Home » Bedrijfswagen verkopen Zwolle

Bedrijfswagen verkopen in Zwolle

Bedrijfswagen verkopen in de regio Zwolle, zonder gedoe en zo snel mogelijk? Verkoop hem aan Koopmijnbus! Hierbij doet het er niet toe in welke staat uw bus verkeert. Dankzij ons ruime netwerk aan geïnteresseerden, kunt u iedere bus aan ons verkopen. Vul het aanmeldformulier zo volledig mogelijk in. Vervolgens ontvangt u een reëele prijs bod op uw bedrijfswagen.

Bent u tevreden met dit geheel vrijblijvende bod? Dan halen we de bedrijfswagen binnen een week op en overhandigen we ter plekke het RDW vrijwaringsbewijs. Vul het aanmeldformulier in en kom er achter voor wat voor bedrag u uw bedrijfsauto kunt verkopen.

Waarom steeds meer mensen voor Koopmijnbus kiezen

  • Nederlandse opkoper van bedrijfswagens
  • Persoonlijk contact en afwikkeling door dezelfde persoon
  • U ontvangt na het verkopen direct ter plaatse uw geld. Per bank of contant
  • Ophaalservice in heel Nederland
  • Zonder gezeur achteraf met de koper van de wagen
  • U ontvangt een officieel RDW vrijwaringsbewijs

Bedrijfswagen verkopen aan een opkoper

Het kan zijn dat u al veel moeite en tijd heeft verspild met het proberen te verkopen van uw bedrijfswagen in de omgeving van Zwolle. Een bedrijfswagen verkopen in Zwolle kan met behulp van meerdere partijen, maar welke partij is nou het betrouwbaarst? Bovendien begrijpen we dat u de verkoop van de bestelwagen het liefst zo soepel mogelijk laat verlopen. Zonder tussenpartijen, zonder gedoe en het liefst zonder eindeloos overleg. Wij zijn een Nederlandse opkoper die snel handelt én een goede prijs biedt. U kunt uw bedrijfsauto in 3 eenvoudige stappen aan ons verkopen.

Mercedes bestelwagen op het terrein voor verkoop
Bedrijfsauto verkopen

Verkoop van iedere bestelwagen

Wist u dat het ons niet uit maakt wat voor bestelwagen het is, en in welke staat de bedrijfsauto die u wilt verkopen verkeert? Dat komt doordat we continu op zoek zijn naar bedrijfswagens van verschillende merken. Maar ook het type bedrijfsauto doet er niet toe. We kopen graag bestelwagens, bakwagens, koelwagens, personenbussen, terreinwagens, pick-ups en BE-combinaties van u. Bijvoorbeeld een bedrijfswagen van de merken Ford, Opel, Fiat, Renault, Mercedes Benz, Volkswagen en Iveco.

Wanneer u een bedrijfsauto wilt verkopen van een ander merk, kunt u gerust contact opnemen voor het bespreken van de mogelijkheden. Waarschijnlijk kunnen we alsnog iets voor elkaar betekenen. Ook wanneer de bedrijfswagen beschadigd is, niet goed onderhouden is of een verlopen APK heeft kunt u hem aan ons verkopen. We kunnen dankzij ons ruime netwerk door heel Europa en een hoge vraag naar bedrijfsauto’s, ten alle tijde een opkoop verzorgen.

Verkoop je bedrijfswagen in 3 eenvoudige stappen

STAP 1: OFFERTE AANVRAGEN

Vul uw kenteken in en beantwoord een paar vragen over uw bedrijfswagen. Geef aan hoeveel u ervoor wilt hebben. Maak het compleet door uw contactgegevens.

STAP 2: VRIJBLIJVEND BOD

Binnen een paar werkdagen na de aanmelding ontvangt u ons vrijblijvend bod. Denk hierover na en laat ons binnen 5 dagen weten wat u ervan vindt.

STAP 3: ZONDER GEDOE VERKOCHT

Akkoord met ons bod? Wij zorgen dat het geld direct op uw rekening staat.

Wat zeggen onze klanten over ons?

Verkoop in slechts 3 stappen

We maken het verkopen van uw bedrijfswagen graag zo gemakkelijk mogelijk voor u. Daarom kent ons verkoopproces slechts 3 simpele stappen. Op deze manier verspilt u zo weinig mogelijk tijd en moeite. Wij richten ons op de bemiddeling, terwijl u tijdens het verkopen van de auto achterover zit.

De werkwijze is als volgt:

  1. U meldt uw auto aan door het kenteken in te vullen en de velden in het aanmeldformulier zo volledig mogelijk in te vullen. U kunt ons ook een aantal foto’s van de te verkopen bus sturen
  2. Nadat we het aanmeldformulier ontvangen hebben, doen we zo snel mogelijk een vrijblijvend bod. Vervolgens heeft u 5 dagen de tijd om dit bod te overwegen
  3. Zodra u ons akkoord geeft op het bod, zetten wij de laatste stap van het proces in gang. We maken een afspraak voor het ophalen van de bedrijfswagen en dragen er zorg voor dat u het afgesproken bedrag ter plekke van ons ontvangt. Uiteraard voorzien we u ook van een RDW vrijwaringsbewijs. Gemakkelijker kan bijna niet!

Vul het aanmeldformulier in en verkoop uw bedrijfswagen

Wilt u net als vele anderen succesvol, zonder gedoe en voor een nette prijs uw bus verkopen? Meld dan uw bedrijfswagen aan door het aanmeldformulier in te vullen. Vervolgens komen we binnen 24 uur bij u terug met een geheel vrijblijvend bod. Gaat u akkoord met het bod en wilt u de auto voor dit bedrag aan ons verkopen? Dan maken we een afspraak en komen we de bedrijfsauto binnen een week ophalen. Ten slotte ontvangt u ter plekke een officieel RDW vrijwaringsbewijs en overhandigen we het afgesproken bedrag, contant of op uw rekening.

Meer weten? Neem gerust contact op door te bellen of een WhatsApp bericht te sturen naar  06-14921743, of stuur een e-mail naar info@koopmijnbus.nl. We helpen u graag verder.

Gratis kenteken check