Home » Ford bus verkopen

Ford bus verkopen

Ford bus verkopen

Vandaag uw Ford bus verkopen? Welkom bij Koopmijnbus.nl

Heeft u een Ford bus en wilt u ervan af?? Dit kan verschillende oorzaken hebben. misschien bent u op zoek naar een iets grotere of juist iets kleiner model.

Een bus verkopen zonder APK of met hevige schade kan nog aardig lastig zijn, maar wat is dan de beste optie voor u? Wij van Koopmijnbus.nl kopen uw Ford bus graag van u over.

Zoals we al hebben gezegd, de staat van het voertuig maakt ons niet uit. Wel heeft dit invloed op de vraagprijs. Het voordeel van Koopmijnbus.nl is dat wij uw bus gegarandeerd zullen kopen met behulp van een mooi voorstel. Wanneer u akkoord bent gegaan met het voorstel, kunnen wij hem binnen 24 uur bij u ophalen.

Waarom u uw Ford met behulp van Koopmijnbus.nl moet verkopen.

Wanneer u uw Ford bus bij ons aanmeldt kunt u het volgende van ons verwachten:

  • Wij halen uw Ford bij u op zonder bijkomende kosten.
  • U ontvangt een mooi en reëel bod op uw Ford.
  • Bij levering direct betaald.
  • U kunt gerust contact met ons opnemen met vragen.
  • Betrouwbaarheid en eerlijkheid is waar wij voor staan.

Spreekt onze werkwijze u aan? Dan kunt u uw Ford bus verkopen door middel van een telefoontje. Tijdens het telefoongesprek zullen wij u een aantal vragen stellen die betrekking hebben op het voertuig, denk aan de staat, het bouwjaar, opties, onderhoudsboekjes en de uitvoering.

U heeft zelf in handen wanneer wij de bus komen ophalen, of dit nou in de ochtend is of in de avond. wij komen graag uw Ford bus geheel vrij van kosten voor u ophalen.

Mocht u vragen hebben met betrekking tot onze service of wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op en wij helpen u graag.

GRATIS UW BEDRIJFSWAGEN VERKOPEN?


bedrijfswagen verkopen
NL


Of stuur ons een whatsapp bericht:


Gratis kenteken check