Home » Bedrijfsauto Verkopen

Bedrijfsauto verkopen

Wilt u uw bedrijfsauto verkopen aan een Nederlandse opkoper? Bij ons verkoopt u uw bedrijfsauto snel en veilig en u bent verzekerd van een goede deal met een correcte afwikkeling. Koopmijnbus is een officieel, erkend en onafhankelijk bedrijfsauto inkoopbedrijf en daarmee dus gespecialiseerd in de aankoop van uw bedrijfsauto.

Wij kopen bedrijfsauto van zowel particulieren als bedrijven. Het maakt ons dus niet uit of u een marge of B.T.W. bedrijfsauto wilt verkopen, maar ook een auto met eventuele beschadigingen kopen we graag van over. Ook het merk doet er niet toe. Vul het aanmeldformulier in en verkoop uw bedrijfsauto in slechts 3 stappen voor een mooie prijs.

Waarom steeds meer mensen voor Koopmijnbus kiezen

 • Binnen 24 uur een bod
 • Ontvang direct uw geld
 • Ophaalservice voor uw bedrijfsauto(s)
 • Geen bemiddeling met de koper
 • Ontvang een officieel RDW vrijwaringsbewijs
 • Eenvoudig uw bedrijfsauto verkopen in 3 stappen

Bedrijfsauto verkopen aan een opkoper

Het verkopen van een bedrijfsauto kan voor de ondernemer een tijdrovend karwei zijn, met onder andere veel gezeur en gedram aan de deur. U bent al druk zat, waardoor u liever geen tijd verspilt aan dit soort zaken. Wij van Koopmijnbus kopen uw auto van u en regelen alles van A tot Z, waardoor u veel tijd en moeite bespaard blijven. Indien gewenst halen we uw bedrijfsauto vlug op, storten we het geld voor uw bedrijfsauto na afwikkeling meteen op uw rekening én voorzien we u op locatie van een officieel RDW vrijwaringsbewijs. Vanzelfsprekend bieden we voor uw bedrijfsauto altijd een marktconform bedrag aan.

Bedrijfswagen kopen
Bus verkopen

Bedrijfsauto inruilen of verkopen?

Wanneer u uw bedrijfsauto niet meer nodig heeft, denkt u waarschijnlijk al snel aan het inruilen van de bedrijfsauto’s. Wist u dat het niet voordeliger is om uw bedrijfsauto in te ruilen, maar u uw bedrijfsauto beter kunt verkopen aan een Nederlandse opkoper? Het inruilen van uw bedrijfsauto is niet verstandig. Als u hem niet inruilt kunt u een extra korting krijgen op de aanschaf van de nieuwe auto die u wilt aanschaffen.

Wanneer u besluit de bedrijfsauto in te ruilen, ontvangt u deze korting niet. Dankzij de extra korting die u krijgt door de bedrijfsauto niet in te ruilen en dankzij het bedrag dat u van ons ontvangt wanneer u besluit hem te verkopen, komt u onderaan de streep een stuk beter uit. Heeft u een vraag over het verkopen van bedrijfsauto? Neem gerust contact met ons op.

Verkoop uw bedrijfsauto in 3 eenvoudige stappen

STAP 1: OFFERTE AANVRAGEN

Vul uw kenteken in en beantwoord een paar vragen over uw bedrijfsauto. Geef aan hoeveel u ervoor wilt hebben. Maak het compleet door uw contactgegevens.

STAP 2: VRIJBLIJVEND BOD

Binnen een paar werkdagen na de aanmelding ontvangt u ons vrijblijvend bod. Denk hierover na en laat ons binnen 5 dagen weten wat u ervan vindt.

STAP 3: ZONDER GEDOE VERKOCHT

Akkoord met ons bod? Wij zorgen dat het geld direct op uw rekening staat.

Wat zeggen onze klanten over ons?

Koopmijnbus.nl | Bedrijfswagen verkopen? IconKoopmijnbus.nl | Bedrijfswagen verkopen?

