Home » BE combinatie verkopen

BE combinatie verkopen

Uw BE combinatie verkopen op een snelle en betrouwbare manier.

Bent u in het bezit van een BE combinatie? Eventueel met schade of wellicht komt deze niet meer door de APK? Koopmijnbus.nl helpt u hier graag bij en kan ervoor zorgen dat uw BE combinatie binnen 24 uur is verkocht. Wat wij u te bieden hebben:

 • Wij kunnen uw BE combinatie kosteloos door het gehele land ophalen.
 • Tijdens de aflevering zullen wij u direct uw geld en RDW vrijwaringsbewijs overhandigen.
 • U krijgt een vrijblijvend bod op uw BE combinatie.
 • Verkoop zonder gedoe.

Uw BE combinatie verkopen kan met behulp van Koopmijnbus.nl op een snelle en makkelijke manier. Het maakt Koopmijnbus.nl zelfs niet uit of de BE combinatie wat schade heeft, of dat de BE combinatie geen APK heeft. Wij bieden de mogelijkheid om hem te kopen voor een realistische handelsprijs. De hoogte van het bedrag is afhankelijk van verschillende factoren, denk hierbij aan het bouwjaar, het merk en de conditie van het voertuig.

Uw BE combinatie verkopen in elke conditie.

Het kan zijn dat u het al eerder heeft geprobeerd om uw BE combinatie te verkopen, maar dit niet het gewenste resultaat heeft opgeleverd. Geen paniek, want gelukkig zijn wij er om uw probleem op te lossen. Mocht u nieuwsgierig zijn naar onze werkwijze, meld uw BE combinatie dan aan.

Wanneer u contact met Koopmijnbus.nl opneemt zullen we u een aantal vragen stellen. Op basis van deze vragen kunnen we de waarde van uw BE combinatie bepalen. Indien u akkoord gaat kunt u aangeven waar en wanneer wij de BE combinatie kunnen ophalen of wellicht komt u hem inleveren. Wij kunnen in ieder geval binnen 24 uur ter plaatse zijn. Op deze manier proberen wij ervoor te zorgen dat u de BE combinatie voor een mooie prijs kunt verkopen zonder enig gedoe.

Waarom steeds meer mensen voor Koopmijnbus kiezen

 • Nederlandse opkoper van bedrijfswagens
 • Persoonlijk contact en afwikkeling door dezelfde persoon
 • U ontvangt na het verkopen direct ter plaatse uw geld. Per bank of contant
 • Ophaalservice in heel Nederland
 • Zonder gezeur achteraf met de koper van de wagen
 • U ontvangt een officieel RDW vrijwaringsbewijs

Verkoop je bedrijfswagen in 3 eenvoudige stappen

STAP 1: OFFERTE AANVRAGEN

Vul uw kenteken in en beantwoord een paar vragen over uw bedrijfswagen. Geef aan hoeveel u ervoor wilt hebben. Maak het compleet door uw contactgegevens.

STAP 2: VRIJBLIJVEND BOD

Binnen een paar werkdagen na de aanmelding ontvangt u ons vrijblijvend bod. Denk hierover na en laat ons binnen 5 dagen weten wat u ervan vindt.

STAP 3: ZONDER GEDOE VERKOCHT

Akkoord met ons bod? Wij zorgen dat het geld direct op uw rekening staat.

Wat zeggen onze klanten over ons?

Koopmijnbus.nl | Bedrijfswagen verkopen? IconKoopmijnbus.nl | Bedrijfswagen verkopen?

Scheggertdijk 82, Almen

4,9 96 reviews

 • Avatar Edith Verzee ★★★★★ 2 maanden geleden
  We wilden onze Renault Trafic verkopen en na wat rondkijken op Google kwam ik Koopmijnbus tegen. Ik heb alle gegevens makkelijk en snel op de website ingevuld maar moest stoppen omdat ik geen foto's bij de hand had. Binnen een uur … More belde Daan om te vragen of hij kon helpen want hij zag dat ik de aanvraag niet afgerond had en hij dacht dat ik misschien tegen een probleem met de website was aangelopen. We hadden een leuk gesprek en wij hebben meteen wat foto's naar hem opgestuurd. De deal was snel gesloten en we kregen een koopcontract in de mail. Een aantal dagen daarna hebben we zelf de bus naar Daan gebracht, hij haalt het ook op als je wilt maar wij wilden er meteen een dagje weg van maken. Daar aangekomen was er koffie enz en na een proefritje was alles in kannen en kruiken. Daan maakte meteen het afgesproken bedrag over. Top handelaar, die net dat beetje extra voor zijn klanten over heeft. Zeker een aanrader!! Dank je Daan, veel succes verder!
 • Avatar Frank Smit ★★★★★ 5 maanden geleden
  Mijn bus aangemeld en kort daarop een telefoontje.Daan stond mij vriendelijk te woord en aan de hand van de foto’s die ik geüpload had (ik woon ver weg) hebben we de bus besproken en een prijs afgesproken.Tussen ons gesprek en het inlevermoment … More zijn er nog 2 sensortjes stuk gegaan en hier hebben we uiteindelijk op locatie een mooie compromis over kunnen sluiten.Kortom, heel fijn bedrijf als je van je bus af wil zonder marktplaats en zonder uitgebuit of afgezet te worden.10/10 would recommend
 • Avatar Sietske Pallandt ★★★★★ 2 weken geleden
  Daan nam snel contact met mij op toen ik aangaf onze bus te willen verkopen. Hij liep alles stap voor stap met mij door en stelde een schappelijke prijs voor. Hij kwam de bus halen, nam alles rustig met me door en regelde alle zaken snel … More en duidelijk. Hij gaf me verder nog advies over een eventuele nieuwe koop en dacht met me mee in mogelijkheden hiervoor. Kortom, een fijne ervaring!

Gratis kenteken check