Home » Bus zonder APK schade defecten verkopen

Bus zonder APK schade defecten verkopen

bus zonder APK schade defecten verkopen

Eenvoudig uw bus zonder APK schade defecten verkopen

Veel mensen denken dat het niet mogelijk is om een bus zonder APK schade defecten te verkopen. Wat kunt u doen met een bus mocht deze niet meer door de APK komen? Laat u hem dan staan of probeert u er een leuke prijs voor te krijgen?

Mocht u uw bus zonder APK willen verkopen dan bent u bij Koopmijnbus.nl aan het juiste adres. Wij hebben hoe dan ook interesse in uw bus, ook al bevat de bus schade. U heeft de mogelijkheid om uw bus bij ons aan te melden en wij zullen u gegarandeerd een interessant bod voorstellen. Mocht u akkoord met het bod gaan dan kunnen wij een afspraak maken om de bus op te halen.

Wat heeft u aan een bus zonder APK?

Het is heel gemakkelijk, want als een bus geen APK meer heeft dan mag u er niet meer mee rijden. Maar welke mogelijkheden heeft u dan met de bus zonder APK? U kunt uw bus zonder APK schade defecten verkopen aan Koopmijnbus.nl. Wij helpen u graag bij de verkoop van uw bus. Waarom u moet kiezen voor Koopmijnbus.nl?

  • De bus wordt kosteloos door heel Nederland opgehaald.
  • U ontvangt een interessante prijs voor de bus.
  • De zorgen van uw bus nemen wij van u over.
  • Wij halen de bus bij u thuis op en u ontvangt direct uw geld en een RDW vrijwaringsbewijs.

 

Verkoop uw bus zonder APK vandaag nog!

Mocht u in het bezit zijn van een bus zonder APK, dan is het altijd een mogelijkheid om contact met ons op te nemen. Als u de bus zonder APK defecten wil verkopen kunnen wij hem vandaag nog bij u thuis ophalen. Wij zullen u een bod realiseren en bij een akkoord maken we een afspraak wanneer en waar wij de bus bij u kunnen ophalen.

GRATIS UW BEDRIJFSWAGEN VERKOPEN?


bedrijfswagen verkopen
NL


Of stuur ons een whatsapp bericht:


Gratis kenteken check