Home ยป Bedrijfswagen export

Bedrijfswagen export

Koopmijnbus.nl kan uw bedrijfswagen voor export verkopen.

Heeft u een wagen met veel schade en wilt u uw wagen verkopen? Dan bent u bij Koopmijnbus.nl aan het juiste adres. Er bestaat namelijk de mogelijkheid dat uw bedrijfswagen voor export waard is en op basis hiervan kunt u ervoor kiezen om hem te gaan verkopen. Wij helpen u graag met de verkoop van uw wagen.

Het kan zijn dat u in het bezit bent van een hele oude bedrijfswagen of een hele nieuwe bedrijfswagen. Voor Koopmijnbus.nl maakt het merk en/of bouwjaar niks uit, bij de verkoop van uw bedrijfswagen bent u bij ons aan het juiste adres.

Het is ook een mogelijkheid dat uw wagen niet meer is goedgekeurd en hij aan vervanging toe is. Door de bedrijfswagen aan ons te verkopen krijgt u er een nette prijs voor en zorgen wij ervoor dat u er geen last meer van hebt.

Uw bedrijfswagen voor export verkopen tegen een nette prijs.

Koopmijnbus.nl is een gespecialiseerd bedrijf als het gaat om het kopen van bedrijfswagens. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

  • Mocht u contact met ons bedrijf opnemen, dan kunnen wij de waarde van uw bedrijfswagen vaststellen. Dit doen wij op basis van het bouwjaar, het type en de staat van uw bedrijfswagen.
  • Als u akkoord gaat met de waarde van uw bedrijfswagen kunnen wij meteen een afspraak met u maken. Dit kan binnen 24 uur.
  • Tijdens de afhandeling ontvangt u direct een RDW vrijwaringsbewijs en het geld voor de bedrijfswagen.

Mocht u de keuze gemaakt hebben om uw bedrijfwagen aan Koopmijnbus.nl te verkopen? Dan kunt u contact met ons opnemen via het telefoonnummer: 06-14921743. Of u kunt uw gegevens op onze website achterlaten zodat wij contact met u kunnen opnemen. Wij helpen u graag.

Waarom steeds meer mensen voor Koopmijnbus kiezen

  • Nederlandse opkoper van bedrijfswagens
  • Persoonlijk contact en afwikkeling door dezelfde persoon
  • U ontvangt na het verkopen direct ter plaatse uw geld. Per bank of contant
  • Ophaalservice in heel Nederland
  • Zonder gezeur achteraf met de koper van de wagen
  • U ontvangt een officieel RDW vrijwaringsbewijs

Verkoop je bedrijfswagen in 3 eenvoudige stappen

STAP 1: OFFERTE AANVRAGEN

Vul uw kenteken in en beantwoord een paar vragen over uw bedrijfswagen. Geef aan hoeveel u ervoor wilt hebben. Maak het compleet door uw contactgegevens.

STAP 2: VRIJBLIJVEND BOD

Binnen een paar werkdagen na de aanmelding ontvangt u ons vrijblijvend bod. Denk hierover na en laat ons binnen 5 dagen weten wat u ervan vindt.

STAP 3: ZONDER GEDOE VERKOCHT

Akkoord met ons bod? Wij zorgen dat het geld direct op uw rekening staat.

Wat zeggen onze klanten over ons?

Gratis kenteken check