Home » Toyota bedrijfswagens verkopen

Hyundai bedrijfswagens verkopen

Hyundai bedrijfswagens verkopen? Je bedrijfsbus is uw rechterhand in uw bedrijf. Zonder bus komt u namelijk nergens. Erg vervelend dus, wanneer uw Hyundai niet meer door de APK komt. Of misschien heeft het voertuig schade geleden en zijn de kosten voor de reparatie hoger dan de auto waard is. Het is uiteraard ook mogelijk dat de auto nog prima rijdt, maar dat het tijd is voor een grotere, modernere of zuinigere auto. Wat de reden ook is dat u van uw auto af wilt, u bent op zoek naar een koper. Hiervoor bent u bij Koopmijnbus.nl aan het juiste adres.

Waarom uw Hyundai bedrijfswagens verkopen aan Koopmijnbus.nl

  • Gratis en vrijblijvend uw Hyundai bedrijfswagens verkopen aan een opkoper
  • U ontvangt ter plaatse uw geld, per bank of contant
  • Zonder gedoe uw Hyundai bedrijfsauto verkopen
  • Persoonlijk contact met dezelfde persoon
  • Ophaalservice in heel Nederland
  • U ontvangt een officieel RDW-vrijwaringsbewijs
  • Breed export netwerk in Europa

Waarom uw Hyundai bedrijfswagens verkopen?

Soms kunt u haast niet anders dan uw bestelbus de deur uit doen. Het is alleen niet altijd even eenvoudig. Als u uw auto wegdoet, hoe voert u dan uw werk uit? Er moet snel een nieuwe auto bij komen, maar dat is alles behalve gratis. Daarom is het goed om uw Hyundai bus te verkopen. Op deze manier heeft u een iets groter spaarpotje, zodat u de nieuwe bestelbus van uw dromen kunt kopen.

Bedrijfsbussen en bedrijfswagens
Mercedes bestelwagen op het terrein voor verkoop

Uw Hyundai bestelbus verkopen? Het is mogelijk!

Misschien is uw occasion nog niet zo oud en doet u het makkelijk van de hand voor een goed prijsje. Het kan ook zijn dat de bedrijfswagen in een minder goede staat verkeert. Schroom niet! Ook deze voertuigen mag u ons aanbieden. Ook deze wagens hebben namelijk kostbare reserveonderdelen. Wij helpen u graag van de wagen af, zodat u snel een nieuwe toevoegt aan uw wagenpark.

Verkoop uw bestelwagen in 3 eenvoudige stappen

STAP 1: OFFERTE AANVRAGEN

Vul uw kenteken in en beantwoord een paar vragen over uw bestelwagen. Geef aan hoeveel u ervoor wilt hebben. Maak het compleet door uw contactgegevens.

STAP 2: VRIJBLIJVEND BOD

Binnen een paar werkdagen na de aanmelding ontvangt u ons vrijblijvend bod. Denk hierover na en laat ons binnen 5 dagen weten wat u ervan vindt.

STAP 3: ZONDER GEDOE VERKOCHT

Akkoord met ons bod? Wij zorgen dat het geld direct op uw rekening staat.

Wat zeggen onze klanten over ons?

Koopmijnbus.nl: uw betrouwbare partner

Hyundai bedrijfswagens verkopen? Wij geven u vrijblijvend een eerlijk bod op uw auto. Neem de tijd en denk er rustig over na, wij wachten op uw akkoord. Wij maken het verkoopproces niet onnodig lang. Soms is het moeilijk om een serieuze particulier te vinden die uw auto over wil nemen. Wij maken het verkoopproces makkelijk, zodat u kunt blijven focussen op uw bedrijf. Bij het verkopen wilt u niet lang op uw geld van de verkoop wachten. Wij zorgen ervoor dat u direct uw geld ontvangt wanneer u uw wagen aan ons verkoopt.

Mercedes bestelwagen op autotransport
Bedrijfsauto verkopen

Eigen ophaalservice

Wij hebben een ophaalservice voor bedrijfswagens. Of u nu één Hyundai bestelwagen of tien wagens aan ons wilt verkopen, wij halen de auto’s graag op. Dit is voor u al een zorg minder. U hoeft zich geen zorgen te maken over bemiddeling met de koper. Dat nemen wij allemaal voor onze rekening. Wij zorgen er bovendien voor dat u een officieel RDW-vrijwaringsbewijs krijgt.

Zorgeloos uw Hyundai bestelbus verkopen

Of u nu ZZP’er bent of eigenaar bent van een groot bedrijf, met een kapotte bestelwagen rondrijden is geen doen. Alleen met een goede wagen rijdt u vol vertrouwen van klus naar klus. Rammelt uw wagen een beetje, komt de auto niet meer door de keuring heen of heeft u een nieuwer, moderner model nodig? Wacht dan niet te lang. Uw Hyundai bestelwagen verkopen, is namelijk makkelijk en het hele proces wordt afgerond zonder gedoe.

Wilt u meer informatie ontvangen? Neem contact op door het contactformulier in te vullen. Ook is het mogelijk om te bellen naar 06-14921743.

Gratis kenteken check