Home » Inkoop rolstoelbus

Inkoop rolstoelbus

Inkoop rolstoelbus

Koopmijnbus.nl is de juiste partij betreft het inkopen van rolstoelbussen.

Als u beschikt over een rolstoelbus dan is het moeilijk om hier zomaar van af te komen. Gelukkig kunt u met behulp van Koopmijnbus.nl uw rolstoelbus gemakkelijk verkopen, want wij zijn geïnteresseerd in het inkopen van rolstoelbussen. Of het nou om een rolstoelbus gaat die schade bevat of niet meer door de APK goedgekeurd is. Bij Koopmijnbus.nl maakt het allemaal niet uit, wij helpen u met de verkoop.

Uw rolstoelbus eenvoudig en snel verkopen.

Uw rolstoelbus aanmelden bij koopmijnbus.nl is de eerste stap naar een snelle en betrouwbare verkoop. Wij zorgen ervoor dat uw bus binnen 24 uur verkocht is, mocht u hiermee akkoord gaan natuurlijk. Doordat wij gespecialiseerd zijn in het inkopen van rolstoelbussen snappen wij dat dit een moeilijke oftewel bijna onmogelijke missie is.

Koopmijnbus.nl zal al het papierwerk voor u regelen zodat u hier zich geen zorgen om hoeft te maken. Als u contact met ons opneemt zullen we u een aantal vragen stellen. Deze vragen hebben betrekking op uw rolstoelbus. Op basis hiervan kan de waarde van uw bus worden vastgesteld. Aangezien wij meerdere jaren ervaring hebben met het inkopen van rolstoelbussen kunt ervan uitgaan dat het proces zo snel en betrouwbaar mogelijk verloopt.

Hoe Koopmijnbus.nl u van dienst kan zijn.

Indien u contact met ons bedrijf opneemt hoeft u zelf niet op zoek te gaan naar een inkoper. Wij zullen alles voor u regelen. Benieuwd naar hoe wij u van dienst kunnen zijn?

  • Neem contact met ons op.
  • Op basis van het merk, het bouwjaar en de conditie van uw rolstoelbus ontvangt u een nette prijs.
  • Na een akkoord kunnen wij uw rolstoelbus door het hele land kosteloos ophalen.
  • U zult direct een RDW vrijwaringsbewijs ontvangen en natuurlijk ook uw geld.

 

GRATIS UW BEDRIJFSWAGEN VERKOPEN?


bedrijfswagen verkopen
NL


Of stuur ons een whatsapp bericht:


Gratis kenteken check