Inkoopformulier

Inkoopformulier

Snel en effectief uw bedrijfswagen verkopen?

Koopmijnbus.nl is specialist in het opkopen van bedrijfswagens tegen een eerlijke marktconforme prijs. Niet iedereen weet hoe men een bedrijfswagen effectief kan verkopen.

Vaak komen er meerdere problemen op u af nadat u de uw bedrijfswagen te koop heeft aangeboden. Heeft u bijvoorbeeld kennis van de garantie, inruilwaarde of het afgeven van een RDW verklaring? Heeft u zich wel afgevraagd of u uw bedrijfswagen wel voor de beste marktconforme prijs heeft aangeboden? Deze zaken zijn van belang bij het verkopen van uw bedrijfswagen.

Wij zijn een erkend inkoop bedrijf en gespecialiseerd in het opkopen van de bedrijfswagens die u graag wilt verkopen. Het kan lastig zijn om de bedrijfswagen snel en tegen de juiste prijs te verkopen. Wij helpen u graag, bij het verkopen van uw bedrijfswagen. Ons motto luidt: “betrouwbaar, helder en simpel”.

Uw bedrijfswagen verkopen? Laat ons deze inkopen

U wilt van uw overbodige bedrijfswagen af omdat u bijvoorbeeld minder personeel in dienst heeft. Verkoop uw bestelauto tegen een marktconforme prijs aan ons erkend auto bedrijf. Bij het verkopen van uw bedrijfswagen bespaart u uzelf veel tijd en moeite.

Inkoopformulier

Hoe gaat het inkopen van uw bedrijfswagens in zijn werk? U begint met uw kenteken zodat uw autogegevens automatisch worden opgehaald en vult het inkoopformulier vervolgens online in. Wij nemen hierna binnen 24 uur contact met u op. U kunt ervoor kiezen om de bedrijfswagen die u wilt verkopen door ons op te laten halen. Wij kunnen dit vaak dezelfde dag nog voor u organiseren.

Wij bieden u de volgende services:

  • Bedrijfswagen ophaalservice
  • Desgewenst vervoer naar huis of openbaar vervoer
  • Directe contante betaling
  • Snelle en betrouwbare service
  • Landelijke dekking
  • RDW erkend
  • Expertise in taxatie bedrijfswagens

Wilt u uw bedrijfswagens te koop aanbieden? Neem vrijblijvend contact met ons op

U wilt snel van uw bedrijfswagen af? Wij kopen deze graag van u over tegen een eerlijke prijs. Bedrijfswagen verkopen heeft jaren lange ervaring in een het snel en vakkundig afhandelen van het opkopen van bedrijfswagens. Wij informeren u graag over de mogelijkheden. U kunt via het contactformulier met ons contact opnemen daarnaast kunt u ons natuurlijk ook telefonisch bereiken.

GRATIS UW BEDRIJFSWAGEN VERKOPEN?


bedrijfswagen verkopen
NL


Of stuur ons een whatsapp bericht: