Home » Bedrijfswagen export

Bedrijfswagen export

Koopmijnbus.nl kan uw bedrijfswagen voor export verkopen.

Heeft u een wagen met veel schade en wilt u uw wagen verkopen? Dan bent u bij Koopmijnbus.nl aan het juiste adres. Er bestaat namelijk de mogelijkheid dat uw bedrijfswagen voor export waard is en op basis hiervan kunt u ervoor kiezen om hem te gaan verkopen. Wij helpen u graag met de verkoop van uw wagen.

Het kan zijn dat u in het bezit bent van een hele oude bedrijfswagen of een hele nieuwe bedrijfswagen. Voor Koopmijnbus.nl maakt het merk en/of bouwjaar niks uit, bij de verkoop van uw bedrijfswagen bent u bij ons aan het juiste adres.

Het is ook een mogelijkheid dat uw wagen niet meer is goedgekeurd en hij aan vervanging toe is. Door de bedrijfswagen aan ons te verkopen krijgt u er een nette prijs voor en zorgen wij ervoor dat u er geen last meer van hebt.

Uw bedrijfswagen voor export verkopen tegen een nette prijs.

Koopmijnbus.nl is een gespecialiseerd bedrijf als het gaat om het kopen van bedrijfswagens. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

 • Mocht u contact met ons bedrijf opnemen, dan kunnen wij de waarde van uw bedrijfswagen vaststellen. Dit doen wij op basis van het bouwjaar, het type en de staat van uw bedrijfswagen.
 • Als u akkoord gaat met de waarde van uw bedrijfswagen kunnen wij meteen een afspraak met u maken. Dit kan binnen 24 uur.
 • Tijdens de afhandeling ontvangt u direct een RDW vrijwaringsbewijs en het geld voor de bedrijfswagen.

Mocht u de keuze gemaakt hebben om uw bedrijfwagen aan Koopmijnbus.nl te verkopen? Dan kunt u contact met ons opnemen via het telefoonnummer: 06-14921743. Of u kunt uw gegevens op onze website achterlaten zodat wij contact met u kunnen opnemen. Wij helpen u graag.

Waarom steeds meer mensen voor Koopmijnbus kiezen

 • Nederlandse opkoper van bedrijfswagens
 • Persoonlijk contact en afwikkeling door dezelfde persoon
 • U ontvangt na het verkopen direct ter plaatse uw geld. Per bank of contant
 • Ophaalservice in heel Nederland
 • Zonder gezeur achteraf met de koper van de wagen
 • U ontvangt een officieel RDW vrijwaringsbewijs

Verkoop je bedrijfswagen in 3 eenvoudige stappen

STAP 1: OFFERTE AANVRAGEN

Vul uw kenteken in en beantwoord een paar vragen over uw bedrijfswagen. Geef aan hoeveel u ervoor wilt hebben. Maak het compleet door uw contactgegevens.

STAP 2: VRIJBLIJVEND BOD

Binnen een paar werkdagen na de aanmelding ontvangt u ons vrijblijvend bod. Denk hierover na en laat ons binnen 5 dagen weten wat u ervan vindt.

STAP 3: ZONDER GEDOE VERKOCHT

Akkoord met ons bod? Wij zorgen dat het geld direct op uw rekening staat.

Wat zeggen onze klanten over ons?

Koopmijnbus.nl | Bedrijfswagen verkopen? IconKoopmijnbus.nl | Bedrijfswagen verkopen?

Scheggertdijk 82, Almen

4,9 96 reviews

 • Avatar Edith Verzee ★★★★★ 2 maanden geleden
  We wilden onze Renault Trafic verkopen en na wat rondkijken op Google kwam ik Koopmijnbus tegen. Ik heb alle gegevens makkelijk en snel op de website ingevuld maar moest stoppen omdat ik geen foto's bij de hand had. Binnen een uur … More belde Daan om te vragen of hij kon helpen want hij zag dat ik de aanvraag niet afgerond had en hij dacht dat ik misschien tegen een probleem met de website was aangelopen. We hadden een leuk gesprek en wij hebben meteen wat foto's naar hem opgestuurd. De deal was snel gesloten en we kregen een koopcontract in de mail. Een aantal dagen daarna hebben we zelf de bus naar Daan gebracht, hij haalt het ook op als je wilt maar wij wilden er meteen een dagje weg van maken. Daar aangekomen was er koffie enz en na een proefritje was alles in kannen en kruiken. Daan maakte meteen het afgesproken bedrag over. Top handelaar, die net dat beetje extra voor zijn klanten over heeft. Zeker een aanrader!! Dank je Daan, veel succes verder!
 • Avatar Frank Smit ★★★★★ 5 maanden geleden
  Mijn bus aangemeld en kort daarop een telefoontje.Daan stond mij vriendelijk te woord en aan de hand van de foto’s die ik geüpload had (ik woon ver weg) hebben we de bus besproken en een prijs afgesproken.Tussen ons gesprek en het inlevermoment … More zijn er nog 2 sensortjes stuk gegaan en hier hebben we uiteindelijk op locatie een mooie compromis over kunnen sluiten.Kortom, heel fijn bedrijf als je van je bus af wil zonder marktplaats en zonder uitgebuit of afgezet te worden.10/10 would recommend
 • Avatar Sietske Pallandt ★★★★★ 2 weken geleden
  Daan nam snel contact met mij op toen ik aangaf onze bus te willen verkopen. Hij liep alles stap voor stap met mij door en stelde een schappelijke prijs voor. Hij kwam de bus halen, nam alles rustig met me door en regelde alle zaken snel … More en duidelijk. Hij gaf me verder nog advies over een eventuele nieuwe koop en dacht met me mee in mogelijkheden hiervoor. Kortom, een fijne ervaring!

Gratis kenteken check