Home » Inkoop koelwagen

Inkoop koelwagen

Inkoop koelwagen

KOOPMIJNBUS.NL IS GESPECIALISEERD IN DE INKOOP VAN KOELWAGENS.

Om uw koelwagen te verkopen spreekt u normaal gesproken een specifieke doelgroep aan. Maar het is onmogelijk om een doelgroep aan te spreken als niet over het juiste netwerk beschikt. Gelukkig bevindt u zich op de juiste pagina, want wij hebben belang in het inkopen van koelwagens in elke staat.

Als u een koelwagen heeft die heel jong is, of eventueel met schade of zelfs een koelwagen met afgekeurde APK wilt verkopen kan het zijn dat u veel energie en tijd kwijt bent. Hierin kunnen wij u als ondernemer ontzorgen, zodat u bezig kunt zijn met uw eigen specialisme. Wij kopen uw koelwagen eventueel binnen 24 uur indien u dat graag wenst.

VERKOOP UW KOELWAGEN ZONDER GEDOE.

Bij Koopmijnbus.nl begrijpen wij dat u uw koelwagen zo snel en betrouwbaar mogelijk wilt verkopen. Aangezien wij veel ervaring hebben met het inkopen van koelwagens is de kans groot dat u uw koelwagen zonder gedoe verkoopt.

In alle gevallen zullen wij uw koelwagen kopen, zelfs als er werkzaamheden aan zitten. U zult nadat u uw koelwagen heeft aangemeld een vrijblijvend bod ontvangen. Dit bod wordt gerealiseerd op basis van factoren zoals het bouwjaar, het merk en de conditie. Koopmijnbus.nl helpt u graag met de verkoop van uw koelwagen.

Wij hanteren de volgende werkwijze:

  • Op basis van een aantal factoren kunnen wij een waardetaxatie doen.
  • U ontvangt van ons een voorstel met daarin de taxatiewaarde.
  • Mocht u akkoord gaan met het voorstel kunnen we meteen een afspraak maken voor het laten ophalen of leveren van de verkochte auto.
  • U ontvangt direct geld en een vrijwaring tijdens de overdracht.

Bent u geïnteresseerd in meer informatie? Neem dan contact met Koopmijnbus.nl op en wij helpen u graag.

Heeft u genoeg informatie? Dan kunt u uw koelwagen aanmelden voor een taxatie onderaan deze pagina.

GRATIS UW BEDRIJFSWAGEN VERKOPEN?


bedrijfswagen verkopen
NL


Of stuur ons een whatsapp bericht:


Gratis kenteken check