Home » Nissan bestelwagen verkopen

Nissan bedrijfswagens verkopen

Wilt u uw Nissan bedrijfswagens verkopen op een snelle en effectieve manier? Wij zijn een Nederlandse opkoper van verschillende merken bedrijfsauto’s. Wanneer uw Nissan bus schade heeft of technisch niet meer optimaal is, voorzien wij u van een eerlijke vergoeding en een officieel RDW-vrijwaringsbewijs. En daar blijft het niet bij: we halen de bedrijfswagen zelfs bij u op middels onze handige ophaalservice. Op die manier zorgen we ervoor dat u zoveel mogelijk ontzorgd wordt.

Bij Koopmijnbus.nl bent u ervan verzekerd dat uw Nissan bestelwagen snel en makkelijk is verkocht. U hoeft daarvoor alleen ons aanmeldformulier in te vullen en wij komen met een passend aankoopvoorstel. En dat binnen 24 uur.

Nissan bedrijfsauto verkopen aan Koopmijnbus.nl

  • Persoonlijk contact
  • Ontvang direct uw geld per bank of contant
  • Ophaalservice voor uw bedrijfswagen
  • Geen bemiddeling met de koper
  • Ontvang een officieel RDW-vrijwaringsbewijs
  • Nederlandse opkoper van bedrijfswagens
  • Gratis en vrijblijvend uw bedrijfswagen aanbieden

Uw Nissan bestelauto gemakkelijk verkocht

U ziet misschien op tegen het verkopen van uw Nissan bedrijfswagen, en dat begrijpen wij. Het is een proces dat veel tijd in beslag neemt, waar u waarschijnlijk niet op zit te wachten. Wanneer u ervoor kiest om uw Nissan bestelwagen te verkopen, kan dat bij een garage of via een online verkoopplatform voor auto’s. Het kost meestal veel tijd om de bedrijfsauto aan te bieden, en dan hebben we het nog niet gehad over het proces met kopers die naar de auto komen kijken. Koopmijnbus.nl is daarom een goede oplossing voor bedrijven die hun Nissan bus snel willen verkopen.

Bedrijfsbussen en bedrijfswagens
Mercedes bestelwagen op het terrein voor verkoop

Verkopen in slechts 3 stappen

Uw Nissan bedrijfswagen verkopen kan in een mum van tijd. Wanneer de auto schade heeft of tijdens een ongeval total loss is geraakt, kan het zo zijn dat hij niet meer door de APK komt. Als opkoper hebben wij nog wel belang bij het voertuig. We hebben het voor u als verkoper zo makkelijk mogelijk gemaakt. U kunt bij ons in slechts 3 stappen uw voertuig verkopen. U hoeft enkel deze stappen te volgen:

  • Vul uw kenteken, contactgegevens en hoeveel u voor uw Nissan bedrijfsauto wilt ontvangen in en vraag een offerte aan.
  • Koopmijnbus.nl doet geheel vrijblijvend een aankoopvoorstel, waar u binnen 5 dagen op moet antwoorden
  • Gaat u akkoord met ons voorstel? Dan maken we een afspraak om de Nissan bestelauto op te halen met onze ophaalservice en voorzien we u van een officieel RDW-vrijwaringsbewijs. Het geld ontvangt u ter plaatse of via bankoverschrijving

Verkoop uw bestelwagen in 3 eenvoudige stappen

STAP 1: OFFERTE AANVRAGEN

Vul uw kenteken in en beantwoord een paar vragen over uw bestelwagen. Geef aan hoeveel u ervoor wilt hebben. Maak het compleet door uw contactgegevens.

STAP 2: VRIJBLIJVEND BOD

Binnen een paar werkdagen na de aanmelding ontvangt u ons vrijblijvend bod. Denk hierover na en laat ons binnen 5 dagen weten wat u ervan vindt.

STAP 3: ZONDER GEDOE VERKOCHT

Akkoord met ons bod? Wij zorgen dat het geld direct op uw rekening staat.

Wat zeggen onze klanten over ons?

Krijg een goede prijs voor uw Nissan bus

Als u uw Nissan bestelauto verkoopt, wilt u natuurlijk de beste prijs. Wij kunnen u garanderen dat u altijd de beste prijs ontvangt van ons. Koopmijnbus.nl heeft een breed netwerk en dat betekent dat wij uw Nissan bedrijfsauto snel kunnen verkopen. De staat en leeftijd waarin de bedrijfsauto verkeerd hebben geen invloed op de uiteindelijke vergoeding. Zo weet u zeker dat u de beste prijs ontvangt voor uw voertuig(en).

Mercedes bestelwagen op autotransport
Bedrijfsauto verkopen

Nissan bedrijfswagen verkopen? Kom in contact

Bent u van plan om uw Nissan bedrijfswagen te verkopen en heeft u nog vragen? Neem dan vooral contact met ons op. Onze opkopers nemen graag de tijd om de beste prijs te krijgen voor uw bestelauto. Wanneer u ons contactformulier invult, of een bericht met foto’s stuurt via WhatsApp, kunt u uw bedrijfsbus aanmelden. Nadat we uw aanmelding ontvangen, ontvangt u binnen 24 uur van ons een goed aankoopvoorstel. Omdat we graag willen dat u een weloverwogen keuze maakt, heeft u 5 dagen de tijd om na te denken over ons voorstel. Als u akkoord gaat met het voorstel, wordt het bedrag op uw rekening gestort of contact uitbetaald. We halen de bedrijfsauto op en regelen een RDW-vrijwaringsbewijs.

Gratis kenteken check