Home » 4×4 Verkopen

4×4 Verkopen

4×4 Verkopen

wilt u een 4×4 verkopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Koopmijnbus.nl is geïnteresseerd in het kopen van oude bedrijfsauto’s of bijvoorbeeld 4×4’s, het maakt niet uit wat er mankeert aan de bedrijfsauto. Wij helpen u graag en zorgen ervoor dat u niet meer naar het afgeschreven voertuig hoeft om te kijken.

Mocht u uw 4×4 verkopen met behulp van Koopmijnbus.nl dan zullen wij de volledige service verlenen, u zult dus geen last hebben van het papierwerk wat erbij komt kijken. U kunt dus zeker terecht bij ons om uw 4×4 te verkopen. U hoeft ons alleen te bellen op 06-14921743 en wij regelen de rest voor u.

Verkoop uw 4×4 binnen 24 uur.

Bent u van plan om uw 4×4 snel te verkopen? Of bent u in het bezit van meerdere bedrijfsauto’s en wilt u deze laten ophalen? Koopmijnbus.nl staat voor u klaar om u van uw zorgen te verlossen.

Samen werkt Koopmijnbus.nl met meerdere bedrijven in het binnen- en buitenland, er is dus altijd interesse in uw 4×4 of bedrijfsauto. Wilt u een 4×4 verkopen die niet meer door de APK komt of een 4×4 die schade bevat? Dat is voor ons geen probleem. Wij kopen uw 4×4 in welke staat hij zich ook maar bevindt.

Koopmijnbus.nl hanteert een betrouwbare en vrij eenvoudig werkwijze. Dit zal u veel werk en tijd besparen betreft de verkoop van uw 4×4.

  • Neem gemakkelijk contact op met Koopmijnbus.nl via 06-14921743. Wij kunnen dan samen zaken bespreken die betrekking hebben tot de verkoop.
  • Koopmijnbus.nl kan u 4×4 door heel Nederland ophalen. Dit kan binnen 24 uur.
  • Tijdens de afhandeling ontvangt u direct een RDW vrijwaringsbewijs en natuurlijk wordt u geld direct overhandigt.

Mocht er iets niet duidelijk zijn of heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op. Wij willen u graag verder helpen.

GRATIS UW BEDRIJFSWAGEN VERKOPEN?


bedrijfswagen verkopen
NL


Of stuur ons een whatsapp bericht:


Gratis kenteken check