Home » Beschadigde bedrijfswagen verkopen

Beschadigde bedrijfswagen verkopen

Beschadigde bedrijfswagen verkopen

Uw beschadigde bedrijfswagen verkopen op een betrouwbare manier.

Als u een beschadigde bedrijfswagen verkopen wilt, misschien omdat de bedrijfswagen niet meer van toepassing is voor uw bedrijf, dan kunnen wij helpen om uw bedrijfswagen op een snelle en betrouwbare manier te verkopen. Koopmijnbus.nl is geinteresseerd in het inkopen van alle merken en modellen vervoersmiddelen. Met onze service kunnen wij u beschermen tegen een hoop ellende en heisa.

  • U ontvangt gegarandeerd een interessant bod op uw beschadigde bedrijfswagen.
  • Wij kunnen uw bedrijfswagen mogelijk binnen 24 uur ophalen door de u aangewezen plaats en tijd.
  • Tijdens de afhandeling ontvangt u direct uw geld en een RDW vrijwaringsbewijs.

Mocht u geïnteresseerd zijn in onze service? Neem dan gerust contact op zodat u uw beschadigde bedrijfswagen misschien wel kunt verkopen binnen 24 uur.

Uw bedrijfswagen kunt u om verschillende redenen hebben gekocht, bijvoorbeeld vanwege een persoonlijke situatie. Nu kan het zijn dat de bedrijfswagen niet meer van toepassing is of dat de wagen niet meer voldoet aan de eisen die u stelt. Misschien wilt u een iets grotere of kleine bedrijfswagen, maar dan is het van belang dat u uw beschadigde bedrijfswagen verkoopt voor een eerlijk bedrag.

Koopmijnbus.nl is geinteresseerd in alle beschadigde bedrijfswagens!

Het maakt Koopmijnbus.nl niet uit of de wagen zich in een goede of mindere conditie bevindt. In alle gevallen zijn wij bereikbaar en helpen wij u graag. U kunt ons bellen op 06-14921743 om de mogelijkheden van uw beschadigde bedrijfswagen te bespreken.

Op basis van het bouwjaar, merk, model en de conditie kunnen wij u meteen een voorstel bieden. Mocht u akkoord gaan met het bedrag, dan halen wij uw bedrijfswagen geheel kosteloos op door heel Nederland.

Doordat u gebruik maakt van onze service hoeft u zelf geen kostbare tijd en moeite in de verkoop van uw bus te steken. Het enige wat u hoeft te doen is contact met ons op te nemen, dit kan telefonisch of met behulp van onze website.

GRATIS UW BEDRIJFSWAGEN VERKOPEN?


bedrijfswagen verkopen
NL


Of stuur ons een whatsapp bericht:


Gratis kenteken check