Home ยป Bedrijfswagen/bus sloperij

Bedrijfswagen/bus sloperij

Bedrijfswagen/bus sloperij

De beste service krijgt u bij onze bedrijfswagens/bus sloperij.

Wanneer uw oude of defecte bedrijfswagen/bus wilt verkopen is het vaak lastig om hier kopers voor te vinden. Particulieren willen vaak een werkend voertuig en bedrijven vinden het vaak te moeilijk om aan te gaan. Wel kunt u zoeken naar bedrijfswagen/bus sloperijen, dit zijn bedrijven die specifiek op zoek zijn naar dit soort voertuigen. Alleen kunt u hier voor het probleem komen te staan dat u minder geld krijgt dan de bedrijfswagen/bus daadwerkelijk waard is.

Bij Koopmijnbus.nl is het verkopen van uw bedrijfswagen/bus volkomen heisa vrij. Wij kopen uw bus graag in, of hij nou klaar is voor de sloop of er niks aan mankeert. Ook heeft u bij ons zelf de verkoop in handen. Wij geven u een gegarandeerd bod op de bedrijfswagen/bus en u bepaald of u er akkoord mee gaat. Wij helpen u graag zo goed mogelijk en proberen de verkoop zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Bent u opzoek naar een bedrijfswagen/bus sloperij?

Bij Koopmijnbus.nl gaat de verkoop vrij duidelijk en eenvoudig, hierdoor zorgen we ervoor dat er geen verwarring ontstaat tussen de partijen. Wanneer u uw bedrijfswagen/ bus wilt aanmelden kunt u dit gemakkelijk via onze website doen.

Als uw bedrijfswagen/bus is aangemeld krijgt u van ons een telefoontje krijgen over het bod dat wij u kunnen geven. Als u hiermee akkoord gaat hoeft u alleen een tijd en locatie aangeven zodat wij de auto voor u kunnen ophalen.

Het ophalen gebeurd binnen 24 uur en is geheel kosteloos. Tijdens het afleveren van de auto krijgt u van ons een vrijwaringsbewijs dat erkend is door de RDW en het bedrag waarmee u akkoord bent gegaan. Het hoeft dus niet lang te duren om uw bedrijfswagen/bus te verkopen, het kan al binnen twee dagen gebeurd zijn.

Mocht u verdere vragen hebben of iets is nog niet geheel duidelijk kunt u deze aan ons vragen via de contact pagina.

GRATIS UW BEDRIJFSWAGEN VERKOPEN?


bedrijfswagen verkopen
NL


Of stuur ons een whatsapp bericht:


Gratis kenteken check