Bestelbus verkopen

WAAROM UW BESTELBUS VERKOPEN VIA KOOPMIJNBUS.NL

Koopmijnbus.nl is een onafhankelijk erkend inkoopbedrijf voor particuliere of zakelijke eigenaren van een bestelbus. In Nederland zijn wij één van de weinigen die gespecialiseerd zijn op het gebied van bedrijfswagens. De kans dat u uw bestelbus bij ons goed kunt verkopen is hierdoor vele malen groter dan bij algemene verkoopsites die zich meer concentreren op personen auto’s.

Met onze officiële RDW erkenning bent u verzekerd van een betrouwbare overeenkomst en een goede dienstverlening zoals u dat mag verwachten van een professionele inkoper.

ANDERS DAN ANDERE VERKOOP WEBSITES

In tegenstelling tot bijna alle inkoop/verkoop websites voor uw bestelbus, heeft u bij ons niet te maken met tussenhandel. Er hoeft dus geen bedrag afgestaan te worden door derden en hierdoor krijgt u voor uw bestelbus altijd een betere prijs via koopmijnbus.nl.

VERKOOP UW BESTELBUS VIA KOOPMIJNBUS.NL EN GENIET VAN DE VOORDELEN

Door uw bestelbus te verkopen via koopmijnbus.nl geniet u van bijzonder veel voordelen ten opzichte van andere algemene auto verkoopsites. Heeft u bijvoorbeeld snel geld nodig? Dan kan de inkoop van uw bestelbus in de meeste gevallen binnen twee uur geregeld zijn. Doorgaans worden alle inkoop opdrachten binnen 24 uur na de eerste aanmelding via ons inkoopformulier afgehandeld.

Wilt u een marktconforme prijs voor uw gebruikte bestelbus? Meld uw bestelbus dan zeker aan want wij zijn een onafhankelijke partij zonder tussenhandel. Dit resulteert automatisch in een beter bod.

Uw bedrijfswagen verkopen via koopmijnbus.nl is altijd veilig. U doet de transactie rechtstreeks met ons en dus niet met derde partijen zoals bij de meeste verkoop websites. Louche handelaren heeft u bij ons geen last van.

Gelijk oversteken! U krijgt bij ons direct geld en een vrijwaring voor uw bestelbus. Betalingen kunnen contact of via een online spoed overboeking bij uw bank.

Een financiering op uw bestelbus kan nog wel eens een struikelblok zijn. Het kan zijn dat u hierdoor teveel rekening houdt met uw verplichtingen. Ook dit is geen probleem als u verkoopt via koopmijnbus.nl. Samen zorgen wij ervoor dat de verkoop snel geregeld is en dat u ondanks de financiering uw bus rechtstreeks aan ons kunt verkopen.

Uw bedrijfsauto verkopen via koopmijnbus.nl bespaart u enorm veel kostbare tijd en moeite. Allerlei randzaken die bij de verkoop komen kijken nemen wij voor onze rekening zodat u zich bezig kunt houden met uw eigen drukke schema.

Kortom, wilt u uw bestelbus verkopen tegen de beste prijs en vooral zonder gedoe. Meld hem dan direct aan.

HEEFT U EERST NOG VRAGEN OVER DE VERKOOP VAN UW BESTELBUS?

Bij vragen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. U krijgt van ons eerlijk advies zodat u voor uzelf een keuze kunt maken die het beste bij uw situatie past.

GRATIS UW BEDRIJFSWAGEN VERKOPEN?


bedrijfswagen verkopen
NL


Of stuur ons een whatsapp bericht: