Home » Lease auto verkopen

Lease auto verkopen

Wilt u een lease auto verkopen? Wanneer u een auto heeft met een leasecontract en deze wilt verkopen, weet u misschien niet wat de mogelijkheden zijn van het verkopen van de auto. Het is namelijk – mits u toestemming heeft – toegestaan om de leaseauto te verkopen. Benieuwd naar de mogelijkheden, of naar wat de leaseauto waard is? Doe meteen de gratis en geheel vrijblijvende kentekencheck en verkoop de auto aan Koopmijnbus, of neem contact op voor meer informatie.

Waarom uw lease auto verkopen aan Koopmijnbus.nl?

  • Gratis en vrijblijvend uw lease auto verkopen aan een opkoper
  • Persoonlijk contact en afwikkeling door dezelfde persoon
  • U ontvangt direct ter plaatse uw geld. Per bank of contant
  • Ophaalservice in heel Nederland
  • Zonder gezeur achteraf met de koper van de bestelauto
  • U ontvangt een officieel RDW vrijwaringsbewijs

Lease auto verkopen aan een opkoper

Lease wordt vandaag de dag steeds populairder. Niet alleen zakelijk, maar ook privé worden veel lease contracten afgesloten. Wat veel mensen zich afvragen, is wat er gebeurt als men de auto weer wil verkopen. Mag men een lease auto van de leasemaatschappij verkopen, en wat hoe verloopt de verkoop van een lease auto? Wanneer er sprake is van financial lease, is het mogelijk om deze te verkopen aan een particulier, garage of een andere partij zoals een opkoper.

Bedrijfsbussen en bedrijfswagens
Mercedes bestelwagen op het terrein voor verkoop

Financial lease auto verkopen aan een opkoper

Wanneer u de financial lease auto wilt verkopen, moet u allerlei benodigde machtigingsformulieren opvragen. Echter kan het vinden van een geschikte inkoper van lease auto’s lastig zijn. Leaseauto’s hebben in het algemeen namelijk geen goede reputatie. Zo zouden leaseauto’s veel gebruikt zijn. En dat is niet zo gek, want een auto is gemaakt om veel te gebruiken. Dit is een van de redenen dat de verkoop van een auto met een leasecontract een hele toer blijkt. Al helemaal wanneer u zelf op zoek moet naar een inkoper. Doordat we over een uitgebreid netwerk beschikken en er veel vraag is naar allerlei soorten wagens, kunnen we iedere lease auto van u overnemen.

Wat zeggen onze klanten over ons?

Verkoop in 3 stappen

We begrijpen dat u wilt dat de verkoop van uw financial lease auto zo snel mogelijk verloopt. Om die reden ontzorgen we u zo veel mogelijk, door het verkoopproces zo gemakkelijk mogelijk te maken. Op deze manier bespaart u veel tijd en moeite. Wel zo prettig! De werkwijze is als volgt:

  1. Meld uw lease auto gratis aan door uw kenteken in te vullen en een aantal vragen te beantwoorden. Of stuur ons een WhatsApp bericht met een aantal foto’s.
  2. Wanneer we de aanmelding ontvangen hebben, doen we zo snel mogelijk een geheel vrijblijvend bod. Graag horen we binnen 5 werkdagen van u of u akkoord gaat met het bod
  3. Als u akkoord gaat met het bod, maken we een afspraak voor het ophalen van de auto. Omdat wij over een eigen ophaalservice beschikken, heeft u hier geen omkijken meer naar. Ter plekke voorzien we u van het afgesproken geldbedrag en een officieel RDW vrijwaringsbewijs.
Mercedes bestelwagen op autotransport
Bedrijfsauto verkopen

Doe de gratis kenteken check en laat uw lease auto overkopen

Benieuwd naar het bedrag dat u kunt ontvangen wanneer u besluit om de lease auto te verkopen? Doe dan de geheel vrijblijvende kenteken check. Vervolgens doen wij een geheel vrijblijvend bod. We geven u 5 dagen de tijd om rustig over dat bod na te denken. Gaat u akkoord? Fijn! Dan maken we een afspraak voor het ophalen van de lease auto, met gebruik van onze eigen ophaalservice. Uiteraard ontvangt u ter plekke het afgesproken bedrag en een RDW vrijwaringsbewijs. Daar heeft u zelf dus geen omkijken meer naar.

Heeft u een vraag over het verkopen van uw lease auto, of heeft u een andere vraag over bijvoorbeeld een bedrijfswagen of bestelwagen verkopen? Neem gerust contact op voor meer informatie. We vertellen graag meer over de mogelijkheden.

Kan ik mijn lease auto verkopen?

Ja, u kunt uw lease auto verkopen. Dit is mogelijk wanneer u toestemming heeft en er sprake is van financial lease, kunt u uw lease auto verkopen. Benieuwd naar wat uw lease auto opbrengt, en naar wat de mogelijkheden zijn van de verkoop van een leaseauto? Doe de gratis kentekencheck bij Koopmijnbus of bel naar 06-14921743 voor meer informatie.

Hoe kan ik mijn financial lease auto verkopen?

Wanneer u een financial lease auto wilt verkopen, heeft u een aantal machtigingsformulieren nodig. Vervolgens nemen wij uw zorgen zo veel mogelijk uit handen. U kunt uw financiale lease auto namelijk in slecht 3 stappen aan ons verkopen. Eerst meldt u uw lease auto gratis aan, vervolgens doen wij een geheel vrijblijvend bod en denkt u over dit bod na. Zodra u akkoord gaat, maken we een afspraak voor het ophalen van de auto. We voorzien u ter plekke van het afgesproken bedrag en ronden het papierwerk af. Doe de gratis kentekencheck bij Koopmijnbus of bel naar 06-14921743 en kom er achter wat uw financial lease auto oplevert.

Wat kost de verkoop van leaseauto’s?

De verkoop van leaseauto’s kost u niets. We doen een geheel vrijblijvend bod en halen de leaseuato na akkoord geheel gratis bij u op. Ook het doen van een kentekencheck is bij Koopmijnbus geheel gratis. Meer weten over de kosten? Bel naar 06-14921743.

Voor welk bedrag kunnen jullie mijn leasewagen overkopen?

Voor welk bedrag we de leasewagen overkopen, is onder afhankelijk van de staat van de auto, het bouwjaar en het merk. We raden aan om de gratis kentekencheck te doen bij Koopmijnbus of te bellen naar 06-14921743 voor meer informatie. Vervolgens doen we zo snel mogelijk een geheel vrijblijvend bod.

Gratis kenteken check