Bedrijfsauto verkopen

Wilt u uw bedrijfsauto verkopen aan een Nederlandse opkoper? Bij ons verkoopt u uw bedrijfswagen snel en veilig en u bent verzekerd van een goede deal met een correcte afwikkeling. Koopmijnbus is een officieel, erkend en onafhankelijk bedrijfswagen inkoopbedrijf en daarmee dus gespecialiseerd in de aankoop van uw bedrijfswagen.

Wij kopen bedrijfswagens van zowel particulieren als bedrijven. Het maakt ons dus niet uit of u een marge of B.T.W. bedrijfswagen wilt verkopen, maar ook een auto met eventuele beschadigingen kopen we graag van over. Ook het merk doet er niet toe. Vul het aanmeldformulier in en verkoop uw bedrijfsauto in slechts 3 stappen voor een mooie prijs.

Waarom steeds meer mensen voor Koopmijnbus kiezen

  • Binnen 24 uur een bod
  • Ontvang direct uw geld
  • Ophaalservice voor uw bedrijfswagen(s)
  • Geen bemiddeling met de koper
  • Ontvang een officieel RDW vrijwaringsbewijs
  • Eenvoudig uw bedrijfswagen verkopen in 3 stappen

Bedrijfsauto verkopen aan een opkoper

Het verkopen van een bedrijfsauto kan voor de ondernemer een tijdrovend karwei zijn, met onder andere veel gezeur en gedram aan de deur. U bent al druk zat, waardoor u liever geen tijd verspilt aan dit soort zaken. Wij van Koopmijnbus kopen uw auto van u en regelen alles van A tot Z, waardoor u veel tijd en moeite bespaard blijven. Indien gewenst halen we uw bedrijfswagen vlug op, storten we het geld voor uw bedrijfswagen na afwikkeling meteen op uw rekening én voorzien we u op locatie van een officieel RDW vrijwaringsbewijs. Vanzelfsprekend bieden we voor uw bedrijfsauto altijd een marktconform bedrag aan.

Bedrijfsauto inruilen of verkopen?

Wanneer u uw bedrijfsauto niet meer nodig heeft, denkt u waarschijnlijk al snel aan het inruilen van de bedrijfsauto’s. Wist u dat het niet voordeliger is om uw bedrijfswagen in te ruilen, maar u uw bedrijfsauto beter kunt verkopen aan een Nederlandse opkoper? Het inruilen van uw bedrijfsauto is niet verstandig. Als u hem niet inruilt kunt u een extra korting krijgen op de aanschaf van de nieuwe auto die u wilt aanschaffen.

Wanneer u besluit de bedrijfswagen in te ruilen, ontvangt u deze korting niet. Dankzij de extra korting die u krijgt door de bedrijfswagen niet in te ruilen en dankzij het bedrag dat u van ons ontvangt wanneer u besluit hem te verkopen, komt u onderaan de streep een stuk beter uit. Heeft u een vraag over het verkopen van bedrijfswagens? Neem gerust contact met ons op.

Verkoop je bedrijfswagen in 3 eenvoudige stappen

STAP 1: OFFERTE AANVRAGEN

Vul uw kenteken in en beantwoord een paar vragen over uw bedrijfswagen. Geef aan hoeveel u ervoor wilt hebben. Maak het compleet door uw contactgegevens.

STAP 2: VRIJBLIJVEND BOD

Binnen een paar werkdagen na de aanmelding ontvangt u ons vrijblijvend bod. Denk hierover na en laat ons binnen 5 dagen weten wat u ervan vindt.

STAP 3: ZONDER GEDOE VERKOCHT

Akkoord met ons bod? Wij zorgen dat het geld direct op uw rekening staat.

Wat zeggen onze klanten over ons?

Ik ben erg goed geholpen bij de verkoop van mijn bestelbus. Alles is heel duidelijk toegelicht en Koopmijnbus.nl heeft regelmatig contact met mij opgenomen over de ontwikkelingen. Alles is super snel en betrouwbaar verlopen! Bedankt voor de zeer goede service.

 

Rick de Wit

Na het aanmelden van mijn busje heb ik op dezelfde dag een reactie gekregen. Koopmijnbus.nl was zeer behulpzaam en de verkoop is ook snel en correct verlopen. Zo heeft het bedrijf mijn busje opgehaald en direct de afgesproken prijs betaald. Ik ben zeer tevreden.

 

Wouter Peeters

Het contact met het bedrijf was zeer prettig en professioneel. Ik heb een prima prijs voor mijn auto gekregen en een dag later was hij verkocht. De service is geheel vrijblijvend dus mocht ik mijn auto niet willen verkopen waren hier geen kosten aan verbonden.

 

Rens Verheul

Inkoop van alle bedrijfsauto’s

U vraagt zich misschien af welke auto’s en welke merken wij graag inkopen. We hebben geen voorkeur voor het merk of type. Zo kopen wij onder andere bestelwagens, dubbele cabines, bakwagens, 4×4 terreinwagens, pick-ups, koelwagens, kippers, BE-combinaties, personenbussen en bestelwagens. Dit zijn bij voorkeur bedrijfsauto’s van onder andere Opel, Iveco, Volkswagen, Mercedes Benz, Ford, Renault, Peugeot en Fiat. Echter is dit maar een kleine greep uit de merken en type bedrijfsauto’s die wij kopen. Ook wanneer de bedrijfsauto die u wilt verkopen over beschadigingen beschikt hebben we interesse. Er is immers zo veel vraag naar bedrijfsauto’s dat wij de opkoop van iedere bedrijfsauto kunnen realiseren. Ook als deze beschadigd of van een minder populair merk is.

Verkoop in 3 stappen

Omdat we ervoor willen zorgen dat u zo veel mogelijk tijd en moeite bespaart tijdens het verkopen van uw auto, hebben we het verkoopproces zo gemakkelijk mogelijk voor u gemaakt. Wij richten ons als opkoper van bedrijfsauto’s op de bemiddeling, zodat u uw bedrijfswagen(s) zonder onnodig gedoe kunt verkopen.

De verkoop van uw bedrijfswagen vindt in 3 stappen plaats:

  1. U meldt uw auto aan door uw kenteken in te vullen en een aantal vragen te beantwoorden of door ons een WhatsApp bericht met een aantal foto’s te sturen.
  2. Wij doen zo snel mogelijk na het aanmelden een vrijblijvend bod. U heeft 5 dagen de tijd om rustig over dit bod na te denken
  3. Gaat u akkoord met het bod op uw bedrijfswagen? Fantastisch, we zorgen ervoor dat het afgesproken bedrag direct bij aflevering op uw rekening komt, inclusief een RDW vrijwaring.

Verkopen? Meld uw bedrijfsauto aan

Wilt u uw bedrijfswagen verkopen aan een Nederlandse opkoper, voor een marktconforme prijs? Vraag dan een offerte aan door een aantal vragen te beantwoorden en laat uw kenteken achter. Vervolgens ontvangt u zo snel mogelijk na het aanvragen van de offerte een vrijblijvend bod. U heeft 5 dagen de tijd om na te denken over het bod dat wij hebben gedaan. Bent u helemaal tevreden met het bod en wilt u hem voor dat bedrag verkopen? Dan storten we het geld bij aflevering op uw rekening, halen we de auto op en voorzien we u ter plekke van een officieel RDW vrijwaringsbewijs.