangt na het verkopen direct ter plaatse uw geld. Per bank of contant
  • Ophaalservice in heel Nederland
  • Zonder gezeur achteraf met de koper van de wagen
  • U ontvangt een officieel RDW vrijwaringsbewijs

Bedrijfswagen verkopen voor een eerlijke prijs

Er zijn verschillende manieren waarop u uw bedrijfsauto in Den Haag kunt verkopen. Zo kunt u overwegen om hem zelf te verkopen aan een particulier of een bedrijf, of u kunt de auto inruilen bij een garage. Echter is inruilen bij een garage, in de meeste gevallen niet de meest voordelige optie. Hoe? Doordat de inruilprijs tot stand komt op basis van het bedrag dat de handelaar voor uw auto over heeft. De marge van de bestelauto die u wilt verkopen, wordt vervolgens bij dat bedrag opgeteld.

Op deze manier ontvangt u onderaan de streep minder korting, doordat u die marge aan korting ontvangt zodra u het voertuig niet inruilt bij een garage. U doet er goed aan om de bestelauto of bus te verkopen aan een officiële opkoper zoals Koopmijnbus, waar u ongeacht het type bedrijfswagen, merk en de staat waarin de auto verkeert, een goede en eerlijke vergoeding ontvangt.

Mercedes bestelwagen op het terrein voor verkoop
Bedrijfsauto verkopen

Gemakkelijke verkoop

We begrijpen dat u uw bedrijfswagen het liefst zo snel en gemakkelijk mogelijk wilt verkopen, u heeft voorkeur voor een verkoop zonder stress en gedoe. Wanneer u uw auto besluit te verkopen aan ons als officiële Nederlandse inkoper van auto’s, bent u gegarandeerd van een snelle en bovenal gemakkelijke werkwijze. U meldt uw bedrijfswagen aan, vervolgens sturen we zo snel mogelijk een vrijblijvend bod toe. Vanaf het moment dat u akkoord gaat met het bod, ontzorgen we u compleet. Zo halen we de auto die wilt verkopen op met gebruik van onze speciale ophaalservice. U heeft geen omkijken naar het verkoopproces.

Verkoop je bedrijfswagen in 3 eenvoudige stappen

STAP 1: OFFERTE AANVRAGEN

Vul uw kenteken in en beantwoord een paar vragen over uw bedrijfswagen. Geef aan hoeveel u ervoor wilt hebben. Maak het compleet door uw contactgegevens.

STAP 2: VRIJBLIJVEND BOD

Binnen een paar werkdagen na de aanmelding ontvangt u ons vrijblijvend bod. Denk hierover na en laat ons binnen 5 dagen weten wat u ervan vindt.

STAP 3: ZONDER GEDOE VERKOCHT

Akkoord met ons bod? Wij zorgen dat het geld direct op uw rekening staat.

Wat zeggen onze klanten over ons?

Van een bestelbus tot een BE-combinatie

Het doet er niet toe wat voor soort bedrijfswagen u aan ons wilt verkopen. Omdat we over een uitgebreid netwerk beschikken en er veel vraag is naar bedrijfswagen in allerlei types en van verschillende merken, hebben wij interesse in alle soorten bedrijfswagens. Ongeacht het type, het merk en de staat waarin de bus verkeert. Zo kunt u bestelwagens, koelwagens, personenbussen, bestelbussen, 4×4 terreinwagens, dubbele cabines en kippers aan ons verkopen.

De bedrijfswagens die we opkopen in Den Haag zijn bij voorkeur van de merken Opel, Volkswagen, Iveco, Peugeot, Fiat, Mercedes Benz en Ford. Neem gerust contact met ons op als u een bedrijfsauto van een ander merk aan ons wilt verkopen. Is de bedrijfswagen niet meer in goede staat, is de APK verlopen of geeft het systeem een foutmelding? Geen probleem, we kopen de bedrijfswagen alsnog graag van u op.

Verkoop uw bedrijfsauto voor een eerlijke prijs

Uw bedrijfsauto verkopen? Vul het aanmeldformulier zo volledig mogelijk in, zodat we een goed beeld krijgen van de bedrijfswagen die u wilt verkopen in de regio Den Haag. U kunt ook een aantal foto’s sturen via WhatsApp, door een bericht te sturen naar  06-14921743. Nadat we de aanmelding ontvangen hebben, doen we u een aantrekkelijk maar eerlijk aanbod. Wanneer u akkoord gaat met ons bod, maken we een afspraak voor het ophalen van uw bedrijfswagen.

Heeft u een vraag over het verkopen van uw bedrijfsauto? Neem gerust contact op door te bellen of een WhatsApp bericht te sturen naar  06-14921743, of stuur een e-mail naar info@koopmijnbus.nl.

Gratis kenteken check