Bedrijfswagen verkopen utrecht

Bedrijfswagen verkopen utrecht

BEDRIJFSWAGEN VERKOPEN IN UTRECHT? KOOPMIJNBUS.NL HELPT U GRAAG.

Woont u in regio Utrecht en wilt u uw bedrijfswagen verkopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met onze service bieden wij u de mogelijkheid om uw bedrijfswagen op te halen. Of het nu gaat om een jong gebruikte, afgekeurde of beschadigde wagen, wij taxeren alle merken en soorten. Al het papierwerk en gedoe waar u niet op zit te wachten zullen wij voor u afhandelen en u krijgt tijdens de aflevering direct uitbetaald.

Wanneer u uw bedrijfswagen aanmeldt of als u contact met ons opneemt zullen wij u na taxatie een realistisch voorstel aanbieden voor uw bedrijfswagen. De prijs hangt vanzelfsprekend af van verschillende factoren zoals het bouwjaar, het merk en de conditie van uw wagen.

Het kan zijn dat u al eerder heeft geprobeerd om uw bedrijfswagen te verkopen in Utrecht. Misschien heeft u hierbij niet het gewenste resultaat gehaald of heeft het u veel tijd en moeite gekost. Koopmijnbus.nl garandeert u een snelle en betrouwbare werkwijze. Transparante service zonder gedoe.

DE SNELLE WERKWIJZE VAN KOOPMIJNBUS.NL BIJ EEN AUTO MET SCHADE

U heeft niet veel mogelijkheden wanneer u een beschadigde, kapotte of afgekeurde bedrijfswagen wilt verkopen. Koopmijnbus.nl kan binnen 24 uur een taxatie doen en eventueel de verkoop afronden indien gewenst.

Uw bedrijfswagen verkopen in Utrecht kan geheel kosteloos en eenvoudig bij ons. Wij zijn namelijk altijd op zoek naar tweedehands voertuigen met als specialisatie de bedrijfswagenbranche en andere grote voertuigen zoals bijvoorbeeld taxibussen of rolstoelbussen.

Koopmijnbus.nl biedt u de volgende werkwijze:

  • Met onze service wordt uw bedrijfswagen geheel kosteloos opgehaald in Utrecht en de hele regio.
  • Uw bedrijfswagen kan bij spoed vaak op dezelfde dag worden opgehaald.
  • Door gemakkelijk contact met ons op te nemen kunnen wij met behulp van een aantal vragen de waarde van uw bedrijfswagen vaststellen.
  • Indien u akkoord gaat ontvangt u tijdens de afhandeling direct het afgesproken bedrag en een RDW vrijwaringsbewijs.

Neem gerust contact met Koopmijnbus.nl om de mogelijkheden te bespreken.

GRATIS UW BEDRIJFSWAGEN VERKOPEN?


bedrijfswagen verkopen
NL


Of stuur ons een whatsapp bericht: