Home » Bedrijfswagen verkopen utrecht

Bedrijfswagen verkopen voor een goede prijs?

Wilt u uw bedrijfswagen verkopen voor een goede prijs? We begrijpen dat het verkopen van een bestelwagen in Utrecht een tijdrovend en stressvol proces kan zijn. Onnodig, want er zijn ook andere manieren waarop u uw bedrijfsbus kunt verkopen. Heeft u er al eens aan gedacht om uw bedrijfsauto te verkopen aan een officiële opkoper zoals Koopmijnbus? Hierbij doet het er niet toe in welke staat de bedrijfswagen verkeert en van welk merk het voertuig is.

Meld uw auto aan met gebruik van het aanmeldformulier, vervolgens sturen we u zo snel mogelijk een vrijblijvend bod toe. Wanneer u akkoord gaat met dit bod, halen we de bedrijfsbus binnen een week bij u op.

Waarom steeds meer mensen voor Koopmijnbus kiezen

  • Nederlandse opkoper van bedrijfswagens
  • Persoonlijk contact en afwikkeling door dezelfde persoon
  • U ontvangt na het verkopen direct ter plaatse uw geld. Per bank of contant
  • Ophaalservice in heel Nederland
  • Zonder gezeur achteraf met de koper van de wagen
  • U ontvangt een officieel RDW vrijwaringsbewijs

Bedrijfswagen verkopen

Wanneer u besluit dat u uw bedrijfswagen gaat verkopen, zijn er een aantal mogelijkheden. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om uw bedrijfswagen in te ruilen bij een autodealer. Echter is dit in de meeste gevallen niet de meest voordelige optie. Dat komt doordat de inruilprijs bestaat uit het bedrag dat de handelaar over heeft voor uw bedrijfsauto. Vervolgens wordt de marge van de bedrijfswagen die wilt kopen, bij dat bedrag opgeteld.

Zodoende ontvangt u onderaan de streep minder korting, doordat u die marge aan korting kunt krijgen wanneer u het voertuig níet inruilt. Om die reden is het in de meeste gevallen verstandiger om uw auto niet in te ruilen, maar te verkopen aan een officiële opkoper. Wij bieden altijd een goede prijs voor bedrijfswagen, ongeacht de staat én het merk.

Mercedes bestelwagen op het terrein voor verkoop
Bedrijfsauto verkopen

Verkoop aan een officiële opkoper

U kunt uw auto aan ons verkopen. Wij zijn een officiële Nederlandse opkopers van allerlei soorten bedrijfswagens, in welke staat dan ook. De verkoop van uw bedrijfswagen in Utrecht verloopt dankzij onze werkwijze heel simpel. U meldt uw bedrijfsauto aan middels het aanmeldformulier, vervolgens doen wij een geheel vrijblijvend bod. Zodra u akkoord gaat met het bod, maken we een afspraak voor het ophalen van de bus. We streven ernaar om hem binnen een week op te halen met gebruik van onze eigen ophaalservice. Vervolgens ontvangt u het afgesproken bedrag ter plekke contant of op uw rekening, inclusief een RDW vrijwaringsbewijs.

Verkoop je bedrijfswagen in 3 eenvoudige stappen

STAP 1: OFFERTE AANVRAGEN

Vul uw kenteken in en beantwoord een paar vragen over uw bedrijfswagen. Geef aan hoeveel u ervoor wilt hebben. Maak het compleet door uw contactgegevens.

STAP 2: VRIJBLIJVEND BOD

Binnen een paar werkdagen na de aanmelding ontvangt u ons vrijblijvend bod. Denk hierover na en laat ons binnen 5 dagen weten wat u ervan vindt.

STAP 3: ZONDER GEDOE VERKOCHT

Akkoord met ons bod? Wij zorgen dat het geld direct op uw rekening staat.

Wat zeggen onze klanten over ons?

Bedrijfswagens in alle soorten

U kunt iedere bedrijfswagen aan ons verkopen. Het doet er niet toe of de bedrijfswagen beschadigd is of niet, of een verlopen APK heeft. Doordat wij over een groot netwerk beschikken en er veel vraag is naar allerlei soorten bedrijfswagens, kopen wij diverse types bedrijfsauto’s van verschillende merken op. Zo hebben we interesse in bestelbussen, koelwagens, personenbussen, BE-combinaties, 4×4 terreinwagens én dubbele cabines.

We kopen bestelwagens van onder andere de merken Opel, Iveco, Fiat, Peugeot, Volkswagen, Mercedes Benz en Ford op. Maar ook wanneer u een bedrijfsbus van een ander merk wilt verkopen, is de kans groot dat we iets voor elkaar kunnen betekenen. Neem gerust contact op voor het inwinnen van meer informatie. We vertellen graag meer over de mogelijkheden.

Verkoop uw bedrijfswagen aan Koopmijnbus

Bestelwagen verkopen in Utrecht? Meld uw bedrijfswagen aan voor verkoop door het aanmeldformulier zo volledig mogelijk in te vullen. Het is ook mogelijk om ons een aantal foto’s van uw bedrijfsauto te sturen via WhatsApp. Nadat we het aanmeldformulier hebben ontvangen, doen we een geheel vrijblijvend bod. Nadat u dat bod geaccepteerd heeft, maken we een afspraak voor het ophalen van de bedrijfsauto. We kunnen hem al binnen een week bij u ophalen, in het geval van spoed kan dat al binnen 24 uur. Tijdens die afspraak overhandigen we u het afgesproken bedrag en een officieel RDW vrijwaringsbewijs.

Meer weten?Neem gerust contact op door te bellen of een WhatsApp bericht te sturen naar  06-14921743, of stuur een e-mail naar info@koopmijnbus.nl. We vertellen u graag meer over wat we voor u kunnen betekenen.

Gratis kenteken check