Home ┬╗ Inkoop bedrijfswagen

Inkoop bedrijfswagen

INKOPEN VAN BEDRIJFSWAGENS

Beschikt u over een bedrijfswagen of zelfs over meerdere bedrijfswagens? Het kan zijn dat u van deze bedrijfswagen(s) af wilt, gelukkig bevindt u zich daarvoor op de juiste pagina. Wij zijn namelijk geïnteresseerd in het inkopen van bedrijfswagens.

Als u het een bedrijfswagen(s) bezit en deze bevat schade of is niet meer goedgekeurd door de APK dan is het moeilijk om hier een nette prijs voor te ontvangen. Koopmijnbus.nl interesseert het niet of het nou om nieuwe of om oude bedrijfswagens gaat. Wij kopen alle bedrijfswagens in en hopen dat u er met onze werkwijze zo snel mogelijk van af bent.

MELDT UW BEDRIJFSWAGEN(S) VRIJBLIJVEND AAN.

Als u uw bedrijfswagen(s) wilt aanmelden bij Koopmijnbus.nl dan zullen er geen kosten aan verbonden zijn. U zult namelijk een vrijblijvend bod ontvangen op uw bedrijfswagen(s). Mocht u akkoord gaan het geboden voorstel dan zullen wij al het papierwerk voor u regelen. Aangezien wij ervaring hebben met het inkopen van bedrijfswagens kan de koop snel gerealiseerd worden.

De eerste stap ligt bij u, dat is namelijk het aanmelden van uw bedrijfswagen(s). Tijdens de aanmelding kunt een aantal vragen verwachten zoals het bouwjaar, het merk en de conditie van uw voertuig. Op basis van deze factoren ontvangt u een nette prijs.

De voordelen van het bedrijf Koopmijnbus.nl:

  • Uw gebruikte bedrijfswagen kan kosteloos worden opgehaald in heel Nederland.
  • U kan ervan uitgaan dat u gegarandeerd een bod ontvangt op uw bedrijfswagen.
  • Bij een akkoord ontvangt u direct het geld en een RDW vrijwaringsbewijs.
  • Samen komen wij eruit.

Als u dus in het bezit bent van een bedrijfswagen dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Hierbij zit u nergens aan vast en kunt u vrijblijvend een bod ontvangen.

GRATIS UW BEDRIJFSWAGEN VERKOPEN?


bedrijfswagen verkopen
NL


Of stuur ons een whatsapp bericht:


Gratis kenteken check