Home » Lease auto verkopen

Lease auto verkopen

Wilt u een lease auto verkopen? Wanneer u een auto heeft met een leasecontract en deze wilt verkopen, weet u misschien niet wat de mogelijkheden zijn van het verkopen van de auto. Het is namelijk – mits u toestemming heeft – toegestaan om de leaseauto te verkopen. Benieuwd naar de mogelijkheden, of naar wat de leaseauto waard is? Doe meteen de gratis en geheel vrijblijvende kentekencheck en verkoop de auto aan Koopmijnbus, of neem contact op voor meer informatie.

Waarom uw lease auto verkopen aan Koopmijnbus.nl?

 • Gratis en vrijblijvend uw lease auto verkopen aan een opkoper
 • Persoonlijk contact en afwikkeling door dezelfde persoon
 • U ontvangt direct ter plaatse uw geld. Per bank of contant
 • Ophaalservice in heel Nederland
 • Zonder gezeur achteraf met de koper van de bestelauto
 • U ontvangt een officieel RDW vrijwaringsbewijs

Lease auto verkopen aan een opkoper

Lease wordt vandaag de dag steeds populairder. Niet alleen zakelijk, maar ook privé worden veel lease contracten afgesloten. Wat veel mensen zich afvragen, is wat er gebeurt als men de auto weer wil verkopen. Mag men een lease auto van de leasemaatschappij verkopen, en wat hoe verloopt de verkoop van een lease auto? Wanneer er sprake is van financial lease, is het mogelijk om deze te verkopen aan een particulier, garage of een andere partij zoals een opkoper.

Financial lease auto verkopen aan een opkoper

Wanneer u de financial lease auto wilt verkopen, moet u allerlei benodigde machtigingsformulieren opvragen. Echter kan het vinden van een geschikte inkoper van lease auto’s lastig zijn. Leaseauto’s hebben in het algemeen namelijk geen goede reputatie. Zo zouden leaseauto’s veel gebruikt zijn. En dat is niet zo gek, want een auto is gemaakt om veel te gebruiken. Dit is een van de redenen dat de verkoop van een auto met een leasecontract een hele toer blijkt. Al helemaal wanneer u zelf op zoek moet naar een inkoper. Doordat we over een uitgebreid netwerk beschikken en er veel vraag is naar allerlei soorten wagens, kunnen we iedere lease auto van u overnemen.

Wat zeggen onze klanten over ons?

Koopmijnbus.nl | Bedrijfswagen verkopen? IconKoopmijnbus.nl | Bedrijfswagen verkopen?

Scheggertdijk 82, Almen

4,9 77 reviews

 • Avatar Mireille Hilgenkamp ★★★★★ 2 weken geleden
  Via het contactformulier op de website van koopmijnbus.nl de bestelbus aangeboden.Vlak daarna volgde een telefoontje van Daan met een bod en verzoek om een afspraak te maken.Op de afgesproken dag en tijdstip heeft Daan de bus op locatie … More opgehaald. De overschrijving was online snel geregeld en ook het afgesproken bedrag stond gelijk op de rekening. Echt super goed geregeld! Een aanrader!
 • Avatar Steven van Loenen ★★★★★ in de afgelopen week
  Via de website van Koopmijnbus.nl gegevens ingevuld, keurig terug gebeld en afspraak gemaakt. Bevestiging ontvangen per mail. Mijn Peugeot Expert op zaterdag gebracht bij Daan, vriendelijk ontvangen op kantoor. Gelijk alles rond gemaakt … More en het afgesproken bedrag overgemaakt.
 • Avatar richard peters ★★★★★ 2 weken geleden
  Ik had het bedrijf gemaild en kreeg direct reactie via de telefoon en werd er een prijs afgesproken, afspraak gemaakt en ze kwamen mijn bus ophalen , ter plekke binnen 5 minuten alles geregeld .Super!

Verkoop in 3 stappen

We begrijpen dat u wilt dat de verkoop van uw financial lease auto zo snel mogelijk verloopt. Om die reden ontzorgen we u zo veel mogelijk, door het verkoopproces zo gemakkelijk mogelijk te maken. Op deze manier bespaart u veel tijd en moeite. Wel zo prettig! De werkwijze is als volgt:

 1. Meld uw lease auto gratis aan door uw kenteken in te vullen en een aantal vragen te beantwoorden. Of stuur ons een WhatsApp bericht met een aantal foto’s.
 2. Wanneer we de aanmelding ontvangen hebben, doen we zo snel mogelijk een geheel vrijblijvend bod. Graag horen we binnen 5 werkdagen van u of u akkoord gaat met het bod
 3. Als u akkoord gaat met het bod, maken we een afspraak voor het ophalen van de auto. Omdat wij over een eigen ophaalservice beschikken, heeft u hier geen omkijken meer naar. Ter plekke voorzien we u van het afgesproken geldbedrag en een officieel RDW vrijwaringsbewijs.

Doe de gratis kenteken check en laat uw lease auto overkopen

Benieuwd naar het bedrag dat u kunt ontvangen wanneer u besluit om de lease auto te verkopen? Doe dan de geheel vrijblijvende kenteken check. Vervolgens doen wij een geheel vrijblijvend bod. We geven u 5 dagen de tijd om rustig over dat bod na te denken. Gaat u akkoord? Fijn! Dan maken we een afspraak voor het ophalen van de lease auto, met gebruik van onze eigen ophaalservice. Uiteraard ontvangt u ter plekke het afgesproken bedrag en een RDW vrijwaringsbewijs. Daar heeft u zelf dus geen omkijken meer naar.

Heeft u een vraag over het verkopen van uw lease auto, of heeft u een andere vraag over bijvoorbeeld een bedrijfswagen of bestelwagen verkopen? Neem gerust contact op voor meer informatie. We vertellen graag meer over de mogelijkheden.

Gratis kenteken check