Home » Lease auto verkopen

Lease auto verkopen

Wilt u een lease auto verkopen? Wanneer u een auto heeft met een leasecontract en deze wilt verkopen, weet u misschien niet wat de mogelijkheden zijn van het verkopen van de auto. Het is namelijk – mits u toestemming heeft – toegestaan om de leaseauto te verkopen. Benieuwd naar de mogelijkheden, of naar wat de leaseauto waard is? Doe meteen de gratis en geheel vrijblijvende kentekencheck en verkoop de auto aan Koopmijnbus, of neem contact op voor meer informatie.

Waarom uw lease auto verkopen aan Koopmijnbus.nl?

 • Gratis en vrijblijvend uw lease auto verkopen aan een opkoper
 • Persoonlijk contact en afwikkeling door dezelfde persoon
 • U ontvangt direct ter plaatse uw geld. Per bank of contant
 • Ophaalservice in heel Nederland
 • Zonder gezeur achteraf met de koper van de bestelauto
 • U ontvangt een officieel RDW vrijwaringsbewijs

Lease auto verkopen aan een opkoper

Lease wordt vandaag de dag steeds populairder. Niet alleen zakelijk, maar ook privé worden veel lease contracten afgesloten. Wat veel mensen zich afvragen, is wat er gebeurt als men de auto weer wil verkopen. Mag men een lease auto van de leasemaatschappij verkopen, en wat hoe verloopt de verkoop van een lease auto? Wanneer er sprake is van financial lease, is het mogelijk om deze te verkopen aan een particulier, garage of een andere partij zoals een opkoper.

Bedrijfsbus verkopen
Bedrijfswagen kopen

Financial lease auto verkopen aan een opkoper

Wanneer u de financial lease auto wilt verkopen, moet u allerlei benodigde machtigingsformulieren opvragen. Echter kan het vinden van een geschikte inkoper van lease auto’s lastig zijn. Leaseauto’s hebben in het algemeen namelijk geen goede reputatie. Zo zouden leaseauto’s veel gebruikt zijn. En dat is niet zo gek, want een auto is gemaakt om veel te gebruiken. Dit is een van de redenen dat de verkoop van een auto met een leasecontract een hele toer blijkt. Al helemaal wanneer u zelf op zoek moet naar een inkoper. Doordat we over een uitgebreid netwerk beschikken en er veel vraag is naar allerlei soorten wagens, kunnen we iedere lease auto van u overnemen.

Wat zeggen onze klanten over ons?

Koopmijnbus.nl | Bedrijfswagen verkopen? IconKoopmijnbus.nl | Bedrijfswagen verkopen?

Scheggertdijk 82, Almen

4,9 96 reviews

 • Avatar Edith Verzee ★★★★★ 2 maanden geleden
  We wilden onze Renault Trafic verkopen en na wat rondkijken op Google kwam ik Koopmijnbus tegen. Ik heb alle gegevens makkelijk en snel op de website ingevuld maar moest stoppen omdat ik geen foto's bij de hand had. Binnen een uur … More belde Daan om te vragen of hij kon helpen want hij zag dat ik de aanvraag niet afgerond had en hij dacht dat ik misschien tegen een probleem met de website was aangelopen. We hadden een leuk gesprek en wij hebben meteen wat foto's naar hem opgestuurd. De deal was snel gesloten en we kregen een koopcontract in de mail. Een aantal dagen daarna hebben we zelf de bus naar Daan gebracht, hij haalt het ook op als je wilt maar wij wilden er meteen een dagje weg van maken. Daar aangekomen was er koffie enz en na een proefritje was alles in kannen en kruiken. Daan maakte meteen het afgesproken bedrag over. Top handelaar, die net dat beetje extra voor zijn klanten over heeft. Zeker een aanrader!! Dank je Daan, veel succes verder!
 • Avatar Frank Smit ★★★★★ 5 maanden geleden
  Mijn bus aangemeld en kort daarop een telefoontje.Daan stond mij vriendelijk te woord en aan de hand van de foto’s die ik geüpload had (ik woon ver weg) hebben we de bus besproken en een prijs afgesproken.Tussen ons gesprek en het inlevermoment … More zijn er nog 2 sensortjes stuk gegaan en hier hebben we uiteindelijk op locatie een mooie compromis over kunnen sluiten.Kortom, heel fijn bedrijf als je van je bus af wil zonder marktplaats en zonder uitgebuit of afgezet te worden.10/10 would recommend
 • Avatar Sietske Pallandt ★★★★★ 2 weken geleden
  Daan nam snel contact met mij op toen ik aangaf onze bus te willen verkopen. Hij liep alles stap voor stap met mij door en stelde een schappelijke prijs voor. Hij kwam de bus halen, nam alles rustig met me door en regelde alle zaken snel … More en duidelijk. Hij gaf me verder nog advies over een eventuele nieuwe koop en dacht met me mee in mogelijkheden hiervoor. Kortom, een fijne ervaring!

