Home » Iveco bestelbus verkopen

Iveco bestelbus verkopen

Iveco bestelbus verkopen op een snelle en eenvoudige manier? U kunt uw bedrijfswagen van het merk Iveco op verschillende manieren verkopen. U kunt hem verkopen aan een bekende, verkopen aan een autodealer, of te koop zetten op een van de bekende aanbodsites. Maar heeft u er al wel eens aan gedacht om uw bus voor de export te verkopen aan een officiële Nederlandse opkoper? Doe meteen de gratis kentekencheck en kom er achter wat uw bestelbus oplevert.

Uw Iveco bestelbus verkopen aan Koopmijnbus.nl

  • Persoonlijk contact
  • Ontvang direct uw geld per bank of contant
  • Ophaalservice voor uw bedrijfswagen
  • Geen bemiddeling met de koper
  • Ontvang een officieel RDW-vrijwaringsbewijs
  • Nederlandse opkoper van bedrijfswagens
  • Gratis en vrijblijvend uw bedrijfswagen aanbieden

Iveco bestelbus verkopen: snel en gemakkelijk

Voor veel ondernemers is een bestelbus de ideale auto voor het bedrijf. Toch zal er een moment komen waarbij u er over nadenkt om er afstand van te doen. Het kan zijn dat u toe bent aan een grotere bus, uw huidige bus wat schade heeft of hij komt wellicht niet meer door de APK heen zonder te hoge reparatiekosten. Wanneer u besluit om uw Iveco bestelbus te verkopen, overweegt u de mogelijkheden. Er zijn namelijk vele manieren waarop u uw bedrijfswagen kunt verkopen. Een van die manieren, is verkoop aan een erkende opkoper. Wanneer u uw Iveco bedrijfswagen verkoopt aan een opkoper, bent u gegarandeerd van een verkoop zonder gedoe, voor een goede prijs.

Mercedes bestelwagen op het terrein voor verkoop
Mercedes bestelwagen op autotransport

Opkoper van bedrijfswagens van Iveco

Wij zijn een erkende opkoper van bedrijfswagens, onder andere van bedrijfswagens van Iveco. Doordat wij deel uitmaken van een breed netwerk voor export, garanderen we dat u een goede prijs ontvangt voor uw bus. Belangrijk om hierbij te vermelden is, dat de staat van de bus er niet toe doet. Dit komt doordat er binnen ons netwerk voor export veel vraag is naar bestelwagens, ongeacht de leeftijd en staat. Naast bestelbussen van dit merk, kopen we ook bestelbussen en andere soorten bedrijfswagens van andere merken op. Van Ford tot Peugeot.

Bedrijfsauto verkopen in 3 stappen

STAP 1: OFFERTE AANVRAGEN

Vul uw kenteken in en beantwoord een paar vragen over uw bedrijfsauto. Geef aan hoeveel u ervoor wilt hebben. Maak het compleet door uw contactgegevens.

STAP 2: VRIJBLIJVEND BOD

Binnen een paar werkdagen na de aanmelding ontvangt u ons vrijblijvend bod. Denk hierover na en laat ons binnen 5 dagen weten wat u ervan vindt.

STAP 3: ZONDER GEDOE VERKOCHT

Akkoord met ons bod? Wij zorgen dat het geld direct op uw rekening staat.

Wat zeggen onze klanten over ons?

Hoe verkoop je een bedrijfsauto van Iveco?

Het verkopen van de bedrijfsauto aan Koopmijnbus.nl verloopt heel gemakkelijk. U verkoopt de bestelbus in slechts 3 eenvoudige stappen. We vinden het belangrijk dat het proces zo snel en zonder gedoe verloopt. De stappen op een rij:

  1. De eerste stap is het aanmelden van uw Iveco bus. Meld de wagen gemakkelijk aan door het kenteken in te vullen in de kentekencheck en de stappen te doorlopen, of door rechtstreeks contact met ons op te nemen. Het is ook mogelijk om een aantal duidelijke foto’s naar ons te sturen via WhatsApp
  2. Nadat we uw aanmelding ontvangen hebben, sturen we u zo snel mogelijk een geheel vrijblijvend toe. In sommige gevallen ontvangt u dit scherpe bod al binnen 24 uur. Vervolgens horen we graag binnen 5 dagen van u of u akkoord gaat met ons bod en uw Iveco bus voor dat bedrag wilt verkopen
  3. Binnen 5 dagen komt u terug op ons voorstel. Gaat u akkoord? Heel fijn, dan gaan we verder met het rond maken van de verkoop van uw Iveco bus. We halen de bestelbus zo snel mogelijk op. We voorzien u op locatie direct van het afgesproken bedrag en een officieel RDW vrijwaringsbewijs

Meld uw bestelbus aan voor verkoop

Doe de geheel vrijblijvende en gratis kentekencheck op de website, of stuur ons een aantal duidelijke foto’s van de bestelbus toe. Vervolgens doen we zo snel mogelijk een geheel vrijblijvend bod en horen we graag van u of u akkoord gaat en uw bus voor dat bedrag wilt verkopen. Zodra u akkoord gaat maken we een afspraak voor het ophalen van de bestelwagen, tijdens die afspraak maken we ook het papierwerk rond en voorzien we u van het afgesproken bedrag. Meer weten? Neem gerust contact met ons op door uw vraag en contactgegevens achter te laten in het contactformulier.

Gratis kenteken check