Home » Dé marktplaats voor succesvolle bedrijfswagenverkoop

Koopmijnbus.nl: dé marktplaats voor succesvolle bedrijfswagenverkoop

Je hebt besloten je bedrijfswagen te verkopen. Of het nu gaat om een bestelbus, een terreinwagen of een koelwagen, je wil graag een zo hoog mogelijke prijs ontvangen bij de verkoop. Je hebt verschillende verkoopmogelijkheden, zoals je auto verkopen aan een particulier of bekende, de wagen inruilen bij de dealer of gebruik maken van een online platform. Vaak is een bestelwagen of andere bedrijfsauto verkopen een hoop regelwerk. We vertellen je graag meer over een betrouwbare marktplaats voor bedrijfswagens waar je zonder gedoe je bedrijfswagen of bus kwijtraakt voor een marktconforme prijs.

Waarom steeds meer mensen voor Koopmijnbus kiezen

  • Binnen 24 uur een bod
  • Ontvang direct uw geld
  • Ophaalservice voor uw bedrijfsauto(s)
  • Geen bemiddeling met de koper
  • Ontvang een officieel RDW vrijwaringsbewijs
  • Eenvoudig uw bedrijfsauto verkopen in 3 stappen

Wat is je bedrijfsauto waard?

De vraag die mensen zich stellen als ze hun bedrijfswagen gaan verkopen is natuurlijk wat de auto waard is. Iedere bedrijfsauto is geld waard, ook als de auto gebreken of schade heeft, maar bij het bepalen van de precieze waarde spelen veel factoren een rol. De officiële gegevens die horen bij de kentekeninformatie van de auto, zoals het merk en type bedrijfsauto, het bouwjaar, de brandstof en de kleur, tellen mee. Daarnaast zijn specifieke factoren over de auto heel belangrijk, zoals de kilometerstand, het voertuigonderhoud en eventuele opgelopen schades. Als een opkoper de waarde moet bepalen, dan worden alle factoren voor de betrouwbaarheid van de auto afgewogen.

Mercedes bestelwagen op het terrein voor verkoop
Mercedes bestelwagen op autotransport

Dé marktplaats voor bestelwagens en bedrijfsauto’s

Koopmijnbus.nl is een bedrijfswagenopkoper waar je een kentekencheck kan doen. Wij hebben wereldwijde contacten en een jarenlange ervaring met de inkoop van bedrijfswagens en vrachtwagens van elk merk. Zo heb je aan ons officieel erkende opkoopbedrijf een soort marktplaats waar je je voertuig snel en makkelijk kan verkopen. Koopmijnbus.nl zorgt vervolgens voor de bemiddeling, zodat je geen rompslomp ondervindt met de verkoop. Je bespaart dus veel tijd en moeite met onze goedlopende marktplaats voor bedrijfsauto’s.

Welke gegevens moet je doorgeven?

Wil je één of meerdere bedrijfswagens of bedrijfsbussen verkopen via Koopmijnbus.nl? Dan vul je het formulier met vragen zo volledig mogelijk in. Naast het kenteken vul je de kilometerstand en zo veel mogelijk bijzonderheden in. Verder vermeld je het bedrag dat je zou willen ontvangen. Het is ook mogelijk om foto’s op te sturen. Op basis hiervan kan de opkoper een taxatie doen. Het maakt niet uit of de wagen een hoge kilometerstand heeft of niet over een APK beschikt. Vanwege het grote netwerk in binnen- en buitenland kunnen wij altijd een goede prijs bieden. Je krijgt binnen enkele dagen een bod, vaak zelfs al binnen 24 uur. Over dit prijsvoorstel mag je 5 dagen nadenken.

Verkoop uw bedrijfsauto in 3 eenvoudige stappen

STAP 1: OFFERTE AANVRAGEN

Vul uw kenteken in en beantwoord een paar vragen over uw bedrijfsauto. Geef aan hoeveel u ervoor wilt hebben. Maak het compleet door uw contactgegevens.

STAP 2: VRIJBLIJVEND BOD

Binnen een paar werkdagen na de aanmelding ontvangt u ons vrijblijvend bod. Denk hierover na en laat ons binnen 5 dagen weten wat u ervan vindt.

STAP 3: ZONDER GEDOE VERKOCHT

Akkoord met ons bod? Wij zorgen dat het geld direct op uw rekening staat.

Wat zeggen onze klanten over ons?

De stappen van de verkoop van je bedrijfsbus

Wie akkoord gaat met het aankoopvoorstel van Koopmijnbus.nl kan de auto laten ophalen door onze eigen ophaalservice, die in heel Nederland opereert. Op jouw locatie ontvang je bij de overdracht een RDW-vrijwaringsbewijs. Je geld wordt ter plekke overgemaakt of ontvang je desgewenst contant. De verkoop gaat veilig, snel en is bovendien kosteloos. Een ander voordeel van de verkoop van je bedrijfswagen aan deze Nederlandse opkoper is dat je achteraf niet te maken krijgt met klachten van degene die de wagen heeft gekocht.

Een goede prijs krijgen voor je oude bedrijfswagen

Mocht je toch liever je oude bedrijfsauto willen inruilen bij een dealer: inruilen bij de aankoop van een nieuwe bedrijfsbus is vaak minder voordelig, omdat je dan de korting op je nieuwe auto misloopt. Koopmijnbus.nl is gespecialiseerd in de inkoop van bedrijfsauto’s en heeft bijvoorbeeld interesse in merken als Volkswagen, Peugeot en Renault. Ook met wagens van vrijwel alle andere merken kan je bij deze inkoper terecht. Ongeacht de staat van het voertuig is Koopmijnbus.nl dé marktplaats voor je bedrijfsbus waar je altijd een goede prijs ontvangt!

Heb je vragen of wil je meer informatie ontvangen? Neem contact op door het contactformulier in te vullen. Ook is het mogelijk om te bellen naar 06-14921743.

Gratis kenteken check