Verkoop in 3 stappen

We begrijpen dat u wilt dat de verkoop van uw financial lease auto zo snel mogelijk verloopt. Om die reden ontzorgen we u zo veel mogelijk, door het verkoopproces zo gemakkelijk mogelijk te maken. Op deze manier bespaart u veel tijd en moeite. Wel zo prettig! De werkwijze is als volgt:

 1. Meld uw lease auto gratis aan door uw kenteken in te vullen en een aantal vragen te beantwoorden. Of stuur ons een WhatsApp bericht met een aantal foto’s.
 2. Wanneer we de aanmelding ontvangen hebben, doen we zo snel mogelijk een geheel vrijblijvend bod. Graag horen we binnen 5 werkdagen van u of u akkoord gaat met het bod
 3. Als u akkoord gaat met het bod, maken we een afspraak voor het ophalen van de auto. Omdat wij over een eigen ophaalservice beschikken, heeft u hier geen omkijken meer naar. Ter plekke voorzien we u van het afgesproken geldbedrag en een officieel RDW vrijwaringsbewijs.
Bus verkopen
Bedrijfsauto verkopen

Doe de gratis kenteken check en laat uw lease auto overkopen

Benieuwd naar het bedrag dat u kunt ontvangen wanneer u besluit om de lease auto te verkopen? Doe dan de geheel vrijblijvende kenteken check. Vervolgens doen wij een geheel vrijblijvend bod. We geven u 5 dagen de tijd om rustig over dat bod na te denken. Gaat u akkoord? Fijn! Dan maken we een afspraak voor het ophalen van de lease auto, met gebruik van onze eigen ophaalservice. Uiteraard ontvangt u ter plekke het afgesproken bedrag en een RDW vrijwaringsbewijs. Daar heeft u zelf dus geen omkijken meer naar.

Heeft u een vraag over het verkopen van uw lease auto, of heeft u een andere vraag over bijvoorbeeld een bedrijfswagen of bestelwagen verkopen? Neem gerust contact op voor meer informatie. We vertellen graag meer over de mogelijkheden.

Kan ik mijn lease auto verkopen?

Ja, u kunt uw lease auto verkopen. Dit is mogelijk wanneer u toestemming heeft en er sprake is van financial lease, kunt u uw lease auto verkopen. Benieuwd naar wat uw lease auto opbrengt, en naar wat de mogelijkheden zijn van de verkoop van een leaseauto? Doe de gratis kentekencheck bij Koopmijnbus of bel naar 06-14921743 voor meer informatie.

Hoe kan ik mijn financial lease auto verkopen?

Wanneer u een financial lease auto wilt verkopen, heeft u een aantal machtigingsformulieren nodig. Vervolgens nemen wij uw zorgen zo veel mogelijk uit handen. U kunt uw financiale lease auto namelijk in slecht 3 stappen aan ons verkopen. Eerst meldt u uw lease auto gratis aan, vervolgens doen wij een geheel vrijblijvend bod en denkt u over dit bod na. Zodra u akkoord gaat, maken we een afspraak voor het ophalen van de auto. We voorzien u ter plekke van het afgesproken bedrag en ronden het papierwerk af. Doe de gratis kentekencheck bij Koopmijnbus of bel naar 06-14921743 en kom er achter wat uw financial lease auto oplevert.

Wat kost de verkoop van leaseauto’s?

De verkoop van leaseauto’s kost u niets. We doen een geheel vrijblijvend bod en halen de leaseuato na akkoord geheel gratis bij u op. Ook het doen van een kentekencheck is bij Koopmijnbus geheel gratis. Meer weten over de kosten? Bel naar 06-14921743.

Voor welk bedrag kunnen jullie mijn leasewagen overkopen?

Voor welk bedrag we de leasewagen overkopen, is onder afhankelijk van de staat van de auto, het bouwjaar en het merk. We raden aan om de gratis kentekencheck te doen bij Koopmijnbus of te bellen naar 06-14921743 voor meer informatie. Vervolgens doen we zo snel mogelijk een geheel vrijblijvend bod.

Gratis kenteken check