4x4 Verkopen

4x4 Verkopen

wilt u een 4x4 verkopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Koopmijnbus.nl is geinteresseerd in het kopen van oude bedrijfsautos of bijvoorbeeld 4x4’s, het maakt niet uit wat er mankeert aan de bedrijfsauto. Wij helpen u graag en zorgen ervoor dat u niet meer naar het afgeschreven voertuig hoeft om te kijken.

Mocht u uw 4x4 verkopen met behulp van Koopmijnbus.nl dan zullen wij de volledige service verlenen, u zult dus geen last hebben van het papierwerk wat erbij komt kijken. U kunt dus zeker terecht bij ons om uw 4x4 te verkopen. U hoeft ons alleen te bellen op 06-14921743 en wij regelen de rest voor u.

Verkoop uw 4x4 binnen 24 uur.

Bent u van plan om uw 4x4 snel te verkopen? Of bent u in het bezit van meerdere bedrijfsauto's en wilt u deze laten ophalen? Koopmijnbus.nl staat voor u klaar om u van uw zorgen te verlossen.

Samen werkt Koopmijnbus.nl met meerdere bedrijven in het binnen- en buitenland, er is dus altijd interesse in uw 4x4 of bedrijfsauto. Wilt u een 4x4 verkopen die niet meer door de APK komt of een 4x4 die schade bevat? Dat is voor ons geen probleem. Wij kopen uw 4x4 in welke staat hij zich ook maar bevindt.

Koopmijnbus.nl hanteert een betrouwbare en vrij eenvoudig werkwijze. Dit zal u veel werk en tijd besparen betreft de verkoop van uw 4x4.

  • Neem gemakkelijk contact op met Koopmijnbus.nl via 06-14921743. Wij kunnen dan samen zaken bespreken die betrekking hebben tot de verkoop.
  • Koopmijnbus.nl kan u 4x4 door heel Nederland ophalen. Dit kan binnen 24 uur.
  • Tijdens de afhandeling ontvangt u direct een RDW vrijwaringsbewijs en natuurlijk wordt u geld direct overhandigt.

Mocht er iets niet duidelijk zijn of heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op. Wij willen u graag verder helpen.

GRATIS UW BEDRIJFSWAGEN VERKOPEN?


NL