Scheggertdijk 82, Almen

4,9 96 reviews

 • Avatar Edith Verzee ★★★★★ 2 maanden geleden
  We wilden onze Renault Trafic verkopen en na wat rondkijken op Google kwam ik Koopmijnbus tegen. Ik heb alle gegevens makkelijk en snel op de website ingevuld maar moest stoppen omdat ik geen foto's bij de hand had. Binnen een uur … More belde Daan om te vragen of hij kon helpen want hij zag dat ik de aanvraag niet afgerond had en hij dacht dat ik misschien tegen een probleem met de website was aangelopen. We hadden een leuk gesprek en wij hebben meteen wat foto's naar hem opgestuurd. De deal was snel gesloten en we kregen een koopcontract in de mail. Een aantal dagen daarna hebben we zelf de bus naar Daan gebracht, hij haalt het ook op als je wilt maar wij wilden er meteen een dagje weg van maken. Daar aangekomen was er koffie enz en na een proefritje was alles in kannen en kruiken. Daan maakte meteen het afgesproken bedrag over. Top handelaar, die net dat beetje extra voor zijn klanten over heeft. Zeker een aanrader!! Dank je Daan, veel succes verder!
 • Avatar Frank Smit ★★★★★ 5 maanden geleden
  Mijn bus aangemeld en kort daarop een telefoontje.Daan stond mij vriendelijk te woord en aan de hand van de foto’s die ik geüpload had (ik woon ver weg) hebben we de bus besproken en een prijs afgesproken.Tussen ons gesprek en het inlevermoment … More zijn er nog 2 sensortjes stuk gegaan en hier hebben we uiteindelijk op locatie een mooie compromis over kunnen sluiten.Kortom, heel fijn bedrijf als je van je bus af wil zonder marktplaats en zonder uitgebuit of afgezet te worden.10/10 would recommend
 • Avatar Sietske Pallandt ★★★★★ 2 weken geleden
  Daan nam snel contact met mij op toen ik aangaf onze bus te willen verkopen. Hij liep alles stap voor stap met mij door en stelde een schappelijke prijs voor. Hij kwam de bus halen, nam alles rustig met me door en regelde alle zaken snel … More en duidelijk. Hij gaf me verder nog advies over een eventuele nieuwe koop en dacht met me mee in mogelijkheden hiervoor. Kortom, een fijne ervaring!

Inkoop van alle bedrijfsauto’s

U vraagt zich misschien af welke auto’s en welke merken wij graag inkopen. We hebben geen voorkeur voor het merk of type. Zo kopen wij onder andere bedrijfsauto’s, dubbele cabines, bakwagens, 4×4 terreinwagens, pick-ups, koelwagens, kippers, BE-combinaties en personenbussen. Dit zijn bij voorkeur bedrijfsauto’s van onder andere Opel, Iveco, Volkswagen, Mercedes Benz, Ford, Renault, Peugeot en Fiat. Echter is dit maar een kleine greep uit de merken en type bedrijfsauto’s die wij kopen. Ook wanneer de bedrijfsauto die u wilt verkopen over beschadigingen beschikt hebben we interesse. Er is immers zo veel vraag naar bedrijfsauto’s dat wij de opkoop van iedere bedrijfsauto kunnen realiseren. Ook als deze beschadigd of van een minder populair merk is.

Verkoop in 3 stappen

Omdat we ervoor willen zorgen dat u zo veel mogelijk tijd en moeite bespaart tijdens het verkopen van uw auto, hebben we het verkoopproces zo gemakkelijk mogelijk voor u gemaakt. Wij richten ons als opkoper van bedrijfsauto’s op de bemiddeling, zodat u uw bedrijfsauto(s) zonder onnodig gedoe kunt verkopen.

De verkoop van uw bedrijfsauto vindt in 3 stappen plaats:

 1. U meldt uw auto aan door uw kenteken in te vullen en een aantal vragen te beantwoorden of door ons een WhatsApp bericht met een aantal foto’s te sturen.
 2. Wij doen zo snel mogelijk na het aanmelden een vrijblijvend bod. U heeft 5 dagen de tijd om rustig over dit bod na te denken
 3. Gaat u akkoord met het bod op uw bedrijfsauto? Fantastisch, we zorgen ervoor dat het afgesproken bedrag direct bij aflevering op uw rekening komt, inclusief een RDW vrijwaring.

Verkopen? Meld uw bedrijfsauto aan

Wilt u uw bedrijfsauto verkopen aan een Nederlandse opkoper, voor een marktconforme prijs? Vraag dan een offerte aan door een aantal vragen te beantwoorden en laat uw kenteken achter. Vervolgens ontvangt u zo snel mogelijk na het aanvragen van de offerte een vrijblijvend bod. U heeft 5 dagen de tijd om na te denken over het bod dat wij hebben gedaan. Bent u helemaal tevreden met het bod en wilt u hem voor dat bedrag verkopen? Dan storten we het geld bij aflevering op uw rekening, halen we de auto op en voorzien we u ter plekke van een officieel RDW vrijwaringsbewijs. Neem gerust contact met ons op door te bellen of een WhatsApp bericht te sturen naar  06-14921743. Liever mailen? We ontvangen uw mail graag op info@koopmijnbus.nl

Gratis kenteken check