Home » Bedrijfswagen verkopen Amsterdam

Bedrijfswagen verkopen in Amsterdam voor een mooi bedrag

Wilt u uw bedrijfswagen verkopen in Amsterdam? Een bedrijfswagen wordt vaak veel gebruikt, dus het is belangrijk dat u een goede en betrouwbare bedrijfswagen hebt. Het kan natuurlijk zijn dat de bus oud is geworden en dat u toe bent aan een nieuwe. Koopmijnbus.nl staat voor u klaar om de bedrijfswagen over te kopen, zodat u ruimte hebt voor een nieuwe.

Bij ons kunt u een gratis kenteken check doen. Wij streven er dan naar om u binnen 24 uur al een vrijblijvend bod te doen op uw bestelwagen. Zodra u akkoord gaat met dit bod, zullen wij de bus bij u ophalen. Het RDW vrijwaringsbewijs wordt ter plekke geregeld zodat de koop snel afgerond wordt. U hebt er zelf dus geen omkijken naar.

Waarom steeds meer mensen voor Koopmijnbus kiezen

  • Nederlandse opkoper van bedrijfswagens
  • Persoonlijk contact en afwikkeling door dezelfde persoon
  • U ontvangt na het verkopen direct ter plaatse uw geld. Per bank of contant
  • Ophaalservice in heel Nederland
  • Zonder gezeur achteraf met de koper van de wagen
  • U ontvangt een officieel RDW vrijwaringsbewijs

De werkwijze bij de bestelwagen verkopen

Als u besluit om de bestelwagen te verkopen, kunt u direct bij ons terecht. Uiteraard wilt u er een goede prijs voor, zodat u een nieuwe bestelwagen kunt kopen en uw bedrijf draaiende kan blijven. Wij hebben altijd een vaste werkwijze en regelen de volledige verkoop voor u. Dit betekent dat wij een bod doen, en de bus komen ophalen zodra u akkoord gaat met het bod.

Het enige wat u hoeft te doen is het inkoopformulier op onze website invullen. Wij regelen de rest. De bus wordt gewoon bij u opgehaald, waarbij u direct het RDW vrijwaringsbewijs overhandigd krijgt. Vergeet niet het kentekenbewijs mee te geven bij de bus. Dan is de koop direct rond. Op deze manier bespaart u tijd en geld, en kunt u snel weer aan de slag met uw nieuwe bus.

Mercedes bestelwagen op het terrein voor verkoop
Bedrijfsauto verkopen

Waarom de bedrijfsauto verkopen?

Wanneer u toe bent aan een nieuwe bedrijfsauto, zult u waarschijnlijk als eerste denken aan het inruilen van de oude. Dus waarom zou u de bus verkopen, en niet inruilen? Wanneer u besluit uw auto in te ruilen, ontvangt u een bepaalde inruilprijs. Deze inruilprijs bestaat uit het bedrag dat de handelaar voor uw auto over heeft, echter wordt de marge van de auto die u gaat kopen, bij dat bedrag opgeteld. Wist u dat u die marge aan korting kunt krijgen, wanneer u uw auto niet inruilt? Zodoende is inruilen in de meeste gevallen niet verstandig.

Verkoop je bedrijfswagen in 3 eenvoudige stappen

STAP 1: OFFERTE AANVRAGEN

Vul uw kenteken in en beantwoord een paar vragen over uw bedrijfswagen. Geef aan hoeveel u ervoor wilt hebben. Maak het compleet door uw contactgegevens.

STAP 2: VRIJBLIJVEND BOD

Binnen een paar werkdagen na de aanmelding ontvangt u ons vrijblijvend bod. Denk hierover na en laat ons binnen 5 dagen weten wat u ervan vindt.

STAP 3: ZONDER GEDOE VERKOCHT

Akkoord met ons bod? Wij zorgen dat het geld direct op uw rekening staat.

Wat zeggen onze klanten over ons?

Alle merken bedrijfswagens welkom

Er bestaan natuurlijk zeer veel verschillende merken die bedrijfswagens maken, in verschillende uitvoeringen. Wij hebben gemerkt dat er grote vraag is naar bedrijfswagens, dus het maakt voor ons absoluut niet uit welk merk en model uw bedrijfswagen is. Wij staan voor u klaar om bussen van onder andere de merken Ford, Volkswagen, Opel, Iveco, Renault, Fiat en Mercedes Benz over te kopen. Is uw bus van een ander merk? Dat is uiteraard geen probleem.

Mocht uw bus schade opgelopen hebben in de afgelopen jaren, is dat voor ons geen enkel probleem. Ook dan kunt u de bus aan ons verkopen. Mochten er nog gebreken ontdekt worden na het controleren en vrijwaren, dan zijn deze uiteraard niet voor uw rekening maar voor onze eigen.

Verkoop uw bedrijfswagen in Amsterdam

Bij ons verkoopt u uw bedrijfswagen snel en zonder gedoe. Er zijn tevens geen bijkomende kosten. Op onze website kunt u direct het kenteken en de bijbehorende informatie invoeren in het aanmeldformulier. Op deze manier wordt uw bus aangemeld. Wilt u liever uw bus aanmelden via WhatsApp? Dat kan, door een berichtje te sturen naar 06-14921743. Wij sturen u na het ontvangen van de aanvraag binnen 48 uur een offerte.

Indien u nog meer informatie wenst of vragen heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen door te WhatsAppen naar bovengenoemd nummer of e-mailen naar info@koopmijnbus.nl.

Gratis kenteken check