Home » Koelwagen verkopen

Koelwagen verkopen

koelwagen verkopen

KOOPMIJNBUS.NL KOOPT ALLE SOORTEN KOELWAGENS. JONG, DEFECT OF BESCHADIGD.

Koelwagen verkopen, normaal gesproken spreekt u een specifieke doelgroep aan mocht u uw koelwagen willen verkopen. Maar wat als u in het bezit bent van een koelwagen? Of wellicht heeft u er één met schade, of een defect? Wij kunnen u helpen en doen graag een taxatie op uw voertuig.

In de meeste gevallen bent u veel tijd en energie kwijt mocht u een koelwagen willen verkopen. Wilt u hier geen tijd en energie in steken? Koopmijnbus.nl koopt uw koelwagen in elke staat. Twijfel niet en profiteer van onze service.

Over het algemeen kopen wij gebruikte bedrijfsauto’s in, of deze nou wel of geen schade bevatten. Ook voor de koelwagen geldt:

  • Mocht u akkoord gaan met het voorstel kunnen we meteen een afspraak maken voor het laten ophalen van de verkochte auto.
  • U ontvangt direct een bod op uw koelwagen.
  • Brengt u de auto zelf naar het bedrijf, dan krijgt u een hoger bedrag.

Bent u geïnteresseerd in meer informatie? Neem dan contact met Koopmijnbus.nl op en wij helpen u graag.

Koelwagens zijn er in allerlei soorten en maten. Het is vanzelfsprekend dat u een formaat kiest die past bij uw bedrijfsvoering, maar het kan zijn dat de omstandigheden veranderen. Zo kan het zijn dat de koelwagen op dit moment te klein is voor uw werkzaamheden. Dan is het vanzelfsprekend dat u uw koelwagen wilt verkopen. Bij Koopmijnbus.nl bent u daarvoor aan het juiste adres.

VERKOOP UW KOELWAGEN OP EEN SNELLE MANIER.

U heeft de mogelijkheid om uw koelwagen aan te melden en direct een vraagprijs voor uw koelwagen te ontvangen. Mocht u akkoord gaan met het geboden bedrag dan kunnen we meteen een afspraak maken. Dit doen we op het moment en de plaats die u het beste schikt.

GRATIS UW BEDRIJFSWAGEN VERKOPEN?


bedrijfswagen verkopen
NL


Of stuur ons een whatsapp bericht:


Gratis kenteken check