Home » BE combinatie verkopen

BE combinatie verkopen

Uw BE combinatie verkopen op een snelle en betrouwbare manier.

Bent u in het bezit van een BE combinatie? Eventueel met schade of wellicht komt deze niet meer door de APK? Koopmijnbus.nl helpt u hier graag bij en kan ervoor zorgen dat uw BE combinatie binnen 24 uur is verkocht. Wat wij u te bieden hebben:

 • Wij kunnen uw BE combinatie kosteloos door het gehele land ophalen.
 • Tijdens de aflevering zullen wij u direct uw geld en RDW vrijwaringsbewijs overhandigen.
 • U krijgt een vrijblijvend bod op uw BE combinatie.
 • Verkoop zonder gedoe.

Uw BE combinatie verkopen kan met behulp van Koopmijnbus.nl op een snelle en makkelijke manier. Het maakt Koopmijnbus.nl zelfs niet uit of de BE combinatie wat schade heeft, of dat de BE combinatie geen APK heeft. Wij bieden de mogelijkheid om hem te kopen voor een realistische handelsprijs. De hoogte van het bedrag is afhankelijk van verschillende factoren, denk hierbij aan het bouwjaar, het merk en de conditie van het voertuig.

Uw BE combinatie verkopen in elke conditie.

Het kan zijn dat u het al eerder heeft geprobeerd om uw BE combinatie te verkopen, maar dit niet het gewenste resultaat heeft opgeleverd. Geen paniek, want gelukkig zijn wij er om uw probleem op te lossen. Mocht u nieuwsgierig zijn naar onze werkwijze, meld uw BE combinatie dan aan.

Wanneer u contact met Koopmijnbus.nl opneemt zullen we u een aantal vragen stellen. Op basis van deze vragen kunnen we de waarde van uw BE combinatie bepalen. Indien u akkoord gaat kunt u aangeven waar en wanneer wij de BE combinatie kunnen ophalen of wellicht komt u hem inleveren. Wij kunnen in ieder geval binnen 24 uur ter plaatse zijn. Op deze manier proberen wij ervoor te zorgen dat u de BE combinatie voor een mooie prijs kunt verkopen zonder enig gedoe.

Waarom steeds meer mensen voor Koopmijnbus kiezen

 • Nederlandse opkoper van bedrijfswagens
 • Persoonlijk contact en afwikkeling door dezelfde persoon
 • U ontvangt na het verkopen direct ter plaatse uw geld. Per bank of contant
 • Ophaalservice in heel Nederland
 • Zonder gezeur achteraf met de koper van de wagen
 • U ontvangt een officieel RDW vrijwaringsbewijs

Verkoop je bedrijfswagen in 3 eenvoudige stappen

STAP 1: OFFERTE AANVRAGEN

Vul uw kenteken in en beantwoord een paar vragen over uw bedrijfswagen. Geef aan hoeveel u ervoor wilt hebben. Maak het compleet door uw contactgegevens.

STAP 2: VRIJBLIJVEND BOD

Binnen een paar werkdagen na de aanmelding ontvangt u ons vrijblijvend bod. Denk hierover na en laat ons binnen 5 dagen weten wat u ervan vindt.

STAP 3: ZONDER GEDOE VERKOCHT

Akkoord met ons bod? Wij zorgen dat het geld direct op uw rekening staat.

Wat zeggen onze klanten over ons?

Koopmijnbus.nl | Bedrijfswagen verkopen? IconKoopmijnbus.nl | Bedrijfswagen verkopen?

Scheggertdijk 82, Almen

5,0 52 reviews

 • Avatar M.T.A. van Osch ★★★★★ een week geleden
  Eind vorige week mijn bus aangeboden via de site. Meteen volgende dag telefonisch contact gehad met Daan en een prijs en ophaal afspraak gemaakt. Deze week mooi volgens de afgesproken tijd opgehaald. Je krijgt meteen je geld en een vrijwaring … More in de mail. Perfect geregeld. Kan het iedereen aanbevelen.
 • Avatar Tanya Winter ★★★★★ een maand geleden
  Op maandagmiddag onze VW-bus aangeboden en dinsdagmorgen een telefoontje! Dinsdagmiddag was de deal rond! Bus wordt keurig op tijd opgehaald en na een paar minuten: de bankbetaling én het vrijwaringsbewijs gewoon thuis a.d. keukentafel … More 🙂 Harstikke goede en rappe service. Dat jullie nog meer bussen mogen (op) kopen: Koopmijnbus.nl ! Bedankt voor de keurige afhandeling!
 • Avatar Ronny De Cock ★★★★★ een maand geleden
  verkoop van mij bedrijfswagenerg prettig een man van zijn woord.Deed een bod op mijn bus kwam hem netjes ophalen in Limburg.Niets werd afgekraakt en na een korte testriten een visuele check was alles zo gepiept snelle betaling en een correcte … More afhandeling ECHT EEN AANRADERBedankt Daan was prettig zaken doen met jou

Gratis kenteken check